home ECONOMIE 3 propuneri pentru cadourile de Secret Santa

3 propuneri pentru cadourile de Secret Santa

Share

A sosit perioada aceea din an când vorbim despre cadouri și bucuria de a oferi. Lucrurile sunt ceva mai complicate între colegii de muncă și colaboratori, întrucât între persoanele parte dintr-o echipă intervin acele bariere, diferențe socio-culturale. Secret Santa este însă jocul care inspiră pentru alegerile potrivite.

Teoria este simplă și anume nu este divulgat destinatarul până în ziua în care sunt oferite cadourile. În unele cazuri sunt permise și sugestii, dar în final rămâne la aprecierea fiecăruia ce anume să fie ales. Un cadou stilat și negreșit apreciat poate fi un produs regăsit în cadrul eshop-ului differenta.ro. Vorbim despre selecții ale marilor branduri din lume, despre un răsfăț absolut și calitate premium, despre plăcerea de a cumpăra articole ce țin pasul cu moda internațională.

Idei de cadouri de la Differenta, pentru că vă doriți să fiți diferiți

În timp ce mulți se gândesc la cadouri clasice, decorațiuni în mod special, alții se gândesc mai degrabă la ce să aleagă pentru a fi aparte, diferiţi, pentru a demonstra ceva mai multă ingeniozitate în alegeri. Differenta.ro poate fi locul care vă inspiră.

Gift card-urile sunt la modă

Gift card-urile sau voucherele alimentate cu diverse sume de bani pot fi un mod elegant de a oferi destinatarului ocazia de a-și cumpăra tot ce îți dorește. Este mai practic până la urmă și substituie ideea clasică de a oferi banii cash, o practică nu prea agreată de codul bunelor maniere. Oferind libertatea celui căruia îi înmânaţi cadoul, să își aleagă produsele dorite, o astfel de variantă este chiar la îndemână.

Cum cumpărați: direct online, din cadrul paginii differenta.ro. Astfel de gift card-uri pot avea valori diferite, deci iată că nu sunteți condiționați de o sumă anume. Poate fi alegerea potrivită atât pentru ea, cât și pentru el.

Accesorii la modă

Un cadou clasic este cel al accesoriilor de sezon, pentru că au un rol practic și este timpul potrivit spre a fi purtate. Însă differenta.ro inspiră și astfel propune variante atractive, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Eșarfe colorate și cu printuri dintre cele mai diverse, coliere cool sau portofele sunt câteva opțiuni. Desigur că și în această listă sunt selectate produse semnate de mari branduri, de la Calvin Klein la anekke sau Happy Socks – celebrul brand care a lansat moda nonconformistă a șosetelor colorate, care animă orice look și conferă o stare de bine prin însăși printurile vesele pe care le propune.

Cadouri potrivite pentru seri de confort

Pentru că iarna petrecem mai mult timp în interior și ne dorim confort absolut, cadouri excelente pot fi cele care pot contribui la această stare de bine. Lumânări parfumate și elegante, în suport de sticlă de la Yankee Candle, papuci de casă, ceasul de perete Provance sunt alte câteva sugestii de cadouri de la Differenta.ro, care dedică o secțiune specială pentru astfel de cumpărături.

Pentru a fi siguri că ajunge și la timp, comanda trebuie lansată cât mai curând. Differenta garantează că anul acesta Secret Santa va fi o misiune mai ușoară, iar alegerile făcute vor încânta chiar și pe cei cu pretențioase gusturi.

Share