home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Traian Băsescu ar urma să fie audiat la DNA (revista presei)

Traian Băsescu ar urma să fie audiat la DNA (revista presei)

Share

Traian Băsescu ar urma să fie audiat la DNA (revista presei)

Traian Băsescu ar urma să vină în curând la DNA să dea declaraţii, susţine Comisarul. Ar fi vorba despre bani luaţi în campania electorală din 2009, din fapte ilicite ce ţin de Dosarul Microsoft.

Elena Udrea aruncă în aer clasa politică, într-un interviu-dinamită acordat HotNews, după ce a fost pusă sub acuzare de DNA, aşa cum explică şi Adevărul.

Nu putem să tragem concluzia că tot ceea ce spune Nuţi din Pleşcoi e minciună. Putem în schimb să listăm cele spuse de ea şi contradicţiile ce se observă în ceea ce spune. Ceea ce vom şi face aici, într-un articol publicat la 12.01.

Curentul a observat că, în disperarea ei de a se disculpa, Elena Udrea i-a mai negociat Alinei Bica încă un cincinal de bulău, afirmând că i-a furnizat informaţii dintr-un dosar privind un trader de cereale.

SRI nu comentează “declaraţiile unor suspecţi în urmărire penală”, conform Gândul. Această declaraţie de presă a purtătorului de cuvânt al Serviciului e ca apa sfinţită.

Sebastian Ghiţă se prinde în hora declaraţiilor spectaculoase şi afirmă, citat de România liberă, că fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, ar fi fost ucis.

Dan Şova a fost reprimit în PSD, iar Cătălin Ivan a fost dat jos de la conducerea filialei PSD Bucureşti. EvZ se întreabă când va fi reprimit în PSD şi Viorel Hrebenciuc. Apropierea e că Hrebe e arestat, cercetat de DNA într-un dosar, iar Şova ar avea şi el un astfel de dosar.

Fantezii de seară, la televizor” – aşa cataloghează guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, soluţiile care sunt vehiculate de politicieni la criza francului elveţian, conform Curierului naţional.

Noul guvern de la Atena nu va coopera cu Banca Centrală Europeană, FMI şi Comisia Europeană, arată Puterea. Să ne pregătim dară ca mai devreme sau mai târziu Grecia să intre în default.

Alexandr Dughin crede că e nevoie de un imperiu eurasiatic, care să includă România. Consemnează Bursa. Acum ştim în ce fel ne iubeşte Mama Rusia. Ca întotdeauna, vrând să ne calce în picioare.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share