Robert Turcescu are în plan să repornească emisia Unde TV

Robert Turcescu are în plan să repornească emisia Unde TV

Robert Turcescu nu a renunţat la proiectul televiziunii Unde TV. El are de gând să îl reînceapă pe un concept modificat, dar încă nu a stabilit când şi cum va face acest lucru.

Robert Turcescu, în exclusivitate pentru Starea Presei:

Am păstrat numele (e marcă înregistrată), site-ul şi o parte din aparatură. Am în plan să repornesc la un moment dat emisia, dar proiectul tehnic va fi modificat. Am găsit o variantă mai interesantă. Îmi menţin părerea că epoca televiziunilor „clasice” e la apus.

Robert Turcescu şi-a vândut aparatura către fondatorii Unirea TV

Presa a scris că „studioul lui Robert Turcescu a fost preluat de Unirea TV„, din Republica Moldova. Reprezentanţii Platformei Civice Acţiunea 2012 au transmis redacţiei „Lumea Românească” următorele precizări:

1. Noi până acum am strâns 18.000 de euro din donaţii şi am mai primit echipamente donate. (…)

2. De la Robert Turcescu am cumpărat (pe bani, pe contract! în luna iunie! fără vreo asociere politică!) decorul şi alte piese din studioul Unde TV, dar necesităţile unei televiziuni care emite pe cablu sunt cu totul altele faţă de cele ale unei televiziuni online.

3. Ne mai lipsesc pentru a finaliza dotarea studioului de la Chişinău încă 6.000 de euro, pe care îi vom aduna tot prin donaţii de la oameni. (…)

Niciodată cu filoruşii

Aseară, pe Realitatea TV, jurnalistul Oreste Teodorescu a afirmat că Robert Turcescu şi-ar fi vândut televiziunea celor ce au organizat protestele unioniste din Capitală.

Desigur că, dacă vrea să o repornească în viitor, rezultă că Turcescu nu a vândut Unde TV. Ce a făcut totuşi?

Am vândut echipamente audio-video şi IT, plus decorul, unei asociaţii care a făcut la Chişinău postul Unirea TV. Cu contract, să ne înţelegem 🙂
Mai am echipamente. Mai vrea cineva? (…) Mai am nişte reflectoare, nişte camere. Ştii pe cineva interesat?

, întreabă politicianul PMP.

Întrebare: acum a venit Unirea TV, să zicem că sunt unionişti, ceea ce coincide cu politica PMP. Cu toate că ştim o serie de „unionişti” ce s-au dovedit în timp altceva, ca Iurie Roşca. „Ce te faci dacă mâine vin unii şi vor să facă o televiziune antiromânească şi filorusă. Le vinzi aparatură?„, a fost întrebarea Starea Presei. Răspunsul lui Robert Turcescu:

Never ever!

1 comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu este publicata. Campurile necesare sunt marcate cu *

Anuleaza

1 Comment

Economie

Politică

Puciștii

PSD, Partida Rusă

Regele Mihai