home CORUPTIE, POLITICA PSDragnea şi tehnica golului strategic de informaţie

PSDragnea şi tehnica golului strategic de informaţie

Share

PSDragnea se pregăteşte de un nou atac la statul de drept. Iar pentru că o va faace (şi gruparea nu este de capul ei) se manifestă opac, ca un grup mafiot.

Stoparea PSDragnea. Ludovic Orban trebuie să facă un pas înapoi cu nominalizarea ca premier

Adică total netransparent, lucrând în vizuină, folosind lovituri piezişe, pe la spate, dezinformând mediul public cu bună-ştiinţă. Apoi lovind prin surprindere, în speranţa că nu va exista reacţie publică semnificativă, ci doar consternare.

Şi că opinia publică, pusă în faţa faptului împlinit, se va resemna şi va pleca fruntea în faţa masculului alfa al mafioţilor. Liviu Dragnea. Aşa şi acum, aşa şi atunci.

PSDragnea a mai făcut asta şi înainte de OUG 13

Să ne amintim. A fost Scandalul Bileţelului Roz, urmat de prima suspendare a şefului statului, complet nejustificată, fără nici un preambul. Apoi a doua suspendare, din nou fără vreun preambul. Pac-pac. Să ne amintim de marţea neagră, 10 decembrie 2013. La fel. Pe ascuns, subteran.

Protestele începuseră, în ultima decadă a lunii ianuarie 2017, când preşedintele Iohannis prinsese Cabinetul Grindeanu cu doi elefanţi în debara. Ţineţi minte, nu? Nu s-au liniştit. PSDragnea a minţit şi a dezinformat până în ultima secundă. Aşa face şi acum. Atunci, dacă mai ţinem minte, Liviu Dragnea, înainte de debutul şedinţei cu OUG 13, a spus că nu ştie nimic şi că el, personal, este împotrivă.

Apoi, a ieşit Florin Iordache şi a făcut anunţul său bâlbâit, isteric, cu a sa “altă întrebare”. Rezultatul? Furie populară, proteste masive. Protestele masive sau mai reduse ca dimensiuni nu au luat sfârşit de atunci cu adevărat niciodată.

PSDragnea continuă şi acum tentativele de răpunere a democraţiei

Ele continuă zilnic şi acum. Mafioţii ăştia continuă şi ei, zilnic, aceleaşi tentative de a răpune România pe altarul intereselor lor ticăloase, mafiote. Dacă nu vom fi atenţi, vor reuşi. Dacă vom fi atenţi, există posibilitatea să dea totuşi sulfuroasa până la urmă.

Personal, am încetat să mai cred că este posibil să scăpăm de mafioţii ăştia pe cale paşnică, dar nu trebuie niciodată să renunţi la încercarea oricărei posibilităţi ca lucrurile să se petreacă astfel. Trebuie să crezi în asta până în pânzele albe. Nu se poate altfel.

De ce nu mai cred totuşi într-o soluţie paşnică? Pentru că sunt motorizaţi de Moscova. Altfel nu se explică tupeul. Altfel nu se explică hiatusurile comportamentale, perioadele în care parcă sunt perplecşi, cretinoizi, handicapaţi, urmate de alte perioade în care, brusc, devin, inexplicabil, foarte rapizi în mişcări, extrem de bine documentaţi şi precişi în ceea ce fac.

Perplexitatea şi planul de pe raft

Singura explicaţie logică e că, atunci când sunt perplecşi, sunt aşa cum sunt ei, adică nişte simpli proşti. Iar atunci când devin brusc extrem de competenţi în destrucţie tocmai au primit planul de pe raft de la analiştii ruşi. Care nu trebuie să ne îndoim că ştiu meserie.

De când au scăpat de băierile ideologiei comuniste, au avut un răstimp de derută, s-au regrupat, iar acum sunt dezlănţuiţi. Revenind… Aşa fac şi acum cei din PSDragnea. Tudorel Gargamel zice că nu a auzit de povestea asta cu OUG şi că nu a discutat nimeni cu el. Hai, mă? Pe cine prostiţi? Tăriceanu o dă că el, personal, crede că trebuie dezbatere parlamentară.

Hai, mă? Pe cine prostiţi? Cseke Attila spune că UDMR se opune uneia sau mai multor OUG. Hai, mă? Pe cine prostiţi? Ideea este că Ludovic Orban ar putea totuşi să facă nişte chestii. Mă îndoiesc că va avea succes acum, dar merită încercat.

Un pas elegant, lateral

Să facă un pas lateral, aşa cum am explicat, şi să ofere şanse unei detronări in extremis a camarilei dragniene în curs de formare măcar acum, în buza prăpastiei ce deja se cască.

Măcar în numele, repet, acoperirii oricărei posibilităţi de a salvgarda un conflict româno-român, care se profilează tot mai clar. Pentru că, o mai spun încă o dată, spre asta ne îndreptăm: PSD este pe curs de coliziune cu România.

Citeşte şi
Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris pe Facebook, in contextul in care liderul
Deputatul PSD Florin Iordache este pe culmile fericirii dupa ce CCR a decis ca interzicerea
Bogdan Chirieac, analist apropiat de PSD, a anuntat ca are informatii, conform carora Klaus Iohannis
Preşedintele Consiliului Naţional al ALDE Norica Nicolai a afirmat că şeful statului Klaus Iohannis este
Vicepreşedintele ALDE Marian Cucşa a declarat că PNL şi USR, prin reacţiile la decizia CCR,
Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a cerut demisia necondiționată din funcție a președintelui Klaus Iohannis,
După înfrângerea din 26 mai, PSD nu îşi mai revine. La conferinţa PSD Mehedinţi, reprezentanţii
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost amendat de Colegiul director al CNCD cu 5.000 de
Rareș Bogdan afirmă că PSD a trimis un măr otrăvit prin intermediul CCR și că
CCR a decis că voinţa poporului român este neconstituţională. Un grup de răufăcători a populat
Share