home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Traian Băsescu ar urma să fie audiat la DNA (revista presei)

Traian Băsescu ar urma să fie audiat la DNA (revista presei)

Share

Traian Băsescu ar urma să fie audiat la DNA (revista presei)

Traian Băsescu ar urma să vină în curând la DNA să dea declaraţii, susţine Comisarul. Ar fi vorba despre bani luaţi în campania electorală din 2009, din fapte ilicite ce ţin de Dosarul Microsoft.

Elena Udrea aruncă în aer clasa politică, într-un interviu-dinamită acordat HotNews, după ce a fost pusă sub acuzare de DNA, aşa cum explică şi Adevărul.

Nu putem să tragem concluzia că tot ceea ce spune Nuţi din Pleşcoi e minciună. Putem în schimb să listăm cele spuse de ea şi contradicţiile ce se observă în ceea ce spune. Ceea ce vom şi face aici, într-un articol publicat la 12.01.

Curentul a observat că, în disperarea ei de a se disculpa, Elena Udrea i-a mai negociat Alinei Bica încă un cincinal de bulău, afirmând că i-a furnizat informaţii dintr-un dosar privind un trader de cereale.

SRI nu comentează “declaraţiile unor suspecţi în urmărire penală”, conform Gândul. Această declaraţie de presă a purtătorului de cuvânt al Serviciului e ca apa sfinţită.

Sebastian Ghiţă se prinde în hora declaraţiilor spectaculoase şi afirmă, citat de România liberă, că fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, ar fi fost ucis.

Dan Şova a fost reprimit în PSD, iar Cătălin Ivan a fost dat jos de la conducerea filialei PSD Bucureşti. EvZ se întreabă când va fi reprimit în PSD şi Viorel Hrebenciuc. Apropierea e că Hrebe e arestat, cercetat de DNA într-un dosar, iar Şova ar avea şi el un astfel de dosar.

Fantezii de seară, la televizor” – aşa cataloghează guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, soluţiile care sunt vehiculate de politicieni la criza francului elveţian, conform Curierului naţional.

Noul guvern de la Atena nu va coopera cu Banca Centrală Europeană, FMI şi Comisia Europeană, arată Puterea. Să ne pregătim dară ca mai devreme sau mai târziu Grecia să intre în default.

Alexandr Dughin crede că e nevoie de un imperiu eurasiatic, care să includă România. Consemnează Bursa. Acum ştim în ce fel ne iubeşte Mama Rusia. Ca întotdeauna, vrând să ne calce în picioare.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Citeşte şi
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Asociaţia Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că azi aceştia sunt în grevă generală. Ei vor
Guvernul mexican spionează jurnaliştii şi activiştii folosind un program informatic vândut doar SUA. Afirmațiile jurnaliştilor
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
FAIR MediaSind adresează o scrisoare deschisă premierului Sorin Grindeanu. Ea este intitulată "Nu distrugeţi sectorul
Adunarea generală a EFJ, de la Bucuresti, denunţă presiunile asupra jurnaliștilor europeni. În perioada 18-19
Reprezentața Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului
Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful
Organizaţia Reporters sans frontières (RSF) este alarmată de atacurile repetate de noua administrație Trump. RSF
74 jurnalişti profesionişti au fost ucişi anul acesta, anunţă organizaţia Reportéres sans Frontiéres. Uciderea lor
Share