home EVENIMENT Prinţul Nicolae ar fi încercat să intre cu forţa la Regele Mihai

Prinţul Nicolae ar fi încercat să intre cu forţa la Regele Mihai

Share

Prinţul Nicolae ar fi acuzat de tenttivă de violare a domiciliului. Aceasta după ce vlăstarul regal ar fi încercat să intre cu forţa în reşedinţa Regelui Mihai I.

UPDATE 17.48: Prinţul a confirmat faptul că este în apropiere de bunicul lui:

LATER EDIT: Reacţie a Prinţului Nicolae, chiar acum, în scandal:

Evenimentul a avut loc de ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, când de regulă Sirul îşi sărbătorea ziua. Nicolae ar fi încercat să-şi vadă bunicul, nu ar fi fost lăsat să o facă şi atunci ar fi devenit violent.

Ce aş face eu în locul Prinţului Nicolae de România

Casa Regală despre Prinţul Nicolae

Ultima veste despre Majestatea Sa Regele este că acesta ar fi primit împărtăşania. Casa Regală a anunțat miercuri într-un comunicat aceste lucruri. Astfel, Nicolae Medforth-Mills, fostul „Principe Nicolae”, ar fi încercat să intre cu forța.

Prinţul Nicolae a vrut să intre imediat după slujba de împărtășanie. În incidentul de marți, când Nicolae a forțat ușa locuinței, au fost implicate șase persoane. Dintre acestea, una a fost rănită, se arată în comunicatul oficial al Casei Regale.

Mai jos, comunicatul integral al Casei Regale. Intertitlurile aparţin redacţiei Starea Presei.

Prinţul Nicolae ar fi forţat uşa casei unde era Regele.

„În seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale.

Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri.

La incident, prezente trei infirmiere

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege.

Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif.

Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană.”

În urmă cu 20 de ore, fostul principe posta pe contul său de Facebook că se află la Aubonne, în Elveţia, anunţă Digi24. (în realitate, Prinţul Nicolae a postat pe contul său o postare a susţinătorilor săi, în care aceştia anunţau că urmaşul Regelui este în Elveţia)

Acum cinci ore, vlăstarul regal a postat un nou mesaj:

Share