home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Procurorul Cristian Tudor Popescu

Revista pres(arilor). Procurorul Cristian Tudor Popescu

Share

Radu Moraru îl critică pe CT Popescu, care acum il ţintuieşte de perete pe Şerban Huidu, într-un mod care depăşeşte limitele… ei, în sfârşit, limitele pe care ni le putem imagina că le poate atinge un columnist, când face o analiză de caz:

“Nu ştiu ce probleme psihice are dl. Huidu în clipa de faţă, dar e greu să nu constaţi că omul e bolnav la cap şi la suflet în general”

Să ne înţelegem: am cerut, în urmă cu puţin timp, ca Huidu să iasă de pe sticlă. Am scris că nu o să mă mai uit la “Cronica Cârcotaşilor” până când acest lucru nu se va întâmpla, că lucrul cel mai bun pe care îl poate face Prima TV este să îl ia pe Huidu, să puna ulei şi să frece, poate iese maioneză, dar nu mi-am permis să fac afirmaţii medicale privind starea sa de sănătate, nici nu am scris că e, de exemplu, criminal.

BadPolitics

Eu cred că Huidu este iresponsabil. Nu e la primul eveniment în trafic şi nu trebuia să mai fie lăsat la volan, mai ales după ce a şocat un brad cu violenţa capului său. Dar dacă este bolnav la acest cap sau nu – asta stabilesc medicii, nu Cristian Tudor Popescu.

Dacă şi când este cazul. La fel, dacă se face vinovat de omor, aceasta o stabileşte Justiţia. Cristian Tudor Popescu se crede Justiţia. El probabil îşi imaginează că vituperarea aceasta a sa, pe care o practică de mult timp, amestecând clarviziunea-i meritorie cu un sos picant de măgării, grosolănii şi intoxicări, se numeşte pamflet de presă.

Ei bine, nu, nu îi spune astfel. Ea poartă alt nume: mojicie. Şi mai cred că CTP are un exemplu, de pe când era un redactor la secţia politică a ziarului Adevarul, îşi exprima părerea de rău că minerii nu au găsit casa Anei Blandiana, iar şeful său scria un editorial anume, cu titlul “Fir-ai al dracului, Majestate!”.

De care CT Popescu nu a avut bărbăţia să se delimiteze imediat. S-a făcut că era plecat în delegaţie în Ţara Liliputanilor Aurii. Dar sa trecem…

N24 se transformă în Naţional 24 Plus şi devine, din canal de ştiri, post de familie. El era oricum un post de familie (al familiei Fraţilor Chimici), în sensul că la acest post de televiziune se uitau (presupunem, probabil, cine ştie, poate că) fraţii Micula. Vorba cântecului aceluia ţigănesc superb:

“N24 n-a muritu
N24 se transformă”

Sevrajul în care se află de câteva săptămâni website-ul autointitulatei Agenţii de presă masonice ŞoimPres continuă. Iată care era ultima “ştire” postată pe acest website astă-noapte, în dorul sexului molatec:

“Magazin Sex Shop care ofera produse erotice, vibratoare cu bile, vibratoare love clone, pastile erectie si afrodisiace ejaculare precoce. SexShop magazin dragoste care detine o colectie noua de vagine, papusi gonflabile, lenjerie sexy, produse chinese brush, forta si pjur, baby doll, corsete si portjartiere.”

Vorba lui Al Pacino, în versiunea americană la “Parfum de femeie”: “Uuuuu-haaa!”.

Postari Similare
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Asociaţia Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că azi aceştia sunt în grevă generală. Ei vor
Guvernul mexican spionează jurnaliştii şi activiştii folosind un program informatic vândut doar SUA. Afirmațiile jurnaliştilor
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
FAIR MediaSind adresează o scrisoare deschisă premierului Sorin Grindeanu. Ea este intitulată "Nu distrugeţi sectorul
Adunarea generală a EFJ, de la Bucuresti, denunţă presiunile asupra jurnaliștilor europeni. În perioada 18-19
Reprezentața Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului
Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful
Organizaţia Reporters sans frontières (RSF) este alarmată de atacurile repetate de noua administrație Trump. RSF
74 jurnalişti profesionişti au fost ucişi anul acesta, anunţă organizaţia Reportéres sans Frontiéres. Uciderea lor
Share