home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Ultimii sclavi de la SFin.ro si Fin.ro

Revista pres(arilor). Ultimii sclavi de la SFin.ro si Fin.ro

Share

La editiile electronice ale Saptamanii financiare si Fin.ro mai sunt cinci angajati, care sunt umiliti si tratati ca niste sclavi.

spreadshirt

Adevarul publica deschiderea din editia de print de alaltaieri, cenzurata de Razvan Ionescu, directorul editorial de la Adevarul Holding. Vedem cum stau lucrurile exact din sapoul facut la acest text in editia de internet de astazi, care deschide main-ul cu acest subiect:

“Principalul subiect al ediției tipărite a ziarului „Adevărul” de ieri a fost o anchetă despre afacerile deputatului PDL Cristian Boureanu. Publicarea subiectului pe adevarul.ro a fost întârziată ca urmare a unei decizii pe care și-o asumă directorul editorial al Adevărul Holding, Razvan Ionescu. Facem precizarea că adevarul.ro nu este și nu trebuie să fie o copie fidelă a conținutului din ediția tipărită. Pentru a elimina orice suspiciune, am hotărât să publicăm acum, integral, subiectul exclusiv al ziarului “Adevărul” și pe editia online.”

Curentul: Diversionista Alison Mutler – trimisă de Băsescu la jupânul ei, Nistorescu “Alison Mutler, coordo­natorul biroului Associated Press din România, a încercat, ieri, să-l provoace pe președintele României, Traian Băsescu, după discursul acestuia de la Palatul Cotroceni, ocazionat de participarea la summit-ul Consiliului Euro­pean”

Ca sa fiu sincer, as vrea sa vad exact transcriptul celor spuse de Alison. Iata povestit cam ce a spus corespondenta AP:

“Corespondentul Associated Press din România, Alison Mutler, a încercat să-l întrebe pe Traian Băsescu despre informaţii apărute în presă despre perioada 2003 – 2004. Întrebarea nu a putut fi auzită de cei prezenţi, deoarece aceasta (adica Alison – n.n.) a început să adreseze întrebarea fără a vorbi la microfon, astfel încât nu a putut fi auzită prin sistemul de sonorizare”

Mircea Dinescu nu mai vrea sa scrie in Catavencii si vrea sa il scurteze de cap pe Cartianu cam din dreptul gatului. La figurat, desigur.

Iata o decizie buna a Senatului, cu care sunt de acord. Televiziunile generaliste ar urma sa prezinte saptamanal 120 de minute de programe si stiri culturale, iar cele de stiri 30 de minute.

Bugetele SRTV, SRR si ANP Agerpres au fost adoptate de comisiile de buget-finante fara amendamente. Astfel, SRTV are in anul 2012 un buget de 150.182.000 de lei, SRR 159.133.000 de lei, iar Agerpres 15.504.000 lei.

In sfarsit, CSA, CNA-ul francez, avertizeaza Europe 1 pentru bascalia facuta la adresa romanilor.

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share