Petronela Rotar demască „gâzii şi badii” de la Antena 3

Petronela Rotar demască „gâzii şi badii” de la Antena 3

Jurnalista Petronela Rotar, fostă la Antena 3, demască felul cum se construieşte manipularea la această televiziune. Ea redă prin parafraze o discuţie avută cu mama ei, victimă a acestei propagande.

Și Cioloș ai văzut ce gaură a făcut în buget?
Mamă, mamă, alea sunt minciuni, dezinformări, manipulări, nu există presupusa gaură, e doar lipsă crasă de cunoștințe în economie!

, este un fragment tipic de discuţie, redată de Petronela Rotar. Probabil că o mulţime de jurnalişti oneşti au în ultimii ani astfel de discuţii. Cu rudele, prietenii şi cunoştinţele lor care, prin natura meseriei, nu sunt aşa de bine informate. Petronela Rotar:

Și mă uitam cum vorbele gâzilor, badilor ieșeau din gura ei și simțeam neputință și durere și inutilitate.

, spune Petronela Rotar.

Mă apucă o furie imensă„, explică jurnalista.

Încă se mai poate așa ceva. Să truchezi fotografii și adevăruri, să minți, să manipulezi, fără ca nimeni să te sancționeze. În timp ce CNA își doarme somnul cel de moarte.

Să te joci cu mințile oamenilor simpli, care nu pot concepe că la televizor li se spun minciuni, cu scopul de a fi folosiți.

, arată Petronela.

Petronela Rotar: „Trebuie schimbată legea”

Trebuie mai mult, trebuie schimbată legea, urlat la CNA să își facă treaba…„, spune Rotar.

Pentru că, în timp ce noi facem mișto pe Facebook, acasă, milioane de oameni simpli, cei mai mulți săraci și prostiți cu un milion în plus care face mare diferență pentru ei, cred tot.

, atrage atenţia jurnalista. Bravo, Petronela. Mai mulţi ca tine nu ne-ar strica. Acum câţiva ani, am trecut prin holul RTV de la Casa Presei.

Din şase oameni ieşiţi la fumoar, îi cunoaşteam pe cinci. Vreo 2-3 mi-au aruncat priviri disperate, triste, hăituite, extrem de grăitoare.

Aceşti oameni sunt chinuiţi între necesitatea de a aduce bani în casele lor şi de a se putea uita dimineaţă în oglindă, când se spală sau bărbieresc.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu este publicata. Campurile necesare sunt marcate cu *

Anuleaza
Postari Similare

Economie

Politică

Puciștii

PSD, Partida Rusă

Regele Mihai