home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Putin ameninţă Europa de Est cu invazia (revista presei)

Putin ameninţă Europa de Est cu invazia (revista presei)

Share

Putin ameninţă Europa de Est cu invazia (revista presei)Putin ameninţă tot mai făţiş Europa de Est cu invazia. Cei care spun că Putin a fost provocat de Statele Unite, prin influenţarea situaţiei din Ucraina, astfel că săracul om liniştit nu a făcut decât să reacţioneze, ar trebui să-şi pună nişte întrebări. Şi pe urmă, dacă, să zicem, tu îi dai cumva, cuiva o palmă peste obraz, el trebuie să scoată din buzunar pistolul şi să-ţi tragă un glonţ în cap?

“Crocodilule, Kiev, Varșovia, Riga, Tallin, Vilnius și București pot fi cucerite de mine în două zile. два дня!” – i-ar fi spus Vova la telefon prietenului spu, Petro Poroşenko, citat de România liberă (evident, anterior a fost o parafrază). Ei, e bun băiatul, nu? Iubiţi-l, că-i potolit.

Iulian Iancu zice că Federaţia Rusă a finanţat proteste contra gazelor de şist. Dincolo de citatul dat de Puterea, întrebarea care credem că se pune este: ce făcea dl. Iancu în ianuarie 2012, când, prin cele pieţe ale ţării, manifestanţii de sorginte “Uniţi, Salvăm…” strigau că “gazele de şist nu rezolvă problema energetică a României”?

Despre presiunile enorme ale PSD asupra bietului Stelică (din care de-abia ce-a mai rămas numele Tănase), se scrie de câteva zile. Totul a pornit de la acest interviu din Gândul. E bine de citit.

Referendumul pentru independenţa Scoţiei a eşuat, informează Adevărul. Ideea este că lupta scoţienilor (alt neam decât englezii) pentru independenţă durează de secole, dar acum nu este momentul pentru asta.

Barbaria e barbarie şi new-comer-ii momentului în domeniu, la nivel global, sunt băjeţii de la organizaţia Statul Islamic. O dată la câteva zile, se trag în film cu un cuţit scurt şi negru în mână, poziţionat la gâtul unor ticăloşi de jurnalişti sau cărători de ajutoare prin Orient, care şi-au dedicat viaţa adunării gunoiului din aceste zone frământate ale lumii. Mai nou, relatează EvZ, execuţiile sumare ale altor nedericiţi au loc pe străzi.

Ruşine să le fie! Mulţi dintre cei scurtaţi de cap nici nu sunt în totalitate de acord cu politica Washingtonului sau Foreign Office-ului şi înţeleg mult mai bine problemele lumii islamice decât Obama sau Cameron. A-i ucide înseamnă a tăia punţile tale, fragile cum sunt ele, cu Occidentul. O eroare. Dar ce ştiu despre asta fanaticii jihadişti…

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share