home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Mafia pariurilor aranjează meciurile

Revista presei. Mafia pariurilor aranjează meciurile

Share

Gandul: Mafia umbrelor! Pe un meci al Stelei s-a pariat 1 milion €: “Sunt rezultate uimitoare!” De ce tac şefii din fotbal: Dezvăluiri incendiare despre trucarea meciurilor “Cinci favorite la titlu, cinci surprize mari. Aşa a arătat etapa intermediară din Liga 1. Pariorii care au mers pe «bombe» au încasat bani buni. «Mi se pare ceva în neregulă. Rezultatele favoritelor au fost suspecte», spune un conducător cunoscut din fotbalul românesc, aflat acum în Liga a II-a”

sportm

EvZ: Băsescu: „Ştim unde este deputatul Boldea – în Kenya!”. Boldea: „Nu trebuie să mă caute ei, vin eu!” “Deputatul Mihail Boldea, dat de ieri în urmărire internațională, dă astăzi primul semn de viață. Într-o declarație dată ziarului Gândul, Boldea spune că se întoarce săptămâna viitoare în România și că în acest moment este în Congo”

Romania libera: De ce a devenit tezaurul României de la Moscova o himeră “România încearcă, de aproape un secol, fără niciun rezultat, să-şi recupereze tezaurul de la Moscova. Acolo au fost duse, în 1917, peste 93 de tone de aur, dar şi documente de stat, colecţii particulare, lucrări de artă, şi nu în ultimul rând bijuteriile Reginei Maria. Azi, autorităţile române tac. Pare a fi tăcerea neputinţei”

Puterea: Raicu: „Autostrada suspendată nu este o prioritate pentru bucureşteni” “Viceprimarul Capitalei Mircea Raicu (PDL) a declarat, înainte de începutul şedinţei de Consiliu General, că reprezentanţii PDL, care deţin majoritatea în CGMB, nu vor aproba proiectul autostrăzii suspendate, propus de Sorin Oprescu”

Bursa: Posibil gazoduct între Turcia şi Ucraina “Turcia a demarat negocieri în vederea utilizării depozitelor de gaz din Ucraina, a aunţat Metin Kilci, subsecretar de stat în Ministerul Energiei din Turcia”

Adevarul: Un oficial nord-coreean ar fi fost executat cu lansatorul de obuze din ordinul lui Kim Jong-un “Phenianul a recurs la o „epurare sângeroasă” în rândul ofiţerilor şi oficialilor de rang înalt, în cursul perioadei de doliu de după moartea lui Kim Jong-il, întrucât unii dintre aceștia nu ar fi dat dovadă de loialitate”

Citeşte şi
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Magyar Nemzet, unul dintre cele două cotidiene de opoziţie în Ungaria, se închide începând de
Andrei Gheorghe, jurnalist de radio şi televiziune, actor, activist civic, a încetat din viaţă. Nu
De-a lungul timpului, Ion Cristoiu a făcut un număr incredibil de volte. Dacă le urmăreşti,
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Share