home CORUPTIE, POLITICA Şerban Nicolae compară Sfânta Înviere a Domnului cu OUG 13 VIDEO

Şerban Nicolae compară Sfânta Înviere a Domnului cu OUG 13 VIDEO

Share

Senatorul PSD Şerban Nicolae îşi bate joc de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului. Ironic, acesta a comparat-o şu momentul Ordonanţei de urgenţă 13, făcând aluzie la sloganul „noaptea ca hoţii”.

El a spus că „şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea”. Apoi a adăugat că „toate domnişoarele cu barbă o să protesteze”. Când? Şerban Nicolae i-a anunţat pe membrii Comisiei juridice a Senatului că următoarea dezbatere pe proiectul de lege al graţierii va avea loc miercuri, 19 aprilie, „pe zi”.

Şerban Nicolae, băşcălie pe subiecte religioase, comparate cu noaptea hoţilor de Justiţie

Având în vedere că aceasta este săptămâna ce precede Învierea… Mă rog, şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea, toate domnişoarele cu barbă o să protesteze. Vă propun ca următoarea şedinţă consacrată acestei dezbateri (…) să aibă loc miercuri după-amiază (…) Miercuri, 19 aprilie, pe zi, urmează să facem o nouă dezbatere.

, a declarat Şerban Nicolae.

Pe parcursul şedinţei Comisiei juridice a Senatului, Şerban Nicolae a avut o serie de ironii la adresa criticilor amendamentelor sale. Acestea prevedeau şi graţierea celor condamnaţi pentru corupţie.

Ironii de 2,50 lei

Senatorul social-democrat s-a referit la o situaţie pe care a primit-o în urmă cu o lună de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor. În închisori sunt 337 de persoane condamnate pentru corupţie.

Mă gândesc foarte serios să adaug la infracţiunile exceptate de la aplicarea graţierii şi faptele de corupţie. Astfel, cele 337 de persoane să nu beneficieze de graţiere şi să nu îngrozească societatea românească..

, a spus Nicolae. Cu ce anume să nu îngrozească societatea?

Cu chipurile lor hâde de infractori periculoşi. Şi să nu genereze o stare de pericol în societatea românească, prin faptul că ar beneficia de un act de clemenţă.

“Domnişoare cu barbă”

El i-a numit pe cei care au protestat pe Internet împotriva propunerilor sale drept „domnişoare cu barbă”.

Infama propunere a mea şi care a generat protestele unor domnişoare cu barbă pe internet urma să producă următoarele efecte: beneficiau de graţiere 862 de persoane. Probabil figurile hâde ale unor infractori periculoşi, 862 de persoane, au înspăimântat mai mult decât 1400 – câţi erau în proiectul Guvernului – sau cinci mii şi ceva, câţi erau în planul de măsuri alternative propus de PNL.

, a mai spus senatorul PSD.

Deci, 2717 persoane aflate în pedeapsa privativă de libertate, din care eliberate în mod direct erau doar 862. Recunosc, propunerile mele nu erau atribuabile, nu răspundeau scopului declarat al acestui proiect. Chiar dacă o bună parte din societatea care a protestat ar fi fost înspăimântată văzând figura unor brute cu chip uman care au săvârşit fapte grave.

, a adăugat el.

Comisia juridică a Senatului a reluat din nou marţi dezbaterile pe marginea proiectului de lege al graţierii. Nu a reuşit însă să ajungă la o concluzie. Şedinţa comisiei va fi reluată miercuri, pe 19 aprilie. Termenul pentru adoptare tacită a proiectului se împlineşte pe 25 aprilie.

Citeşte şi
In caz ca exista cineva care nu stie cine este acest respectabil domn, pre numele
Alde PSD sunt vinovaţi probabil de înaltă trădare. În trei luni, de când guvernează, au
Publicăm în continuare textul discursului ţinut de Călin Popescu Tăriceanu după ce a fost reales
Senatorul PSD Şerban Nicolae, despre care s-a scris că este iniţiatorul legii privind dezvirginarea pădurilor
Liviu Dragnea ar putea să fie debarcat din fruntea PSD, dar nu este o veste
Am afirmat că, fiind alături de Klaus Iohannis, în demersurile sale de apărare a Justiţiei,
Restauraţia este în curs. Până în ultima zi a anului 2017, au continuat să apară
Şerban Nicolae, acest pericol pentru democraţia din România, acest comunistoid periculos, mai dă o gherlă.
După tot ce s-a întâmplat pe parcursul ultimelor 12 luni, 2017 nu se putea încheia
Senatorul PSD Șerban Nicolae a plagiat mai bine de 10% din lucrarea de doctorat. Este
Share