home SPORT Ziua batailor in sport. Stare de tensiune generala evidenta

Ziua batailor in sport. Stare de tensiune generala evidenta

Share

Este o stare de tensiune generala – acesta este un fapt cu care sunt de acord de mai mult timp. Cauzele sunt mai multe. Azi au fost doua meciuri, unul de rygby si altul de fotbal, in care s-au iscat batai intre competitori.

Azi dimineata, in timpul meciului de rugby Dinamo – Farul (doua echipe de frunte din rugby-ul romanesc), dinamovistii, multi selectionabili in echipa nationala, s-au razbunat la modul cel mai urat pe georgienii de la Farul.

Ziua batailor. Rugvy, Dinamo – Farul

Intr-o bataie generalizata, acestia si-au scos parleala pentru faptul ca Georgia ne-a invins de curand in Cupa Europeana a Natiunilor. Meciul de-abia incepuse, era 3-0 pentru Dinamo si a inceput o bataie generala, planuita si anuntata inca dinainte de inceperea meciului, asa cum s-a vadit de la primele contacte.

Faptul este cu atat mai trist, cu cat rugny-ul este un sport atat de dur si in gramezile ordonate si spontane se pot petrece atatea lucruri imposibil de vazut de catre arbitru, ca numai niste lorzi il pot juca.

Ziua batailor. Huligani legitimati ca rugbisti

Sincer, i-as elimina din sport fara nici un fel de ezitare pe acesti huligani, care sunt legitimati ca rugbysti la Dinamo si fac de ras acest club de traditie.

In timpul meciului de fotbal din aceasta seara, Dinamo – FC Vaslui, masorul dinamoviştilor, Gabriel Niţulescu, l-a lovit violent cu capul în nas pe preparatorul fizic al vasluienilor, Paolo Pototnik, acesta sîngerînd. Cei doi au fost calmaţi de jandarmi, dar şi de staffurile celor două echipe, iar Haţegan i-a trimis la vestiare pe toţi trei, după ce iniţial le spusese să meargă în tribună.

Citeşte şi
Liviu Dragnea îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că incită populaţia României la violenţă. El
Sunt cel puţin 460 de răniţi în Catalonia, după confruntări violente dintre votanţi şi poliţia
Alte opt persoane au fost reţinute pentru violenţele din Piaţa Victoriei, din seara de 1
Peste 5.000 de persoane cer unirea în Bucureşti. Ele s-au strâns în Centrul Vechi al
A doua zi de proteste începe azi la Chişinău sub auspicii destul de proaste, după
Cum se explica oare faptul ca aceiasi oameni sunt foarte eficienti in a destructura statul
~frauda electorala nationala~miza alegerilor locale~57% prezenta la vot~scandaluri, violente, denigrari~Bucurestiul ar redeveni dupa 20 de
Jandarmii l-au retinut pe Augustus de la o coada la Fornetti, la Piata Unirii, pana
Ce forţă motrice animă toată această poveste?
Pe fondul violenţelor care au devastat Anglia săptămânile trecute, tot mai multe glasuri din această
Share