home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Proteste contra Antenelor

Revista pres(arilor). Proteste contra Antenelor

Share

20 de inși au protestat în fața sediului Antenelor, cu slogane contra mogulului de presă Dan Voiculescu. Slabă mișcare, trebuiau să fie cel puțin de zece ori mai mulți. Puteau să demonstreze şi în faţa CNA, că nu acţionează nicicum ca să aducă pe linia profesională normală aceste oficine de intoxare a românilor.

Există şi o iniţiativă online pe Facebook de aceeaşi factură, numită Românii s-au săturat de Antena 3, Realitatea TV şi România TV!.

Curentul: Evaziune fiscală la TVR după modelul Realitatea Media “Conducerea Televiziunii Române, în frunte cu președintele-director general Alexandru Lăzescu, riscă închisoarea de la 2 la 8 ani pentru evaziune fiscală, limita maximă a pedepsei putând fi mărită, în funcție de mărimea prejudiciului, cu încă trei ani”

Revine zvonul că trustul de presă Adevărul Holding urmează a fi vândut către o cuplă de afacerişti semipolitică, de gen Gabriel Oprea – Tiberiu Urdăreanu. Cei de la Adevărul pot fi siguri că, o dată cu venirea UTI la patronat, nu vor curge cârnaţii la robinet şi nu se vor da sucuri gratis la bufet.

Spotul Realitatea TV “România este a românilor” a fost reclamat la Consiliul Naţional al Audiovizualului de către Consiliul Maghiarilor, pentru discriminare.

Huffington Post şi-a deschis propria sa televiziune online. Văd că toată lumea, mai nou, îşi face televiziune online. O să fac şi eu una până la urmă.

Citeşte şi
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Asociaţia Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că azi aceştia sunt în grevă generală. Ei vor
Guvernul mexican spionează jurnaliştii şi activiştii folosind un program informatic vândut doar SUA. Afirmațiile jurnaliştilor
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
FAIR MediaSind adresează o scrisoare deschisă premierului Sorin Grindeanu. Ea este intitulată "Nu distrugeţi sectorul
Adunarea generală a EFJ, de la Bucuresti, denunţă presiunile asupra jurnaliștilor europeni. În perioada 18-19
Reprezentața Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului
Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful
Organizaţia Reporters sans frontières (RSF) este alarmată de atacurile repetate de noua administrație Trump. RSF
74 jurnalişti profesionişti au fost ucişi anul acesta, anunţă organizaţia Reportéres sans Frontiéres. Uciderea lor
Share