home ECONOMIE 2 efecte ale pandemiei asupra tendințelor de cumpărare – brandurile românești sunt mai apreciate

2 efecte ale pandemiei asupra tendințelor de cumpărare – brandurile românești sunt mai apreciate

Share

Am asistat la o perioadă care a dat peste cap economia și ritmul vieții. Tot ce știam ca fiind obișnuit s-a schimbat. Acum mai mult ca oricând am mizat pe mediul online din nevoia de a cumpăra produse necesare. Se pare că această tendință a devenit prioritară și s-a extins la mai toate gamele de produse și articole de care oricine poate fi interesat.

Nici post pandemie nu se poate spune că vom fi la fel. Sunt deja câteva schimbări remarcabile. Forțați de context, cumpărătorii au schimbat anumite tendințe în shopping. Iată despre ce este vorba:

Cumpără online

Exclusiv sau parțial, însă în mod cert mai mult ca oricând, este și mai sigur, comod și eficient să cumperi online. În această perioadă primează avantajele ce țin de nevoia de distanțare socială, de a limita ieșirile, păstrând în același timp și interesul pentru anumite produse.

Online regăsim acum mai tot ce este nevoie, de la produse de bază, până la cele vestimentare și accesorii. Brandul Old Skipper, spre exemplu, este nișat pe gama de accesorii, pe brățări în principal, deși deține și o linie de brelocuri asortate inedit. Toate acestea pot fi cumpărate online. Pentru o alegere facilă, reprezentanții eshop-ului pun la dispoziție ghid de mărimi și multe alte informații care să ajute, iar prezentarea produselor este cât se poate de detaliată.

Produse românești, mai apreciate

Micile afaceri sunt poate cele mai afectate de această pandemie. Așadar, când lucrurile încep să funcționeze din nou la cote normale, când magazinele se deschid și există liberă circulație, tot mai mulți se vor îndrepta spre afacerile locale. Această idee ține și de solidaritate, un comportament menit să ofere brandurilor românești și întreprinzătorilor locali mai mult sprijin.

Nu se poate spune că nu avem cu ce ne mândri. Ba chiar sub nasul nostru sunt toate serviciile de care avem nevoie în viața de zi cu zi. La capitolul accesorii, pentru cei care nu țin neapărat la variantele clasice din metale prețioase, brățările din frânghie nautică sau piele pot fi ideale.  Iată aici exemple: https://oldskipper.ro/bratari-piele/.

Lucrate manual, cu multă grijă, brățările marca Old Skipper se fac remarcate numaidecât. Brandul în cauză a cucerit publicul de multă vreme. Continuă să fie unul aflat în atenția tuturor, pentru că variantele propuse înseamnă accesorii timeless, potrivite la orice vârstă, unisex, deosebite, unice mai ales. Altfel spus, sunt brățări în care merită investiția, pentru că frumusețea lor, stilul lor nu se va demoda la prima trecere în alt sezon sau după alte apariții de noi trenduri pe scena modei.

Fiecare brățară în parte este lucrată manual și nu copiază un alt model. Interesant și inedit este că interesul publicului se hrănește constant cu noi colecții. Aici regăsim în fapt și accesorii pentru copii, cu charm, cu sistem de închidere de tip avion, mini jantă, ancoră sau bridă.

Așadar, din mâini iscusite ies accesorii lucrate în România, un brand autentic și 100% românesc. Old Skipper comercializează produsele exclusiv online. Din cadrul paginii pot fi comandate brățările dorite, acum cu livrare gratuită. Fiecare brățară dispune și de garanție.

Pandemia schimbă multe, însă nu și preferința pentru frumos.

Citeşte şi
Recomandări de cadouri pentru nativii din zodia Leu

Semn zodiacal aflat în perioada 23 iulie - 23 august, Leul are o mulțime de Read more

Dan Armeanu (ASE): Impactul Covid-19 asupra piețelor de capital

Profesorul Dan Armeanu (ASF) spune că impactul pandemiei generate de virusul COVID-19 asupra economiei mondiale Read more

Situațiile neprevăzute pot fi combătute cu ușurință de către electricienii profesioniști de la Garea

Garea, echipă de electricieni profesioniști, oferă servicii de reparații ale instalației electrice, dar și îmbunătățiri Read more

Ludovic Orban, categoric: Pensiile nu pot creşte cu 40%!

Premierul Ludovic Orban a afirmat răspicat că pensiile nu vor putea fi majorate cu 40%, Read more

Braco, furnizor autohton de reductoare melcate

Motoarele electrice utilizate la scară largă în industrii diverse la ora actuală aduc la rândul Read more

CNSAS susţine că Mugur Isărescu ar fi fost colaboratorul Securităţii

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu este considerat de CNSAS colaborator al fostei Securități. Colegiul instituţiei a aprobat Read more

Leonardo Badea (BNR): Reducerea inegalităților, un imperativ pentru resetarea economiei după criza pandemică

Viceguvernatorul BNR, domnul Leonardo Badea, a declarat: „Pentru o lungă perioadă de timp, pe lista Read more

Florin Cîţu spune că va dezvălui tot despre teroriştii economici PSD

Ministrul de Finanţe Florin Cîţu afirmă, într-o postare pe Facebook, că de câteva zile este Read more

PSD, tembelism politic. Iniţiază apariţia a 11 salarii minime diferenţiate

PSD atacă bugetar România. Parlamentul a adoptat o lege, inițiată de 37 de parlamentari de Read more

Share