home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Alexandra Lăncrănjan aproape a terminat Dosarul TelDrum

Alexandra Lăncrănjan aproape a terminat Dosarul TelDrum

Share

Procurorul şef interimar al DNA, Nistor Călin, a anunţat că Dosarul Tel Drum, instrumentat de Alexandra Lăncrănjan, în care Liviu Dragnea are calitatea de inculpat, ar putea fi finalizat înainte de alegerile europarlamentare.

„Sperăm ca în termen nu foarte lung să fie soluţionat într-un fel sau altul. Eu sper să fie de ordinul a câteva luni. Una, două, trei luni, nu ştiu. Procurorul îşi face planul”, a declarat Nistor Călin, la B1 TV, precizând că Lancranjan a cerut o expertiză care a durat destul de mult timp, însă în prezent este finalizată.

Nistor Călin a vorbit şi despre disputa pe tema acestui dosar cu Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ).

„S-au făcut mai multe solicitări de trimitere a acestui dosar la SIIJ, cu motivarea că ar exista magistraţi în dosar. Am discutat cu procurorul de caz, i-am cerut să îşi asume în scris. Mi-a precizat că este un memoriu care ar viza magistraţi, l-a trimis la secţie. Acest memoriu nu are legătură cu activitatea presupus infracţională reţinută în dosar”, a declarat Nistor Călin.

Nistor Călin a susţinut că SIIJ a transmis că, în baza respectivului memoriu, ar fi unitate de parchet îndreptăţită să soluţioneze dosarul Tel Drum, însă procurorul Lancranjan nu a fost de acord, fiind sesizat procurorul general, cu un conflict pozitiv de competenţă.

Citeşte şi
Adina Florea ar fi cerut Dosarul TelDrum în baza unui denunț anonim, adică ilegal, susţine
În cazul în care va fi citat la DNA, liderul PSD, Liviu Dragnea, nu se
Furia și ura patronului-infractor se transmit spre miezul nopții către Mircea Badea, clovnul favorit al mogulului turnător
Adrian Severin, fostul europarlamentar PSD, condamnat la închisoare cu executare pentru luare de mită, anunţă,
Adjunctul șefului DNA, procurorul Călin Nistor, cere Secției pentru procurori a CSM revocarea procurorilor DNA
Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, o scrisoare în care îl anunţă
Un procuror DNA a cerut, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, condamnarea fostului primar
Dragnea este asistat în demersul de a da în judecată Comisia Europeană la Tribunalul Uniunii
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache pentru toată luna
Tudorel Toader ar intenționa ca în zilele următoare să propună transformarea Secției speciale pentru anchetarea
Share