home ECONOMIE Tarom ar putea fi vândută la o companie din Golful Persic

Tarom ar putea fi vândută la o companie din Golful Persic

Share

Fostul șef al Tarom, Eugen Davidoiu, lansează acuze grave. Pe când conducea compania aeriană, doi membri din CA Tarom, din care un fost consilier al unui prim-ministru, i-au sugerat că Tarom trebuie vândută unei companii aeriene arabe.

Harta concedierilor din cele mai mari companii de stat

Tarom, Nicolae Demetriade şi arabii

Acesta a făcut afirmațiile în urma unor întrebări puse de către deputatul Eugen Rădulescu, vicepreședintele Comisiei pentru transporturi din Camera Deputaților.

Aveți o cunoștință, un domn Demetriade? Îl cunoașteți? Există o conexiune între acest domn Demetriade și o companie arabă? Şi dorința acestei companii arabe, prin acest domn Demetiade,.

Am înțeles că a avut o agenție de voiaj în București și ar susține în continuare, ca să vină director general. O să auzim peste două zile. O doamnă, care a lucrat tot în compania dânsului și care este reprezentanta acestei companii arabe? Aveți cunoștință de acest lucru?

, a întrebat Eugen Rădulescu.

Nicolae Demetriade este pe mână cu arabii respectivi

Fostul director general al Tarom a precizat că s-a întâlnit cu acea persoană în prima sau a doua săptămână după preluarea funcției. La fel și cu un consilier al unui premier.

Da, am auzit și eu aceste lucruri. Le-am auzit după ce am plecat. În prima săptămână sau a doua domnul Demetriade a făcut să ne întâlnim într-un loc. Iar aceea a fost prima și ultima întâlnire cu domnul Demetriade, care îmi sugera anumite lucruri.

Nu știu dacă instituțiile statului, care ar trebui să fie peste tot, și chiar în Tarom, au cunoștință despre lucrurile astea. Domnul Demetriade și altcineva care a fost în Consiliul de Administrație al Tarom, fost consilier al unui prim-ministru, tot în prima sau a doua săptămână, mi-a explicat că Tarom trebuie să plece către o anumită companie arabă.

Consilierul cu arabii la Tarom este Dragoş Andrei

Conform jurnalistului Rareş Bogdan, Dragoş Andrei a fost consilierul lui Victor Ponta. Acum este consilierul lui Mihai Tudose. ZF anunţa în 2015 că Dragoş Andrei, consilierul premierului, prelua locul Virginiei Gheorghiu la BERD.

Dragoş Andrei era de ceva timp varianta vehiculată pe piaţă pentru ocuparea poziţiei de reprezentant al României la BERD. Instituţia financiară internaţională este unul dintre cei mai importanţi investitori în România.

Citeşte şi
"Uitaţi-vă la mine ce făţău kaştok bag. Ăsta-s eu!" EvZ: Ponta dă
Tensiunea socială creşte în România.
Cum se explica oare faptul ca aceiasi oameni sunt foarte eficienti in a destructura statul
CFR Marfa este compania din care au fost concediati cei mai multi angajati in ultimii
Adevarul: Ghiţă despre arestarea lui Vîntu: „Diferenţa dintre România şi Norvegia este că în România a
Discuţiile telefonice surprinse Voiculescu şi Şereş scot în evidenţă controlul total exercitat de Felix asupra
Ultimii 4-5 ani au reprezentat un boom in ceea ce priveste numarul turistilor din Bucuresti,
Liderul PSD Liviu Dragnea a spus Agenţiei de Presă Reuters că românii trebuie să aibă
Facebook se adaptează la minţile britanicilor, puţin diferite de ale restului europenilor: le cere britanicilor
Un studiu realizat de Asociatia Dental Office Managers (prima asociatie din Romania care specializeaza manageri
Share