home POLITICA Mihai Chirică a fost exclus de PSDragnea din PSD. Disoluţia continuă

Mihai Chirică a fost exclus de PSDragnea din PSD. Disoluţia continuă

Share

Astăzi, primarul Iaşiului, Mihai Chirică, a fost exclus din PSD de aripa PSDragnea. Disoluţia Partidului Social Democrat continuă. Uneori, nici nu mai ştii ce să-ţi doreşti. Ca PSD să continue să se îndrepte spre zid cu Dragnea-n frunte sau ca partidul să reuşească să-l licenţieze pe liderul său scăpat din hăţurile statului de drept.

PSD nu se linişteşte şi continuă lovitura împotriva Justiţiei

În primul caz, pe termen scurt, România pierde, apoi câştigă enorm, pentru că PSD va deveni un partid minor. În al doilea caz, aparent, pe termen scurt România câştigă, apoi alţi monştri pot ieşi din burta PSD, care să continue să pună în pericol România. Ce să îţi doreşti?

Acum trei zile, Comisia de Etică a PSD Iași a propus sancționarea acestuia pentru atacurile repetate la adresa conducerii social-democrate. Din cei 23 de membri ai BPJ Iași, 18 au votat, potrivit unui primar social-democrat, pentru excluderea lui Mihai Chirica din PSD.

Mihai Chirică era un critic al lui Liviu Dragnea

Alături de Mihai Chirică, au fost excluși din rândul social-demecraților și viceprimarul Gabriel Harabagiu, și fostul deputat Sorin Iacoban. Ședința BPJ Iași a durat circa trei ore, conform Digi24. Săptămâna viitoare, CEx Județean va lua doar act de decizia Biroului Permanent Județean Iași.

Membrii Comisiei de Etică din PSD Iaşi au propus marţi Biroului Permanent Judeţean PSD excluderea primarului Mihai Chirică, pentru atacurile repetate ale edilului ieşean la adresa conducerii PSD.

Mihai Chirică, după excluderea din PSD: „Un exercițiu în favoarea lui Dragnea”

Primarul Iașiului, Mihai Chirică, spune că decizia filialei județene a PSD de a-l exclude din partid este un exercițiu în favoarea lui Liviu Dragnea”. El adaugă că va contesta măsura, pentru că nu organizația județeană avea dreptul să-l excludă, ci cea municipală.

Edilul mai spune că pentru excluderea sa s-au pronunțat…

… cei care au susținut Ordonanța 13 și revoluția fiscală și planul de reformă în Justiție. Şi celelate măsuri care au aruncat România în afara statelor europene.

Citeşte şi
Un camion plin cu pietre a fost adus de conspiratorii reprimării, pe 10 august, la
Jurnalistul Rareş Bogdan anunţă că PSD, care a devenit partidul personal al lui Liviu Dragnea,
Azi, în conducerea PSD au loc două CExN, adică două consilii eecutive naţionale. Aşa intenţionează
Actorul Marius Manole, un critic vocal al puterii în ceea ce privește măsurile luate în
Tanti Niculina, pre numele ei Niculina Niţu, este o femeie de toată isprava. La 84
Îndrăgita actriţă Oana Pellea, cunoscută pentru implicarea sa civică şi participarea constantă la protestele antiguvernamentale,
Klaus Iohannis a ieşit la declaraţii la trei zile după evenimentele din seara de 10
După trei zile de proteste, dintre care prima dominată de represiunea violentă a PSDragnea, se
PSDragnea ţine linia dură şi emite un comunicat aberant. Partidul aflat la guvernare îi cere
După mai multe săptămâni în care multiple surse au relatat despre disperarea lui Liviu Dragnea,
Share