home ECONOMIE VAG24 rent a car ofera servicii de inchirieri auto accesibile pentru orice buzunar

VAG24 rent a car ofera servicii de inchirieri auto accesibile pentru orice buzunar

Share

Turistii care ajung in Cluj pot opta pentru masini inchiriate de la VAG24, o companie care se axeaza pe seriozitate, calitate si responsabilitate. Rezervarile se pot face prin simpla completare a unui formular online sau printr-un apel telefonic la firma de inchirieri auto. Masinile sunt disponibile pentru ridicare de la Aeroportul International din Cluj Napoca, precum si din orasul Cluj.

Tarife accesibile si convenabile

Compania VAG24 rent a car, ofera clientilor o gama variata de masini dintre care se poate alege. Preturile sunt accesibile, calculate in concordanta cu autoturismul ales, dar si cu functiile acestuia. Clientii care se indreapta spre aceasta firma de inchirieri auto vor beneficia de preturi mici, comparativ cu cele de la alte companii. Pentru a vedea care este pretul pe zi pentru fiecare masina, clientii nu trebuie decat sa acceseze site-ul si sa dea click pe categoria de care sunt interesati. Tarifele sunt exprimate pe zi si incep de la 21 EUR.

Masini de inchiriat disponibile – varietate in functie de necesitati

Cele mai ieftine masini sunt cele de tip mini. De exemplu, clientii pot opta pentru o Skoda Citigo sau Volkswagen Up, care costa incepand de la 21 EUR pe zi. Autoturismul este in patru portiere, pe benzina, schimbatorul este manual, iar masina dispune de aer conditionat. Din urmatoarea categorie de masini fac parte cele de tipul Economy. Pentru un Ford Fiesta cu cinci locuri, clientii vor plati incepand de la 24 EUR pe zi, iar pentru un Volkswagen Polo tot de cinci locuri, tariful este incepand de la 26 EUR.

Clientii care au nevoie de masini mai mari si mai spatioase pot opta pentru cele din categoria D. Din aceasta face parte si Opel Insignia, pentru care tariful este incepand de la 45 EUR pe zi. Autoturismul este in patru portiere, are cinci locuri, schimbator manual si are nevoie de combustibil Diesel. Pentru familii, ideale sunt autoturismele de tip minivan, iar pentru cei care au nevoie de masini in interes de serviciu, compania de inchirieri auto dispune de masini tip Luxury.

Raport calitate – pret

Preturile mici pentru inchirierea masinilor au fost gandite in asa fel incat sa incante clientii si sa le ofere posibilitatea de a beneficia de un autoturism atunci cand au nevoie. In acelasi timp, este important de precizat faptul ca masinile sunt foarte bine intretinute, fiind mereu echipate in concordanta cu anotimpul.

Sfatul specialistului

Sunand la compania de inchirieri auto, clientii pot obtine sfaturi importante despre cea mai buna optiune de masina, conform bugetului disponibil. Specialistii sunt mereu deschisi pentru a oferi sfaturi si indrumare.

Contractul poate fi prelungit

In cazul in care soferii decid ca au nevoie de o masina deja inchiriata pentru o perioada mai lunga, se poate intocmi un contract aditional cu consimtamantul operatorului. Astfel, clientii se pot bucura in continuare de preturile mici si, totodata, de confortul unor drumuri realizate fara a depinde de mijloacele de transport in comun.

Citeşte şi
Jurnaliştii Mălin Bot şi Sabin Orcan se ceartă în public pentru chestiuni civice şi maşini.
Întrebare: ce a făcut Niculae Ficăţel Bădălău între finalul anului 2004 şi jumătatea anului 2008,
"prin prezentul testament se va împărţi averea totală de 15.459.300 euro 15 case - 9,2
Curtea de Justiţie a UE a anunţat joi că taxa pe poluare care se aplică
~Tatulici, in Colegiul editorial fara sa stie~vinovatii de fuga lui Dinel Staicu~scandal in PDL~dati-ne banii
Cele doua "scandaluri" care polueaza mass-media romaneasca in ultimele zile ma umplu de dezgust fata
Ford a prezentat la Geneva minivanul B-Max. Maşina va fi făcută în totalitate la Craiova
~vamesi curati ca lacrima~unde pui degetul~Oltchim spre privatizare~riscul unui cutremur in Romania~petrolul se scumpeste, atacat
După termenul din mai, bunurile societății Cațavencu SA vor fi vândute prin licitație publică.
În mai 2007 Realitatea Media a contractat un credit de la Egnatia Bank pentru care
Share