home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Kovesi, gogâlţ greu pentru PNL

Revista presei. Kovesi, gogâlţ greu pentru PNL

Share

Adevărul: PNL înghite greu pilula amară Kővesi “Liberalii nu sunt de acord cu numirea Laurei Codruţa Kövesi în fruntea DNA, dar nu pot bloca planurile lui Victor Ponta”

Curentul: Liberalii, îngenuncheați de PSD. Cât mai înghite Crin? “«Cât mai înghite Crin Antonescu?», este întrebarea cel mai des auzită zilele acestea printre reprezentanții USL. Răspunsul este simplu, pe măsura întrebării: tot. Cu noduri, cu silă, cu greață, dar nu are încotro”

EvZ: “Scandalul Kovesi”, cel mai mare de la înfiinţarea USL “Desemnarea șefilor la DNA și Parchetul General intră în linie dreaptă. După ședința CSM de astăzi, Victor Ponta va discuta cu Traian Băsescu, care are ultimul cuvânt în această chestiune”

România liberă: Ponta a rezistat bluff-ului grupării Voiculescu-Antonescu “Seria de presiuni începută vineri cu asaltul Antenei 3 asupra prim-ministrului Victor Ponta în privinţa eventualei nominalizări a Laurei Codruţa Kovesi în fruntea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi continuată, duminică, de Crin Antonescu pe acelaşi post, care a evocat în acelaşi context ruperea USL, s-a încheiat ieri cu un eşec”

GândulOmul care va conduce Mişcarea Populară a lui Traian Băsescu “După ce i-a dat pe mână Comisia prezidenţială pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice care a propus dezincriminarea consumului de droguri şi legalizarea prostituţiei, preşedintele Traian Băsescu l-a uns pe Marian Preda lider al Mişcării Populare”

Puterea: Vânătoare de aleşi PP-DD “În Parlament s-a deschis sezonul de vânătoare. PSD şi PC sunt la întrecere, cine va băga în traistă mai mulţi aleşi ai PP-DD. Cum USL se poate rupe în orice moment, este vital pentru cele două părţi (PSD-UNPR şi PNL-PC) să poată forma o nouă majoritate, fără partenerul actual”

Cronica română: Jaf pe banii publici la TAROM “Circuitul jafului banului public continuă la TAROM. În ciuda faptului că pierderile companiei sunt anual de ordinul zecilor de milioane de euro, situaţia se va perpetua şi în acest an, în contextul în care noii manageri, belgienii Christian Heinzmann şi Michael Moriaty, au fost rapid dedulciţi de românii din Consiliul de Administraţie (în special preşedintele Dan Pascariu) la comisioane cu multe zerouri în coadă!”

Bursa: Cipru: Bank of Cyprus România, închisă pentru vânzare. Adrian Vasilescu: “Va fi găsit un cumpărător bun” “Banca Centrală a Ciprului a decis suspendarea, pentru o săptămână, a operaţiunilor sucursalei din ţara noastră a Bank of Cyprus (BoC), începând cu ziua de ieri, a anunţat instituţia de credit”

Curierul naţional: Ne atinge unda de şoc cipriotă “Gheţea, ARB: Nu trebuie să ne îngrijorăm, sistemul bancar românesc este solid. Blănculescu: Furia deponenţilor români nu poate fi oprită prin ordin, sfaturi sau recomandări”

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share