Prinţul Nicolae, mesaj cutremurător despre Regele Mihai I

Share

Prinţul Nicolae a postat recent pe Facebook un mesaj cutremurător despre Majestatea Sa Regele Mihai I. Detractorii osului domnesc acum vor spune, evident, că mesajele acestuia sunt studiate, puse de altcineva. Nimic mai mincinos.

Prinţul Nicolae: “Acum vine acasă. De tot. Să devină piatră, să devină lemn sfânt…”

Acum vine acasă.

De tot.

Să devină piatră, să devină lemn sfânt, să ştim încotro s-o luăm când vom simţi că se pierde România.

Îi vom cere ajutor, iar el ne va zâmbi şi ne va spune:

“Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credinţă şi fără memorie.

Cinismul, interesul îngust şi laşitatea nu trebuie să ne ocupe viaţa.”

Prinţul Nicolae, destin tragic până acum, ca şi Regele Mihai

Prinţul Nicolae se remarcă prin mai multe paralelisme cu predecesorii săi de neam domnesc, care au fost regii României. Este şocantă asemănarea profilului său cu cea a profilului Regelui Carol I. Acest lucru este frapant mai ales când prinţul îşi lasă barbă.

Prinţul Nicolae de România se îmbracă în haina Regalităţii

Al doilea lucru frapant este că Nicolae pare să aibă, până acum, acelaşi destin ca şi bunicul său. Regele Mihai I a fost expulzat efectiv de ruşi din România. Cu complicitatea toică a comuniştilor români. La fel, Prinţul Nicolae a fost scos din linia succesorală de Principesa Margareta şi de consortul acesteia.

Prinţul Nicolae, ejectat din Casa Regală de urmaşii aceloraşi comunişti

Despre Radu Duda, Starea Presei a scris de mai multe ori. Este un fost actoraş de duzină de la Teatrul din Iaşi, care ar fi colaborat cu Securitatea comunistă. Despre el, se spune că ar fi devenit ulterior vector al cercurilor ultraconservatoare de fosta Securitate.

Nu există însă suficiente probe despre acest lucru. Nu putem, ca jurnalişti, decât să consemnăm acest lucru, punându-l sub semnul întrebării. Cert este că, de la apariţia lui Duda în Casa Regală, propensiunea Margaretei spre partea mercantilă s-a amplificat.

Casa Regală ca business de succes. Prinţul Nicolae, încărcat

prinţul nicolae

Margareta şi Duda sunt înconjuraţi de avocaţi, dintre care unii sunt specializaţi în tranzacţii imobiliare.

În fapt, preocuparea de a face cât mai mulţi bani pare a fi o meserie în sine a celor doi. S-a ajuns la situaţia penibilă că tot ce mişcă, haine, vinuri, ape plate şi minerale, mâncăruri alese sunt oferite Casei Regale de firme care sunt cumva acreditate pe lângă instituţia monarhică.

Uneori, această acreditare capătă accente caraghioase, care duc în ridicol personajele implicate, cu care firmele se marketează nemilos.

prinţul nicolae

Kandia de exemplu se marketează cu “Principele Radu, 55% cacao”, într-un mod revoltător. Toate acestea discreditează Casa Regală şi îl încarcă, paradoxal, cu un capital mare de încredere pe prinţul Nicolae.

Share