home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Procurorul Cristian Tudor Popescu

Revista pres(arilor). Procurorul Cristian Tudor Popescu

Share

Radu Moraru îl critică pe CT Popescu, care acum il ţintuieşte de perete pe Şerban Huidu, într-un mod care depăşeşte limitele… ei, în sfârşit, limitele pe care ni le putem imagina că le poate atinge un columnist, când face o analiză de caz:

“Nu ştiu ce probleme psihice are dl. Huidu în clipa de faţă, dar e greu să nu constaţi că omul e bolnav la cap şi la suflet în general”

Să ne înţelegem: am cerut, în urmă cu puţin timp, ca Huidu să iasă de pe sticlă. Am scris că nu o să mă mai uit la “Cronica Cârcotaşilor” până când acest lucru nu se va întâmpla, că lucrul cel mai bun pe care îl poate face Prima TV este să îl ia pe Huidu, să puna ulei şi să frece, poate iese maioneză, dar nu mi-am permis să fac afirmaţii medicale privind starea sa de sănătate, nici nu am scris că e, de exemplu, criminal.

BadPolitics

Eu cred că Huidu este iresponsabil. Nu e la primul eveniment în trafic şi nu trebuia să mai fie lăsat la volan, mai ales după ce a şocat un brad cu violenţa capului său. Dar dacă este bolnav la acest cap sau nu – asta stabilesc medicii, nu Cristian Tudor Popescu.

Dacă şi când este cazul. La fel, dacă se face vinovat de omor, aceasta o stabileşte Justiţia. Cristian Tudor Popescu se crede Justiţia. El probabil îşi imaginează că vituperarea aceasta a sa, pe care o practică de mult timp, amestecând clarviziunea-i meritorie cu un sos picant de măgării, grosolănii şi intoxicări, se numeşte pamflet de presă.

Ei bine, nu, nu îi spune astfel. Ea poartă alt nume: mojicie. Şi mai cred că CTP are un exemplu, de pe când era un redactor la secţia politică a ziarului Adevarul, îşi exprima părerea de rău că minerii nu au găsit casa Anei Blandiana, iar şeful său scria un editorial anume, cu titlul “Fir-ai al dracului, Majestate!”.

De care CT Popescu nu a avut bărbăţia să se delimiteze imediat. S-a făcut că era plecat în delegaţie în Ţara Liliputanilor Aurii. Dar sa trecem…

N24 se transformă în Naţional 24 Plus şi devine, din canal de ştiri, post de familie. El era oricum un post de familie (al familiei Fraţilor Chimici), în sensul că la acest post de televiziune se uitau (presupunem, probabil, cine ştie, poate că) fraţii Micula. Vorba cântecului aceluia ţigănesc superb:

“N24 n-a muritu
N24 se transformă”

Sevrajul în care se află de câteva săptămâni website-ul autointitulatei Agenţii de presă masonice ŞoimPres continuă. Iată care era ultima “ştire” postată pe acest website astă-noapte, în dorul sexului molatec:

“Magazin Sex Shop care ofera produse erotice, vibratoare cu bile, vibratoare love clone, pastile erectie si afrodisiace ejaculare precoce. SexShop magazin dragoste care detine o colectie noua de vagine, papusi gonflabile, lenjerie sexy, produse chinese brush, forta si pjur, baby doll, corsete si portjartiere.”

Vorba lui Al Pacino, în versiunea americană la “Parfum de femeie”: “Uuuuu-haaa!”.

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share