home POLITICA Akram Shhaideh şi factorul fragmentare România – UE/NATO

Akram Shhaideh şi factorul fragmentare România – UE/NATO

Share

În acest moment, s-a revelat faptul că Akram Shhaideh este un personaj interesant. Vechi funcţionar sirian, a servit din 1998 în 2010 drept şef de departament în ministerul agriculturii sirian. Apoi a venit în România, unde a cunoscut-o pe frumoasa Sevil.

S-a căsătorit cu aceasta, devenind astfel cetăţean român. Sevil era cureaua de transmisie a lui Nicuşor Constantinescu, baron PSD, la Constanţa. Aşa că Akram Shhaideh a fost angajat la Ministerul Agriculturii. Din România.

A fost şi mai este şi acum consultant pe probleme de agricultură al Regiei Autonome Județene Drumuri și Poduri Constanța. Consultant personal al secretarului de stat în Ministerul Agriculturii, în perioada anilor 2013 – 2014. Cabinetul Ponta.

Akram Shhaideh, critic al SUA, susţinător al lui Bashar al-Assad

Akram Shhaideh este un critic vehement al SUA şi, în general, a tot ce este occidental. Este un susţinător fervent al lui Bashar al- Assad şi al Frăţiei Musulmane.

Frăția Musulmană este partidul-cheie în lupta împotriva puterii și împotriva oricărei forme de guvernare: civilă, militară și științifică.

, scria pe Facebook Akram Shhaideh, soțul premierului propus de PSD. Dar Akram este şi un susţinător al Hezbollah. Liderii opoziţiei siriene sunt “fii de căţea“, crede Shhaideh.

Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideih a apreciat și distribuit postările paginii „Doar Dumnezeu, Siria și Bashar”. El distribuie un articol, în care se susține că liderul Hezbollah, grupare considerată teroristă de UE și SUA, duce „războiul sfânt”. Acestea sunt faptele. Acum să le interpretăm.

Factorul disensiune

Coeziunea UE şi NATO se bazează pe încredere reciprocă şi pe respectarea unui set de valori. Nu numai atât, mai este vorba şi despre protocoale şi acorduri de cooperare în varii domenii, precum cele pe intelligence.

Trecem razant peste aspectele de ordin general (precum simpatiile politice inacceptabile în România pentru partenerul de viaţă al unui premier).

Să presupunem că frumoasa Sevil, care i-a luat minţile lui Akram, de a ajuns acesta român, devine prim-ministru. Trecând peste întrebările de principiu pe care şi le vor pune partenerii occidentali, având în vedere CV-urile lui Sevil şi Akram… Este o chestiune de serviciu ca doamna Shhaideh să cunoască Dosarul Siria, instrumentat de MAE şi SIE.

România are o prestantă reţea de agenţi infiltraţi în lumea arabă. Ea este în general formată din foşti studenţi arabi în România, de pe vremea lui Ceauşescu. Aceşti oameni acum sunt în poziţii-cheie, peste tot, având cariere de succes. Înalţi funcţionari, ingineri, profesori, medici.

Cum se pune sare pe coadă unui agent

Ce s-ar întâmpla cu încrederea pe care aliaţii NATO şi UE o au în România dacă s-ar petrece următoarele lucruri. Aparent la întâmplare, unii dintre agenţii SIE în Siria s-ar trezi dimineaţă în reşedinţele lor şi ar constata că au gâtul tăiat.

Altora li s-ar pune sare pe coadă. Sarea pe coadă se pune unui agent infiltrat prin ţinerea la zdup câteva zile, în beznă şi foame. Apoi, se scoate agentul infiltrat de la zdup şi i se pun în faţă evidenţe ale colaborării sale cu un serviciu secret străin.

Ai două posibilităţi. Mori definitiv sau lucrezi cu noi.

, i se explică agentului.

Din acel moment, el începe să furnizeze aliaţilor occidentali, pe filiera română, informaţii false, controlate de regimul lui Bashar. Adică de Rusia. O asemenea evoluţie ar fi pentru România o nenorocire. Ea ar submina încrederea deosebită pe care o au aliaţii în calitatea informaţiilor furnizate de România comunităţilor de intelligence UE şi NATO.

Fragmentare

Numele jocului făcut de Vladimir Putin azi, în lume, este: fragmentare. Lumea coezivă de tip occidental este duşmanul său şi trebuie fragmentată, altfel nu o va putea domina niciodată.

Aşa că a trecut la o paletă foarte amplă şi diversificată de metode de intoxicare, subminare şi terorizare a Occidentului. Un atentat cu un camion intrând în mulţime la Berlin, urmat de alte acte teroriste, poate duce Alternative fur Deutschland la putere în nucleul dur UE.

Franţa are alegeri prezidenţiale anul viitor. Ce atentate vor avea loc şi ce reacţie vehementă va avea agentul putinist Marine Le Pen la acestea? Italia e instabilă psihic oricum.

Austria e neimportantă geopolitic, aşa că victoria lui Van Der Bellen nu contează prea mult. Polonia? Phaaaa! Ăia nu respectă drepturile omului. Text propagandistic cunoscut bine şi în România.

De la premierul penal la premierul nefrecventabil geopolitic

După Rep. Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovacia, Cehia, în România se pregăteşte ceva. Nu ajunge ca PSD să guverneze. A mai guvernat USL din 2012 până în 2015 şi ţara a rămas neclintită, pro-occidentală. Instituţiile de forţă sunt puternice. Aşadar, mai trebuie făcut ceva.

Încercăm cu un premier penal. Ar fi nefrecventabil, ca în vremurile de aur, când Victor Ponta, cercetat penal, era prim-ministru. Inclusiv cu ameninţări, şi tot nu merge? Bine, să încercăm pe alte coordonate.

Hai să venim cu o musulmană, al cărei soţ e agentul nostru, pe filiera Bashar. Problemele noastre se vor rezolva seara, în fieful conjugal al familiei Shhaideh.

Să luăm aminte.

Citeşte şi
Pimen despre UE: „Aduce numai rău. Faptele lor sunt diabolice, sunt crime!”

Înalt Prea Sfinţitul Pimen Zainea, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, care a fost adus luni cu Read more

Protest pro-UE azi, la Piaţa George Enescu, vizavi de Palatul Regal

Azi, un protest întru apărarea valorilor Uniunii Europene, va avea loc la Piaţa Revoluţiei. Mai Read more

Gabriel Biriş spune că tot ce face PSD-ALDE e o strategie să ieşim din UE

Gabriel Biriş, avocat fiscalist, susţine că şti ce l-a apucat pe ministrul Finanţelor Publice, Orlando Read more

Curvă satanistă. Un deputat PSD de Iaşi insultă Uninea Europeană

"Curvă sanatistă" - aşa spune deputatul PSD de Iaşi, Vasile Cîtea, că este Uniunea Europeană, Read more

SUA şi UE nu mai vor Cabinet Dragnea în România. Deja e prea mult

Consens SUA - UE pentru un guvern fără Dragnea și Tăriceanu. Ore și zile încinse Read more

Cazul Skripal. Optsprezece ţări expulzează peste 100 de diplomaţi ruşi

Premierul britanic Theresa May a declarat luni, legat de Cazul Skripal, că 18 ţări au Read more

Meleşcanu acuză UE de încălcarea grosolană a propriilor principii

Ministrul de Eterne Teodor Meleşcanu acuză UE de încălcarea grosolană a propriilor sale principii. Declaraţia Read more

Viorica Dăncilă crede că Iranul şi Pakistanul sunt state membre UE

Europarlamentarul Viorica Dancila, nominalizată de PSD pentru postul de premier, e lipsită de elementara cultură Read more

Coroana Britanică, UE, Rusia şi mizele geopolitice ale scindării

Mă îndoiesc profund că orgoliul nemăsurat dovedit prin secole de Coroana Britanică va orbi complet Read more

Erdogan susţine că Uniunea Europeană încurajează terorismul

Europa încurajează terorismul, prin susţinerea Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), acuză preşedintele Turciei, Recep Tayyip Read more

Share