home POLITICA Regele Mihai se află sub atenta supraveghere a medicilor

Regele Mihai se află sub atenta supraveghere a medicilor

Share

Regele Mihai se află în continuare sub supravegherea permanentă medicilor. Sirul urmează tratamentul obişnuit din ultimele luni, anunţă Casa Regală. Instituţia precizează că Principesa Maria îi va fi alături, în Elveţia, în preajma zilei de naştere.

Cum i l-au trimis securiştii pe Radu Regelui Mihai I

Principesa Maria se află în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naştere. Alteţa Sa Regală petrece câteva zile la reşedinţa privată a tatălui ei. Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obişnuit al ultimelor luni.

, a anunţat Casa Regală duminică.

Regele Mihai împlineşte vârsta, Familia Regală are treabă la Bucureşti

În ziua de miercuri, 25 octombrie, când Majestatea Sa va împlini 96 de ani, Familia Regală găzduieşte la Bucureşti două importante evenimente dedicate Regelui Mihai.

Custodele Coroanei va decora, în numele Majestăţii Sale, un număr de 14 personalităţi din România şi Europa la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediţie şi este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susţinerea programului anual Tinere Talente.

, precizează Casa Regală.

Regele Mihai, la reşedinţa privată, împreună cu două maici ortodoxe

În urmă cu două luni, Casa Regală anunţa că Regele Mihai este într-o stare de sănătate fragilă. Dar echilibrată, spuneau sursele oficiale, şi că are o stare de spirit bună.

Tot atunci, transmite că Regele Mihai…

… continuă să stea zilnic sub o atentă supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialităţi. Precum şi în prezenţa unor devotaţi membri ai personalului Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia.

De asemenea, la reşedinţa privată continuă să fie zilnic două maici ortodoxe, detaşate de Biserica Ortodoxă Română. Regele Mihai I s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut. Atunci, Casa Regală a anunţat că a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Citeşte şi
Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a ameliorat, în pofida celor afirmate de mai multe
Regele Mihai I de România ar avea probleme de sănătate grave, după ce starea sa
Există o cantitate uriaşă de cinism PSD, vădit în campania electorală care a trecut. Din
Avem acum orice posibilitate de a vedea la putere un Executiv corupt, un caz exemplar
~doua judecatoare de la ICCJ, suspectate de coruptie~Hidroelectrica, forta majora, a lasat Alro fara curent~noul
In calitate de director medical la Spitalul Municipal Oradea, actualul ministru a "omis" sa treaca
După 11 ani de la scandaloasa prăbuşire a FNI, procurorii Secţiei de Urmărire Penală din
~Lazaroiu! la Munca~averea nejustificabila a lui Severin~concedieri la Fisc, Vama si Garda~maghiarii agita Trianonul~Grecia in
"Crizele nu se trec cu tehnocrati, ci cu politicieni care isi pot asuma reformele. Nu-mi
Fiecare roman poate de acum sa determine singur daca are gripa porcina. In farmacii a
Share