home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Un lider african a girat pentru Baaklini

Revista presei. Un lider african a girat pentru Baaklini

Share

Romania libera: Cine este liderul african care a girat pentru Baaklini “Jean-Marie Doré s-a aflat la un pas de a fi asasinat, s-a declarat prieten al dictatorului liberian, Charles Taylor, implicat în scandalul diamantelor sângerii, şi a părăsit postul de premier la câteva zile după ce a trimis la Bucureşti garanţii pentru Said Baaklini, omul de afaceri arestat pentru o tentativă de fraudă de 60 milioane de euro.”

foto: Romania libera – Libanezul Said Baaklini, adus din Bulgaria şi arestat

fotoinfo: Instanţa supremă a decis, vineri, arestarea preventivă a libanezului Said Baaklini, adus în urmă cu o zi din Bulgaria, de către autorităţile judiciare, pentru a fi cercetat de procurorii anticorupţie în dosarul privind restituirea nelegală de TVA de 60 de milioane de euro

Financiarul: Cum se va face noua recalculare a pensiilor. Ce s-a decis la intalnirea de la Cotroceni “Pentru a se respecta decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, trebuie suspendată recalcularea pensiilor pe baza hotărârii din iulie a guvernului şi emisă o altă hotărâre, prin care “greul” procesului – adeverinţe de vechime şi venituri – să cadă în sarcina guvernului şi nu a pensionarilor. Totodată, procesul de recalculare a pensiilor a fost extins până la 31 decembrie 2011.”

Adevarul: Băsescu: Vîntu şi Voiculescu au ţinut naţiunea dezbinată într-o perioadă de criză “Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că trusturile de presă deţinute de Vîntu şi Voiculescu au manipulat naţiunea şi au promovat exemple mincinoase legate de pensiile militarilor”

EvZ: Băsescu se războieşte cu rezerviştii pomanagii “Militarii care s-au pus pe lista de trecere în rezervă înainte de termen pentru a lua bani de la stat au fost scoşi duminică seară de preşedintele Traian Băsescu ţapi ispăşitori pentru scandalul pensiilor militarilor.”

Financiarul: Varfurile de plata a datoriei publice: iulie si octombrie – 1,95 mld. euro “In 2010 au fost plasate titluri de stat in valoare de 41 mld. lei, cu 58% mai putine decat in 2009. In trimestrul I din 2011, nivelul imprumuturilor programate ar putea depasi 13 mld. lei”

Curierul national: Cifrele rele din imobiliarul românesc “După 3 ani de criză, sectorul imobiliar poate fi caracterizat prin arierate de 1,2 mld. euro, insolvenţe, mall-uri abandonate şi 30.000 de agenţi imobiliari pe drumuri. Preţurile au ajuns la nivelul de acum 5 ani şi continuă să scadă, iar încercarea Guvernului de resuscitare prin Prima Casă a eşuat”

Bursa: Tentativa de fuzionare a BVB – Sibex a fost reluată “Fuziunea dintre Bursa de Valori Bucureşti şi Sibex, dezbătută la finalul săptămânii trecute, la Predeal, nu a întâmpinat obiecţii explicite din partea participanţilor – conducerile celor două burse, oficiali ai CNVM şi SIF-uri. Unii dintre cei prezenţi au fost, însă, mai rezervaţi.”

Postari Similare
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Asociaţia Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că azi aceştia sunt în grevă generală. Ei vor
Guvernul mexican spionează jurnaliştii şi activiştii folosind un program informatic vândut doar SUA. Afirmațiile jurnaliştilor
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
FAIR MediaSind adresează o scrisoare deschisă premierului Sorin Grindeanu. Ea este intitulată "Nu distrugeţi sectorul
Adunarea generală a EFJ, de la Bucuresti, denunţă presiunile asupra jurnaliștilor europeni. În perioada 18-19
Reprezentața Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului
Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful
Organizaţia Reporters sans frontières (RSF) este alarmată de atacurile repetate de noua administrație Trump. RSF
74 jurnalişti profesionişti au fost ucişi anul acesta, anunţă organizaţia Reportéres sans Frontiéres. Uciderea lor
Share