home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Steve Jobs a murit

Revista presei. Steve Jobs a murit

Share

Adevarul: Steve Jobs a murit. Apple a facut anuntul “Compania Apple a anunţat într-un scurt comunicat că Steve Jobs, în vârstă de 56 de ani, a decedat. «Suntem profund întristaţi să vă anunţăm că Steve Jobs a murit astăzi», a spus compania într-o scurtă declaraţie.”

zurmat

Bursa: Guvernatorul critică aspru amatorismul din presa financiară “Referindu-se inclusiv la organizatorii “România Financial Forum 2011”, Guvernatorul BNR a criticat lipsa de profesionalism din presa financiară. Domnia sa a făcut referire la “Ziarul Financiar” şi la “Mediafax” că i-au scos afirmaţiile din contextul în care le-a făcut”

Romania libera: Infrastructură. Oglindă, oglinjoară, cine-i mai corupt din ţară? Foştii şefi din Transporturi nu mai rabdă tăcerea. Cât e şpaga? “Acordarea şi derularea contractelor la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) se face deseori prin dare şi luare de mită de la constructorii care deţin contracte sau care participă la licitaţii, potrivit decla-raţiilor unor angajaţi ai companiei”

Curierul national: Pe mâna cui va ajunge National Arena? “Astăzi se discută la Primărie studiul de oportunitate pentru atribuirea contractului de concesiune. Managementul operaţional al stadionului va fi cedat pentru 49 de ani cu drept de prelungire pe încă 24,5 ani. Firma selectată trebuie să fie reputată, să plătească redevenţă o cotă din profit şi să garanteze că va aloca resurse financiare considerabile”

Puterea: Directorul RATB, samsar de roţi “Zeci de autobuze și mașini de intervenție ale Regiei Autonome de Transport București (RATB) stau pe butuci, pentru că anvelopele au dispărut fără urmă. Autoritățile au atribuit, prin licitație ilegală, aproximativ 700.000 de euro pentru a cumpăra cauciucuri noi”

EvZ: Românii pleacă din Italia, goniţi de criză “Accentuarea problemelor din Peninsulă va trimite acasă o bună parte din conaţionalii noştri, care nu îşi vor mai găsi uşor locuri de muncă. Mulţi dintre emigranţii români în Italia se gândesc deja să părăsească ţara care le-a oferit până acum un trai decent”

Curentul: Prinţul Charles: Sunt descendent al lui Vlad Ţepeş “România are un nou brand de ţară şi asta după ce chiar prinţul Charles a făcut mai multe declaraţii despre frumuseţile din Transilvania”

Citeşte şi
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Asociaţia Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că azi aceştia sunt în grevă generală. Ei vor
Guvernul mexican spionează jurnaliştii şi activiştii folosind un program informatic vândut doar SUA. Afirmațiile jurnaliştilor
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
FAIR MediaSind adresează o scrisoare deschisă premierului Sorin Grindeanu. Ea este intitulată "Nu distrugeţi sectorul
Adunarea generală a EFJ, de la Bucuresti, denunţă presiunile asupra jurnaliștilor europeni. În perioada 18-19
Reprezentața Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului
Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful
Organizaţia Reporters sans frontières (RSF) este alarmată de atacurile repetate de noua administrație Trump. RSF
74 jurnalişti profesionişti au fost ucişi anul acesta, anunţă organizaţia Reportéres sans Frontiéres. Uciderea lor
Share