home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Cornel Todea a fost turnator

Revista presei. Cornel Todea a fost turnator

Share

AdevarulRegizorul Cornel Todea, turnător de la 15 ani “CNSAS susţine în instanţă calitatea de colaborator al Securităţii a directorului Teatrului „Ion Creangă“. Cornel Todea (76 de ani) ar fi colaborat cu Securitatea”

istoriculzilei

CurentulA trecut la Domnul Părintele Arsenie Papacioc “A trăit aproape un secol apucând să vadă cum Răul cuprinde România. În data de 15 august ar fi împlinit 97 de ani. Încă un reper al României – cum a fost – s-a dus la cer”

Curierul nationalExplozia Europei? “Europa e pe punctul să explodeze. Nu e o ştire de la Antena 3 sau de la OTV, ci concluzia limpede care se desprinde din editorialul celui mai credibil ziar american,  The New York Times. Un editorial de peste Ocean nu este echivalentul unui articol de opinie sau al analizei unui expert din Europa”

PutereaUn senator PSD fură startul campaniei electorale cu promisiuni trăsnite “Chiar dacă până la alegeri mai avem un an, campaniile electorale mascate au început deja să apară. Pliante, site-uri de promovare a unor campanii în interesul cetăţenilor sau „băile de mulţime” au dat startul unor bătălii între viitori candidaţi ai primăriilor din Bucureşti”

Fin.roRomania si Bulgaria vor construi doua hidrocentrale pe Dunare “Traicio Traikov, ministrul bulgar al Economiei, a anuntat ca Bucurestiul si Sofia intentioneaza sa construiasca doua complexuri hidroelectrice pe Dunare, iar in luna septembrie a acestui an va fi semnat un memorandum pentru pregatirea investitiei”

Romania liberaCe se întâmplă cu muncitorii care nu mai au voie în Spania “Grecia este noua destinaţie pentru muncitorii români, spun reprezentanţii agenţiilor de recrutare. Salariile mici oferite în ţară îi va determina pe românii care nu se vor mai putea angaja în Spania, să caute locuri de muncă în alte state ale Uniunii Europene”

BursaInfringement împotriva României, în domeniul telecom “Comisia Europeană (CE) a lansat o acţiune în justiţie împotriva ţării noastre, care vizează punerea în aplicare cu întârziere a normelor din domeniul telecomunicaţiilor, a anunţat ieri CE”

EvZOmul care ştia ce fac ziariştii lui Murdoch a fost găsit mort “Sean Hoare, jurnalistul care dezvăluise practicile de la “News of the World”, a tăcut pentru totdeauna. Poliţia britanică i-a găsit, luni, cadavrul în apartamentul său din Watford”

Postari Similare
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Asociaţia Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că azi aceştia sunt în grevă generală. Ei vor
Guvernul mexican spionează jurnaliştii şi activiştii folosind un program informatic vândut doar SUA. Afirmațiile jurnaliştilor
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
FAIR MediaSind adresează o scrisoare deschisă premierului Sorin Grindeanu. Ea este intitulată "Nu distrugeţi sectorul
Adunarea generală a EFJ, de la Bucuresti, denunţă presiunile asupra jurnaliștilor europeni. În perioada 18-19
Reprezentața Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului
Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful
Organizaţia Reporters sans frontières (RSF) este alarmată de atacurile repetate de noua administrație Trump. RSF
74 jurnalişti profesionişti au fost ucişi anul acesta, anunţă organizaţia Reportéres sans Frontiéres. Uciderea lor
Share