home POLITICA PSD CExN – este noua denumire a partidului lui Liviu Dragnea

PSD CExN – este noua denumire a partidului lui Liviu Dragnea

Share

PSD CExN este noua denumire care ar putea să-i fie dată fără probleme partidului deţinut de Liviu Dragnea. Sediul central al acestui partid de lider ar putea fi mutat cât se poate de legitim în Alexandria. Uitaţi-vă bine la cu arată capitala Teleormanului. Mâine, aşa va arăta toată România.

Scandalului din jurul poliţistului pedofil Eugen Stan se transformă într-un scandal naţional în interiorul PSD.

Mihai Tudose face dialog prin reţeaua Facebook cu Carmen Dan

PSD CExN se împarte pe baricade şi sapă tranşee

Preşedintele Comisiei SRI, senatorul PSD CExN Claudiu Manda, a solicitat convocarea urgentă a forului partidului. El a precizat că o impune situaţia din ultimele zile. La apel s.au raliat fostul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene.

Aceeaşi solicitare au făcut-o primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, filiala din Vaslui a PSD şi social-democraţii din judeţul Olt. Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, susţine că PSD nu poate accepta o autonomizare totală a deciziilor Guvernului.

Sunt aşteptate în şedinţa CExN de luni clarificări din partea premierului Mihai Tudose. Aceasta faţă de mai multe chestiuni, arată Mediafax.

PSD CExN vrea consultare permanentă

Dumitru Buzatu a declarat că e nevoie în permanenţă de consultare. Aceasta în condiţiile în care ar fi lucruri pe care majoritatea nu le poate accepta. Atunci, echipa guvernamentală trebuie să îşi revizuiască solicitările.

Voi susţine în CEx o linie mediană. Vom vedea ce rezultă în urma discuţiilor, poate vine cineva şi îşi pune cenuşă în cap, să vedem ce atitudine adoptă. Chestiunea este foarte serioasă, nu poate PSD şi majoritatea parlamentară care susţine Guvernul să accepte o autonomizare totală a deciziilor Guvernului.

E nevoie în permanenţă de consultare. Poate sunt lucruri pe care majoritatea nu le poate accepta şi atunci echipa guvernamentală trebuie să îşi revizuiască solicitările. În primul rând, este strict necesară o clarificare a premierului vizavi de mai multe chestiuni. Fără o astfel de clarificare, probabil că lucrurile vor evolua într-un sens nefavorabil pentru echipa guvernamentală.

, a spus Buzatu.

PSD CExN spre o nouă decapitare intrapartid a premierului

Întrebat dacă ar putea urma un caz Grindeanu 2 după şedinţa CEx, liderul PSD Vaslui a răspuns că speră să fie evitat un astfel de deznodământ. Dumitru Buzatu a mai spus că liderii PSD aşteaptă, în şedinţa CEx, şi ca premierul Tudose să îşi respecte cuvântul dat când a fost învestit Guvernul.

Adrian Ţuţuianu e cu Tudose. PSD CExN scindat

O nouă schimbare de guvern ar fi o sinucidere politică pentru PSD, avertizează fostul ministru al Apărării, Adrian Ţuţuianu,. Acesta crede că performanţele economice înregistrate în 2017 au fost în mare parte anulate de conflictul intern.

Senatorul PSD a scris că a luat…

… act de intenţia convocării şedinţei Comitetului Executiv Naţional pentru ziua de luni, 15.01.2018, la cererea mai multor lideri ai partidului”…

, declarându-se îngrijorat de evoluţiile interne din partid.

PSD să dea dovadă de responsabilitate, avertizează Ţuţuianu

Fostul ministru este de părere că oamenii din partid trebuie să dea dovadă de responsabilitate. Şi să conştientizeze gravele prejudicii de imagine pe care le poate înregistra partidul, precum şi riscul „aruncării ţării în instabilitate politică”.

Este datoria noastră să fim lucizi. Trebuie să strângem rândurile. Să analizăm care este cea mai bună soluţie pe baza unei decizii colective şi democratice. Făcând apel la toţi oamenii competenţi care pot da un plus actului de guvernare.

Nu sunt de acord să sacrificăm partidul şi guvernarea pentru răfuielile şi ambiţiile personale ale unor lideri! Am fost şi rămân un om de partid. Militez pentru unitatea acestuia, diversitatea de opinii şi pentru luarea deciziilor în structurile statutare.

, a mai scris Ţuţuianu.

Felix Stroe, tot de partea lui Mihai Tudose

Premierul are responsabilitatea guvernării, dar trebuie să aibă şi decizia, susţine liderul PSD Constanţa, Feli Stroe:

E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiţi oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca de această dată organizaţiile locale să fie mai implicate. E normal să decidă doar o mână de oameni?

Partidul suntem noi, toţi cei care am muncit pentru a câştiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie să aibă şi decizia.

, a transmis Stroe. Acesta a mai spus că speră ca la CExN să se poarte o discuţie serioasă despre cum poate fi democratizată puterea de decizie în partid şi despre ce se poate face pentru ca actuala guvernare să performeze.

Citeşte şi
Bogdan Matei, fost ministru PSD al Sporturilor, îşi lovea soţia în burtă

Carmen Matei, până anul trecut căsătorită cu senatorul PSD Bogdan Matei, de 39 de ani,

Cum a funcţionat dezmăţul PSD la Ministerul de Interne

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că s-au făcut în minister cheltuieli pe care

PSD se baza pe faptul că românii au probleme penale

Atunci când a atacat Justiţia, PSD şi-a făcut calcule foarte cinice. Procurorul Daniel Horodniceanu, candidat

Urmează 22 de măsuri care vor spulbera sistemul PSD VIDEO

PSD se află pe drumul de restrişte ce duce la groapa de gunoi a istoriei,

PSD, în tremol. Parlamentarii tineri vor să-l dea jos pe Marcel Ciolacu

Senatorul PSD de Iaşi Vasile Toma susţine că PSD trebuie să se reformeze şi să

Klaus Iohannis: „Românii îşi doresc ca PSD să plece de la putere”

Preşedintele Klaus Iohannis a explicat că este nevoie de alegeri anticipate pentru că „e imposibil

Marcel Ciolacu: PSD nu va face o propunere de premier după Cabinetului Orban

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că, în eventualitatea în care va cădea

Victor Ponta dă asigurări că nu este o broască râioasă

Victor Ponta a declarat că el nu este broască râioasă, referindu-se la o declaraţie despre

Ciorcel Malacu, scrisoare revoltătoare la Comisia Europeană: “Statul de drept e în pericol!”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis marţi o scrisoare Comisiei de la Veneţia

Florin Iordache ar fi conspiratorul din proximitatea lui Ciolacu

Deputatul PSD Florin Iordache era prezent, luni dimineaţa, în biroul preşedintelui Marcel Ciolacu, unde puneau

Share