home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Incepe restructurarea

Revista presei. Incepe restructurarea

Share

Dupa respingerea de catre Parlament a motiunii de cenzura a Opozitiei, Guvernul incepe restructurarea, anunta Ziarul financiar. Executivul a decis ca numărul angajaţilor din ministere şi din agenţiile guvernamentale să fie redus cu 25%, explica publicatia.

FOTO: Mediafax via Theologhia

Guvernul incepe restructurarea dură a sectorului public – cea mai amplă din ultimii 20 de ani, salvând pentru moment sectorul privat de o creştere de taxe sau de o devalorizare abruptă a leului, care ar fi împins afacerile – cele care finanţează sectorul public – şi mai jos pe panta recesiunii.

Dar pana acum, in cursul acestui text, nu a fost vorba despre pensionari. La pensionarii de lux si la problemele acestora se refera articolul de deschidere, de la ora aceasta, din Romania libera.

La 52 de ani, Constantin Voicu, pilot pensionar, are o pensie lunara de 30.000 de lei, zboara de placere, face baby-sitting, îşi împrumută prietenii cu bani, îi dă fiicei 4.000 de lei pe lună şi investeşte în imobiliare. Recunoaşte că pensia pe care o are „nu e morală, dar e legală” şi crede că, în realitate, ar merita maximum 6.000 de lei.

Omul mi se pare destul de corect si onest in gandire.

Curierul national sustine ca România joacă la două capete energetice. Unul dintre cele doua capete ar fi rus, pentru ca publicatia Kommersant a anuntat ca Gazprom înlocuieşte Bulgaria cu România în proiectul South Stream. Ruşii sunt interesaţi şi de alte proiecte de energie, cum ar fi producţia de energie electrică.

FOTO: Cezar Salahor

Iata-i acum si pe adevaratii boieri ai acestei tari. Conform ziarului Adevarul, sefa Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ stă în concediu medical de un an şi trei luni. Salariu ei lunar este de 3.800 de lei!

Femeia aceasta o duce mai bine decat unul care castiga de trei ori mai multi bani decat era, dar munceste pentru ei zi-lumina.

Cum a devenit ortacul Costică soldat la Mineriadă – povesteste Evenimentul zilei. Un fost maistru minier dezvăluie ce pregătiseră autorităţile, după 15 iunie ’90: mineri deghizaţi în soldaţi, gata să intervină în cazul unor riposte anti-FSN.

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share