home EVENIMENT Referendum pentru demiterea Gabrielei Firea. Semnături – la Piaţa Unirii

Referendum pentru demiterea Gabrielei Firea. Semnături – la Piaţa Unirii

Share

Semnăturile pentru referendum pentru demiterea Gabrielei Firea se strâng acum la Piaţa Unirii. Anunţul este făcut de ONG-ul Bucureşti Fără Ei. “Cort încă nu putem avea, fiindcă tovarășa Firea are alergie la democrație și îi este frică de noi”, spune ONG-ul..

Referendum pentru statul de drept anunţat de Klaus Iohannis

Vă prezentăm mai jos anunţul făcut de Bucureşti Fără Ei. ONG-ul încearcă de mai mult timp să strângă semnături pentru un referendum de demitere a primarilor PSD. Din cauza scopului iniţiativei, li s-au pus până acum tălpi din greu.

Referendum. “Avem însă nevoie de voluntari pentru strângerea de semnături”

Grupul de inițiativă ”București Fără Ei” este, începând de azi, 7 iunie, prezent în Piața Unirii, pe trotuarul dintre Magazinul Unirea – colțul cu magazinul H&M și intersecția Pieței Unirii cu Splaiul Unirii. Suntem  ușor de identificat, avem tricouri cu ”București Fără Ei” și un rollup. (vezi foto mai jos). Cort încă nu putem avea, fiindcă tovarășa Firea are alergie la democrație și îi este frică de noi.

Îi așteptăm aici pe toți cei care vor să semneze pentru demiterea Garbrielei Firea, a primarilor de sector și a Consiliului General al Municipiului București. De asemenea, cei care au completat deja formularele, ni le pot aduce la Piața Unirii.

Avem însă nevoie de voluntari pentru strângerea de semnături. Cine vrea să se implice în strângerea de semnături,  o poate face înscriindu-se într-un calendar, pentru una din zilele următoare. Te poți înscrie pentru strângerea de semnături la Piața Unirii, în intervalul 09-11 sau  18-21, pentru un interval de minimum două ore. Doar prin implicarea fiecăruia dintre noi, vom putea reuși.

Referendum. Calendar strângere de semnături

Pentru sprijinul cauzei noastrei, vezi și pagina de voluntariat și donații. Te așteptăm și pe grupul de facebook București Fără Ei – Susținători.

Pentru declanşarea referendumurilor de demitere sunt necesare semnăturile a 25% din cetăţenii cu drept de vot. Adică Bucureşti Fără Noi trebuie să strângă peste 440.000 de semnături. O misiune etrem de dificilă

Conform Legii administraţiei publice locale 215/2001, mandatul primarului încetează ca urmare a rezultatului unui referendum local, având ca obiect demiterea acestuia, organizat în condiţiile legii.

Citeşte şi
Sunt cel puţin 460 de răniţi în Catalonia, după confruntări violente dintre votanţi şi poliţia
David Miliband, fost ministru de Externe al Marii Britanii, a făcut declaraţia aceasta despre Brexit
La intrarea în nordul Capitalei, traficul este îngreunat de la ambuteiaj. Cauza acestuia este banda
Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a transmis felicitări lui Erdogan. Discuţia a avut
Azi, are loc în Turcia un referendum pentru sistemul prezidenţial. Este o tentativă a lui
Preşedintele Klaus Iohannis ar amâna pentru o dată neprecizatî referendumul anticorupţie. Motivul ar fi îndepărtarea
Preşedintele României Klaus Iohannis a declanşat procedura pentru referendumul anticorupţie. El a transmis o scrisoare...
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va promova realizarea unui referendum. Şeful statului s-a referit
Voi explica aici de ce, regalist declarat fiind, sunt contra realizării unui referendum pentru monarhie
Băsescu intră în campanie din nou şi se pare că acum adversarii săi politici au
Share