home CORUPTIE, POLITICA Alde PSD, cei daţi afară de Călin P. Tăriceanu, îşi fac alt partid

Alde PSD, cei daţi afară de Călin P. Tăriceanu, îşi fac alt partid

Share

Unii alde PSD, care s-au rupt din oportunism diferit de cel al şefului îşi fac un partid nou. Deputatul Ion Cupa, exclus din ALDE, este unul dintre aceştia.

DONEAZĂ ACUM





PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cupa sustine, intr-o postare pe Facebook, ca deciziile luate impotriva lui si a altor colegi sunt nestatutare si anunta ca va gasi solutii „pentru ca proiectul nostru pentru un ALDE liberal sa mearga mai departe”.

Ion Cupa, exclus din partidul lui Tariceanu, anunta ca va gasit solutii ca „proiectul pentru un ALDE liberal sa mearga mai departe”.

Deputatul Ion Cupa sustine, intr-o postare pe Facebook, publicata vineri seara, ca decizia de excludere a sa si a altor colegi din ALDE este nestatutara.

„Dragi colegi, batalia pentru salvarea ALDE continua. Deciziile luate astazi impotriva mea si a altor colegi nu vor ramane asa. Ele sunt profund nestatutare si au creat o puternica dezamagire in toate structurile partidului. In urmatoarele zile, vom gasi solutiile potrivite pentru ca proiectul nostru pentru un ALDE liberal sa mearga mai departe. Inclusiv in Dolj. Aveti incredere!”, a scris fostul presedinte al ALDE Dolj.

Biroul Politic Executiv a decis excluderea lui Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa din partid. Starea Presei îi va numi de-acum încolo pe aceştia Alde PSD.

„Biroul Politiv Executiv ALDE ia act de pierderea calitatii de membru ALDE, prin incalcarea prevederilor Art 14 (2) lit c din Statutul ALDE ‘Calitatea de membru ALDE se pierde prin aderarea sau sustinerea publica a unui alt partid sau a unei alte doctrine politice, cu exceptia partidului/partidelor cu care ALDE se afla in alianta politica sau electorala’, a urmatorilor membri: Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu si drept consecinta, se procedeaza la radierea lor din baza de date”, potrivit ordinii de zi a sedintei ALDE.

Citeşte şi
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, sustine ca a iesit de la guvernare pentru ca premierul
Cristian Tudor Popescu a avut o reactie foarte dura la adresa lui Calin Popescu Tariceanu,
Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Laura Codruța Kovesi este caracterizată de ”mediocritate profesională, slugărnicie
Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că șeful statului a fost complet pe lângă subiect în
Calin Popescu Tăriceanu, a carui formatiune a ramas in afara Parlamentului European din cauza scorului
Călin Popescu Tăriceanu s-a răzgândit şi va candida totuşi la alegerile prezidenţiale de la finalul
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, menţionează, în ultima declaraţie de avere, completată în iunie 2019,
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, anunţă că referendumul pe justiţie ar putea fi anulat, întrucât
Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni, în plenul Senatului, în timp ce încerca să-și convingă
Formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu a părăsit grupul ALDE Europa, după o perioadă tensionată,
Share