home POLITICA Opriţi-vă din ceea ce faceţi! Veţi fi pulverizaţi de furia populară

Opriţi-vă din ceea ce faceţi! Veţi fi pulverizaţi de furia populară

Share

Mai este timp. Puteţi să mai scăpaţi cumva de furia populară. Opriţi-vă acum! Pentru că, dacă nu o faceţi, şi repede, veţi fi raşi de pe suprafaţa pământului. Veţi fi nici măcar istorie. Înţelegeţi ce înseamnă aceasta?

Raportul Departamentului de Stat al SUA despre România

La ora de istorie, când se va vorbi despre asta, vor fi necesare excursuri scatofilice pentru a înţelege lumea despre ce e vorba. Iar la ora de istorie, cu copiii, nu poţi să faci excursuri scatofilice. Ce-i înveţi pe copiii aceia, le arăţi poze cu Mitralieră Rădulescu la plajă?

Capul lui Codrin? Hamsterul lui Livache? Sutele, miile de salteliste din ministere şi agenţii? Nu merge, astea trebuie predate la facultate, să fie oamenii majori, altfel se corup. Le poţi vorbi despre Violatorul din Poliţie? Despre Împingătoarea de la Metrou? Despre carnea vineţie a arşilor din Colectiv?

Opriţi-vă! Fiecare gigină de-asta poate fi ultima voastră zi

Băi, voi chiar nu pricepeţi că fiecare eveniment din acesta poate fi ultima voastră zi de existenţă, ca partid politic, dar şi fizică? Chiar nu înţelegeţi că, de fiecare dată când se produce câte o gigină şi nu iese revoltă socială, este un semn sinistru pentru voi?

Nu vă duce mintea şi nu ştiţi atâta sociologie încât să pricepeţi că vi se scurtează tot mai mult funia? Cu cât nu se întâmplă nimic, cu atât, când va fi, explozia socială va fi mai mare şi vă va face mai praf şi pulbere, fraierilor. Nu v frecaţi mâinile. Nu mai şopocăiţi: “Hai, că le-am tras-o şi de data asta!”.

Inculţilor! Pelicanilor! Rinocerilor! Chiar nu mai e nici unul printre voi care să aibă atâta minte, încât să-şi dea seama că trebuie să vă spună: “Opriţi-vă acum!”? Opriţi-vă, băi, cât mai repede, că v-o luaţi de n-o să mai ştiţi nici cum vă cheamă.

Opriţi-vă! Enervarea din februarie 2017 e mic copil faţă de ce e acum…

Ce nu vă este clar? Intraţi pe Facebook şi uitaţi-vă. Pe Facebook-ul nostru, care e 80%, nu pe Facebook-ul vostru mic şi pricăjit. Enervarea din februarie 2017 este mic copil pe lângă cea de acum. Oameni civilizaţi, capabili de idei abstracte, au ajuns la capătul răbdării.

Opriţi-vă! Încă o dată: nu pricepeţi ce vi se întâmplă? Lumea vrea să intre peste voi în Parlament, să vă ia de subsuori şi să vă ducă direct la Tubulatură. Când asta se va întâmpla, va trebui să vă consideraţi privilegiaţi dacă veţi ajunge întregi la bulău.

Opriţi-vă! Nu vor mai fi procese civilizate cu voi…

Nu vor mai fi procese civilizate cu voi, dansuri tematice cu câtuşe şi licurici de la presă făcându-vă poze. Veţi fi daţi la televizor, la o oră de vârf, în direct, din sala de judecată. Iar dacă se va interzice suport media, veţi ajunge ca în presa americană.

Unde se câştigă bani grei făcând grafică de proces din sala de judecată. Speraţi că, dacă este dezordine socială, prietenii voştri de la Est vor intra şi vă vor ajuta? Sunteţi nebuni dacă vă imaginaţi asta. Şi veţi pierde tot.

Subestimaţi furia românilor şi cum se manifestă ea. Nu pricepeţi deloc care sunt mecanismele sociale ce se vor pune în mişcare şi care vă vor zdrobi. Deci, încă o dată: opriţi-vă acum, cât mai aveţi timp. Oricum, acum nu se mai pune problema să vă salvaţi partidul, ci pielea proprie. Face-ţi-o acum.

Share