home SPORT Ziua batailor in sport. Stare de tensiune generala evidenta

Ziua batailor in sport. Stare de tensiune generala evidenta

Share

Este o stare de tensiune generala – acesta este un fapt cu care sunt de acord de mai mult timp. Cauzele sunt mai multe. Azi au fost doua meciuri, unul de rygby si altul de fotbal, in care s-au iscat batai intre competitori.

Azi dimineata, in timpul meciului de rugby Dinamo – Farul (doua echipe de frunte din rugby-ul romanesc), dinamovistii, multi selectionabili in echipa nationala, s-au razbunat la modul cel mai urat pe georgienii de la Farul.

Ziua batailor. Rugvy, Dinamo – Farul

Intr-o bataie generalizata, acestia si-au scos parleala pentru faptul ca Georgia ne-a invins de curand in Cupa Europeana a Natiunilor. Meciul de-abia incepuse, era 3-0 pentru Dinamo si a inceput o bataie generala, planuita si anuntata inca dinainte de inceperea meciului, asa cum s-a vadit de la primele contacte.

Faptul este cu atat mai trist, cu cat rugny-ul este un sport atat de dur si in gramezile ordonate si spontane se pot petrece atatea lucruri imposibil de vazut de catre arbitru, ca numai niste lorzi il pot juca.

Ziua batailor. Huligani legitimati ca rugbisti

Sincer, i-as elimina din sport fara nici un fel de ezitare pe acesti huligani, care sunt legitimati ca rugbysti la Dinamo si fac de ras acest club de traditie.

In timpul meciului de fotbal din aceasta seara, Dinamo – FC Vaslui, masorul dinamoviştilor, Gabriel Niţulescu, l-a lovit violent cu capul în nas pe preparatorul fizic al vasluienilor, Paolo Pototnik, acesta sîngerînd. Cei doi au fost calmaţi de jandarmi, dar şi de staffurile celor două echipe, iar Haţegan i-a trimis la vestiare pe toţi trei, după ce iniţial le spusese să meargă în tribună.

Citeşte şi
Fostul Jurnalist Ion Cristoiu vorbeşte, într-unul dintre comentariile sale, despre televiziunea SRI, Realitatea TV, "cea
Directorul general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Laurenţiu Cazan, s-a prezentat, miercuri,
Şefii Jandarmeriei, Cucoş, Cazan, Sindile şi secretarul de stat din MAI Chirică au fost puşi
Jurnalistul indepedent şi realizatorul de televiziune Marilena Rotaru scrie pe Facebook un autodenunţ. Într-o postare
Tunul de apă de pe autospeciala Jandarmeriei s-a defectat la scurt timp după ce a
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că informaţii precum momentul sau tipul intervenţiei
Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, este citată marţi la Parchetul General. Informaţia a fost confirmată
Gabriela Firea a lansat critici fără precedent la adresa lui Carmen Dan, după şedinţa tensionată
Dezvăluiri năucitoare au apărut în această dimineaţă despre violenţele din 10 august, de la Piaţa
Prefectul Capitalei Speranţa Cliseru a declarat că ordinul de evacuare a Pieţei a fost semnat
Share