home EVENIMENT Megadosarul Dragnea. Ilie Dragne a fost reţinut de procurorii PG

Megadosarul Dragnea. Ilie Dragne a fost reţinut de procurorii PG

Share

În Megadosarul Dragnea, acţionarul firmei Ferma Salcia SA, a fost reţinut pentru o evaziune fiscală de 200.000 de euro. Avocatul Maria Vasii susţine că fiul lui Liviu Dragnea nu mai e acţionar la această firmă.

LATER EDIT: Alte opt persoane au fost reţinute în Megadosarul Dragnea, în rechizitoriul instrumentat de procurori asupra Fermei Salcia. Ulterior, toţi cei nouă au fost eliberaţi sub control judiciar la domiciliu. Procurorii Parchetului General au decis să nu ceară în instanță mandate de arestare.

Percheziţii făcute de procurorii DNA la TelDrum, în Teleorman

Ilie Dragne este un personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea. El a fost reţinut de procurori Parchetului General, a anunţat avocata acestuia, Maria Vasii. El ar fi acuzat de o evaziune fiscală de 200.000 de euro, potrivit avocatei.

Ilie Dragne, interfaţa înşelătoare a lui Liviu Dragnea

Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA, care ar fi controlată de fiul lui Liviu Dragnea, a fost audiat în dosarul de evaziune în care au avut loc percheziţii la ferma de porci.

Ilie Liviu Dragne este născut în 1968 în comuna natală a lui Liviu Dragnea. Nu are legături de rudenie cu Liviu Dragnea. Este un personaj-cheie în încrengătura de firme deţinute de familia şi prietenii lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD. Megadosarul Dragnea este instrumentat de procurori din PG şi DNA.

Megadosarul Dragnea. Maria Vasii: fiul lui Dragnea a cedat acţiunile Salcia de la începutul anului

Avocata familiei Dragnea, Maria Vasii, a precizat că fiul liderului PSD, Valentin Dragnea, nu mai “deţine nicio calitate în această societate” după ce a “cedat pachetul de acţiuni la începutul acestui an”.

Maria Vasii este şi avocata familiei Dragnea, alături de alţi specialişti. Printre aceştia este şi fostul judecător vrâncean Adrian Toni Neacşu, din grupul de interese al lui Marian Oprişan. În prezent, “clientul meu e unicul acţionar”, a spus Maria Vasii, vorbind despre Ilie Dragne.

Megadosarul Dragnea se apropie de fiul lui Daddy

Valentin Dragnea a avut calitatea de asociat până în 2016, a arătat Vasii. Avocata consideră că “dacă în 4 ani de activitate ai să reproşezi o singură factură e lucru mare”. Ea s-a referit la ceea ce se petrece “într-o economie atât de zbuciumată” ca a României.

Avocata a spus că este de “invidiat” faptul că din 2013 până în prezent s-a găsit “doar o factură de 200.000 de lei”, în privinţa cărora procurorii au suspiciuni.

Avocata a spus că reţinerea lui Ilie Dragne este doar o “măsură de prudenţă a procurorului”. Ea şi-a exprimat încrederea că măsura reţinerii acestuia nu va fi prelungită.

Citeşte şi
Elena Udrea a furnizat informaţii false prin avocatul ei acum câteva ore. Astfel, existenţa unui
Parchetul general (PG) a deschis un dosar penal in rem pentru infracţiunile de abuz în
Parchetul General au deschis de luni, 3 septembrie, un dosar privind modul de gestionare a
Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, este citată marţi la Parchetul General. Informaţia a fost confirmată
Gogoaşa dezumflată a protocolului dintre Parchetul General şi SRI a plesnit în faţa corupţilor. Acum,
Procurorii DNA şi-au declinat competența soluționării unui dosar al lui Călin Popescu Tăriceanu. Este vorba
DNA a reținut 16 persoane în dosarul privind decontările ilegale de la CASMB. Procurorii au dispus
Parchetul General şi ÎCCJ cer retrimiterea modificărilor la Legile Justiţiei la Ministerul Justiţiei. CSM susţine
Laura Codruţa Kovesi ar putea fi obligată să se prezinte la Parlament, după o decizie
Deputatul PNL Marin Anton a fost agresat fizic sâmbătă seara, de senatorul PSD Nicolae Bădălău.
Share