home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Adunati toate parasutele-ntr-o singura emisiune!

Adunati toate parasutele-ntr-o singura emisiune!

Share

Deci: adunati toate parasutele-ntr-o singura emisiune, sa vedeti ce succes si ce rating faceti. Si obtineti si reclama la prezervative cu gust de seva de brad.

Urmaresc de mai mult timp, asemeni lui Tibi, emisiunile de gang facute pe mai multe posturi de televiziune, pe acelasi format toxic: o “gazda”, unul sau doi “jurnalisti” de can-can, care-si “dau cu parerea” (poc, s-a auzit cum si-au dat cu parerea – a-ti da cu parerea, cum spun multi, inclusiv “reperul” natiunii in materie de jurnalistica CT Popescu, presupune o conotatie peiorativa, daca vrei sa transmiti ceva, o faci fara ea, spunand ca tu sau altul isi spune sau isi exprima parerea personala), cateva “vedete”, pe rand, intra in studio si comenteaza in dodii ce panarame s-au mai scris prin “presa mondena”, iar pe “scena” emisiunii apare si o asa-zisa “asistenta” a moderatorului.

foto: Cancan – Simona Sensual: “De multe ori ies nemachiată şi neglijentă din casă pentru că îmi este lene”

fotoinfo: “Bunica spune într-adevar că sunt mai frumoasă nemachiată, dar eu nu ştiu ce să zic. Ies adesea nemachiată din casă pentru că mi-e lene să mă machiez şi plec mai neglijentă. Ştiu că nu e bine, dar nu pot să mă machiez chiar non stop. Nu ştiu cum dau în poze sau în filmări nemachiată, dar altfel nu ma deranjează să mă uit la mine nemachiată. Mie îmi place”

Aceasta “asistenta” (ca sa nu ii zic altfel, ca am si eu limite ale pudorii), ultima inventie in materie de penalitate mediatica, este de predilectie imbracata sumar, sa i se vada formele, boita ca la bordel, sta ca Joiana fara sa scoata un sunet, picior peste picior si priveste in alta parte, la cerul instelat al studioului.

In ochii ei se citesc lucruri care tin de eternul uman: prostia, stupiditatea, lipsa oricarei gandiri coerente, rautatea (astea deja sunt inteligente, daca sunt capabile de complexa rautate), intentia de a parveni si alte astfel de afuzalee din repertoriul ciupercilor umane otravitoare.

Traseul unor astfel de parapante este cam urmatorul:

1. apar intr-o astfel de emisiune, apoi trec in patul unui fraier cu bani si cu mintea cat gamalia, care le sponsorizeaza, ajutandu-le sa-si puna silicoane, ca sa fie si mai botox-sexoase. Poate fi si invers: intai in patul milionarului cu creierul cat gamalia, apoi pe sticla.

2. deschid gurita fara creier de cateva ori, apoi brusc devin ori actrite de film de lung metraj pe la Hollywood (in roluri mai mult sau mai putin secundare, de obicei mai mult nude decat imbracate) sau se manifesta ca broastele vorbitoare prin telenovelele si sitcomurile de pe Dambovita.

3. circuitul este asa, ca tabloidele isi paseaza intre ele purtatoarele de botox dizolvat in coapse, buze, gene, pometi si pulpe, iar miscarea de du-te – vino devine febrila, atunci cand in jocul paselor intra si emisiunile de profil.

4. pitzipoancele devin vedete media, ori vedete de film, ori de telenovela, incep sa dea declaratii si, daca le merge gurita cu buzele umflate cat casa (sau li se dezleaga limba-ngalata-ntre timp), incep sa fie invitate pe la aceleasi emisiuni de doi lei de pe cele tembelviziuni mai mult sau mai putin generalissime.

Rezultatul cel mai toxic al acestui traseu parcurs de fetele amintite este ca adevaratele vedete de televiziune (in prezent nici nu mai stiu care ar mai putea fi acestea) dispar de pe sticla si sunt inlocuite cu aceste catzaghine, ajutand la introducerea de fum fara idei, toxine media in capetele celor ce se uita la asemenea emisiuni.

Am stat de vorba pe acest subiect de curand cu un membru al CNA, care mi-a spus ca ei – Consiliul National al Audiovizualului, nu au ce sa le faca televiziunilor care polueaza astfel mintile romanilor. In afara unor amenzi.

Doar daca in spate ar fi infractiuni – aceasta ar fi o sansa sa scapam de astfel de retele de corupere in masa a creierelor oamenilor. Si, pe urma, exista si institutia telecomenzii, care schimba canalele.

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share