home DIVERSE Ok Studio ne explică totul despre videochat

Ok Studio ne explică totul despre videochat

Share

Videochat, videochat, videochat, vedem acest cuvânt pretutindeni, pe mai toate rețelele de socializare și pe toate siteurile informative. În ultimii ani,  acest domeniu a prins din ce în ce mai mult contur și astfel că acest subiect a început să fie și din ce în ce mai mediatizat.

Însă nu tot ce se scrie, e și adevărat, la fel cum spune și binecunoscuta vorbă din popor „Nu tot ce zboară se mănâncă”. De cele mai multe ori, oamenii sunt invidioși oarecum pe această meserie și pe câștigurile însemnate pe care le au cei care lucrează în acest domeniu, încât preferă să lanseze acuzații nefondate și zvonuri care nu au nici cea mai mică urmă de adevăr.

Această prezentare necesită JavaScript.

Acesta este principalul motiv pentru care e important să vă selectați informația și să alegeți cu grijă siteurile cărora le acordați încredere și timp.

Cel mai bun loc de unde poți afla informații despre un anumit domeniu de interes, este strict domeniul în sine! Cu alte cuvinte, dacă vreți să știți ceva despre videochat, cel mai bine este să apelați la oamenii care se ocupă cu asta!

Echipa Ok Studio, unul ditnre cele mai bune studiouri din București, a fost de acord să ne lămurească cu privire la cele mai importante aspecte în ceea ce privește videochatul.

„Știm cât de multe zvonuri și acuzații apar la adresa noastră și implicit la adresa persoanelor care practică această meserie. De aceea credem că este necesar să clarificăm o dată pentru totdeauna anumite probleme pentru ca pe viitor să înceteze să mai apară astfel de nelămuriri”, a declarat managerul Ok Studio.

Lucrul esențial pe care au vrut să îl sublinieze cei de la Ok Studio, este că meseria de model de videochat este, la fel ca oricare alta, o meserie total legală, desfășurată într-un cadru la fel de legal, mai pe scurt, este o meserie la fel ca oricare alta. „Mulți oameni confundă această meserie cu altele ce se desfășoară în cadre mai puțin <<ortodoxe>>, și este principala greșeală pe care o fac. A fi model de videochat înseamnă a lucra legal, conform unui program bine stabilit, într-un mediu plăcut care să-ți ofere toate lucrurile de care ai nevoie și să-ți pună la dispoziție orice.”

Echipa Ok Studio a vrut să mai specifice că dispun de tehnologii de ultimă generație și că le pun la dispoziție modelelor tot ce au nevoie pentru ca munca să se desfășoare într-un cadru cât mai plăcut de unde să nu lipsească absolut nimic.

„Un lucru care ni se pare, de asemenea, foarte important, este că videochatul nu numai că are căștiguri din ce în ce mai mari, dar am luat deja o grămadă de premii care reflecă profesionalismul și performanța noastră. România este pe primul loc din Europa în acest domeniu și ar trebui să fim mândri de asta.”

În ceea ce privește meseria în sine, Ok Studio ne-a mărturisit că „videochatul nu înseamnă doar să arăți bine și să zâmbești frumos în fața unei camere. Lucrurile sunt mult mai complicate de atât. Modelele noastre iau parte permanent la traininguri pentru a învăța și a se perfecționa! Și firește că sunt răsplătite pe măsura muncii depuse!”

 

Postari Similare
Chiar dacă oamenii privesc această meserie cu un grad ridicat de scepticism, părerea lor nu
Videochatul este sectorul cu cea mai rapida crestere in mediul virtual. In Romania, peste 100.000
Traim intr-o lume dominata de materialism asa ca este normal ca tinerele din ziua de
Studiourile de videochat sunt printre cele mai prospere business-uri din România, deşi pieţele financiare globale
Textilista Maria Grapini, fost parlamentar reacţionar motorizat de Dan Voiculescu, a devenit scriitoare. Dar romanul
Cutremurul mare care se apropie şi care probabil că nu ne va cruţa va avantaja
Facebook vrea să dezvolte proiecte ca scrisul cu gândul sau folosirea pielii umane pentru auz.
Era vorba astăzi că ne pregătim de ceva, nu ştim sigur ce. Război, cutremur, dezastru
4 motive pentru care toată lumea ar trebui să consume un pahar de vin pe
Şapte planete noi de dimensiuni comparabile au fost descoperite de NASA într-un sistem solar. Acesta
Share