Plimbarea pentru libertate (revista presei)

Share

Plimbarea pentru libertatePlimbarea pentru libertate, care duce la lipsa libertăţii. Plimbarea pentru libertate, care generează ură socială. Plimbarea pentru libertate. Libertatea de a înjura. Plimbarea pentru libertate. Libertatea de a lovi o femeie. Plimbarea după libertate. Libertatea de a huidui statul de drept. Plimbarea pentru libertate de mâna Justiţiei.

Reportaj de la „plimbarea pentru libertate“. Antena 3 vrea să câştige în stradă procesul pierdut de patron “Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare şi confiscarea averii acestuia, printre care şi imobilele unde funcţionează televiziunile sale, i-a determinat pe angajaţii săi să-şi instige telespectatorii la un protest mascat, sub forma unei plimbări în jurul Palatului Cotroceni” (Adevărul)

Martiriul tumorii şi convulsiile organelor sale de presă. Mitomania îl pierde pe Dan Voiculescu “Clic!, deschid Antena 3, pe ecran scrie, cu roşu, «POST CONFISCAT». Cad pe gânduri. «Cum se poate?!». Dacă postul este confiscat, atunci nu poate să afişeze «POST CONFISCAT». Numai dacă nu este confiscat, atunci postul poate să afişeze «POST CONFISCAT»” (Bursa)

Suporterii Antenei 3 și ai infractorului Voiculescu au AGRESAT jurnaliști la mitingul neautorizat de la Cotroceni. Forțele de ordine NU au intervenit. Câțiva jurnaliști au mințit că sunt de la Antena 3 ca să fie lăsați în pace “22.22: Poliția l-a identificat pe agresorul jurnalistei agresate de la B1 TV și l-a condus la Secția de Poliție 2. Redăm comunicatul Poliției Capitalei” (România liberă)

„Plimbarea” împotriva statului de drept “La «plimbarea» convocată de Mircea Badea, Mihai Gâdea şi celelalte vedete ale Antenei 3 au răspuns prezent, ieri la ora 17.00, peste o mie de persoane, majoritatea în vârstă. Înainte de a se apuca să dea ocol Palatului Cotroceni, unii dintre manifestanţi au agresat jurnaliştii posturilor tv concurente” (Puterea)

Manipulare și minciună TV pentru condamnatul Voiculescu. Gâdea și Badea s-au victimizat fals, în maniera copiată de la OTV “Judecătorii au confiscat imobilele Grivco pentru a recupera cele 60 de milioane de euro, paguba făcută statului de Voiculescu în privatizarea ICA. Antena 3 este chiriașă într-un imobil ce aparține Grivco. Postul TV nu este afectat în urma deciziei instanței” (EvZ)

Căldură mare, nervi şi confuzie la mitingul Antenei 3: reportaj cu trei băsişti nervoşi, un şeic şi „Oaia lui Becali” “Răgetul mulţimii se loveşte brusc şi neaşteptat de crupa leului urcat pe soclu, vizavi de intrarea la Palat. Se rostogoleşte, apoi, în vale, până la Grădina Botanică, unde aşteaptă la 50 de suflete plimbăreţe, strânse în apropierea carului Antenei 3” (Gândul)

Codruta Kovesi le-a tăiat sonorul pesediştilor “Când vine vorba de DNA şi de Laura Codruta Kovesi, pesediştii nici nu mai îndrăznesc să sufle. Dezvăluirea a fost făcuta de primarul Constanţei, Radu Mazăre, care nu a ascuns că este extrem de nemulţumit de atitudinea colegilor săi” (Naţional)

Egipt : Partidul Frații Musulmani a fost dizolvat “Înalta Curte Administrativă egipteană a pronunțat sâmbătă dizolvarea Partidului Libertății și Justiției(PL J), aripa politică a Fraților Musulmani. Abdel Fattah al-Sissi, fostul șef al armatei, ales în luna mai cu o majoritate confortabilă de voturi la președinția Egiptului, promisese în campania sa electorală «eradicarea confreriei islamiste Frații Musulmani», declarată încă de anul trecut, că urmare a sângeroaselor evenimente de la Cairo, drept organizație teroristă” (Curierul naţional)

Share