home ECONOMIE, POLITICA O paladă de mârlănie

O paladă de mârlănie

Share

Cercurile puterii au început tot mai mult să dea semne de nervozitate combinată cu oboseală extremă la fiecare acţiune sau ieşire publică a preşedintelui Traian Băsescu.

Dacă Victor Ponta nu s-a aflat în spatele acestei mârlănii, atunci astăzi ar trebui ca Palada să fie demis. Sunt deci două posibilităţi: Palada e demis azi de Ponta, ori Ponta se identifică tot azi cu punctul de vedere incalificabil al purtătorului său de cuvânt.

Nu este prima dată când cercurile apropiate de Dan Voiculescu din structura guvernamentală se manifestă astfel. De data aceasta, ele s-au manifestat pe Facebook. Purtătorul de cuvânt al Guvernului Victor Ponta, sociologul Mirel Palada, omul exportat de Trustul Intact în Guvern:

Ce se poate interpreta din seara asta? Simplu: Speriat, incoerent și matrafoxat. În disperarea sa, ca un lame duck pe cale să termine sceneta, și-a făcut curaj cu încă cincizeci de cinci sute și a ieșit să acopere spațiul mediatic.

«Garcon! Încă un carton la domnu’, să mai citesc aici la ziariștii care nu au economiști în redacții».

Cu mare părere de rău, cineva trebuie să constate că regele e gol. Pardon, că președintele e beat. Nu numai de putere. În seara asta, Președintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică.

Și pentru a-și învinge frica, și pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. Garcon, încă un carton la domnu’. Își face curaj să respingă bugetul României, să blocheze o țară întreagă. Garcon, încă un carton la domnu’. Alcoolul dictează: După dînsul, potopul!

Stai, că-l trimite și la Curtea Constituțională. Nici n-a așteptat să vină concluzia de la Parlament că știe deja că se va pune contra până la capăt. Garcon, încă un buget la domnu’… 

Dl. Palada trăieşte într-o realitate paralelă. În aceasta, Dan Voiculescu nu a fost informator la Secu, Victor Ponta este un premier performant, procurorii independenţi care n-au mamă, n-au tată şi anchetează pe oricine sunt stalinişti, democratul Traian Băsescu este un dictator mai rău decât Ceauşescu, iar duminică seară a susţinut beat o conferinţă de presă din care nu s-a înţeles nimic.

Ei bine, depunem mărturie că s-a înţeles foarte bine şi Traian Băsescu are dreptate. Mai mult: credem că mai sunt şi alţi bani la buget care se scurg aiurea şi că prin disciplină bugetară ar exista bani pentru multe lucruri în această ţară.

Citeşte şi
Victor Ponta ameninţă de foarte mult timp că deţine un portofoliu de poze icugătoare pentru
Victor Ponta a declarat că liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea să îl elimine pe ambasadorul
Fostul lider PSD Victor Ponta îşi continuă atacurile la adresa actualului lider PSD, Liviu Dragnea.
Victor Ponta dă iar cu erdoganul în baltă, lăudând democraţia din Turcia, unde rezultatele alegerilor
Fostul lider PSD Victor Ponta la- atacat din nou pe actualul lider, Liviu Dragnea. El
Curtea de Apel București a respins ca neîntemeiată cererea fostului premier Victor Ponta de suspendare
Conversaţie consternantă a lui Bogdan Diaconu cu un personaj rămas încă necunoscut despre Victor Ponta
După ce a concurat fără să aibă concurenţă, Liviu Dragnea a fost ales preşedinte fără
Inspecția Judiciară anunţă printr-un comunicat că prim-ministrul Victor Ponta a afectat prin declaraţii reputația procurorului
Victor Ponta a spus o nouă măgărie la postul tv România TV, care ridică semne
Share