home EVENIMENT Masoni din MLNR, conform listelor lui Florin Ghiulbenghian

Masoni din MLNR, conform listelor lui Florin Ghiulbenghian

Share

În Miercurea Mare, masonul Florin Ghiulbenghian a postat pe contul său de Facebook o listă cu mai multe nujme de masoni. Printre aceştia, sunt persoane publice cunoscute. Ghiulbenghian susţine că sunt fragmente din “Registrul Matricol al Marii Loji Naţionale din România”.

masoni

Masoni: Valeriu Zgonea, Mihai Tudose

Pe prima listă de masoni, apare un Doru Dragomir, un om de afaceri. Doru Dragomir, unul dintre fondatorii cotidianului electronic Ziua Veche, fost jurnalist, printre altele, la Evenimentul Zilei şi Ziua, este o altă persoană decât masonul Doru Dragomir..

masoni

Fostul prim-ministru Mihai Tudose este şi el mason. Nu a menţionat aceasta în declaraţia sa de interese, ceea ce este ilegal. Despre acest fapt s-a scris. Tudose a primit lumina în Loja Giuseppe Garibaldi, din Brăila.

Marian Zlotea, altul care i-a făcut de râs pe masoni

Tot în lista de mai jos apare fostul europarlamentar PDL Marian Zoltea, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare de Tribunalul Bucureşti pentru luare de mită în formă continuată.

Este fostul preşedinte al ANSVSA. A fost absolvit de altă vină, în noiembrie anul trecut, după ce a câştigat procesul cu ANI pentru conflict de interese la Curtea de Apel Bucureşti.

masoni

În liste se regăseşte şi un jurnalist, Filaret Acatrinei.

masoni

Tot aici mai apare şi fostul deputat PSD Valeriu Zgonea. Acesta între timp a căzut în dizgraţie, fiind dat afară din PSD, deoarece s-a considerat că şi-a denunţat colegii de arme politice, şi nu numai.

Augustin Zegrean, Lucian Netejoru, Nicolae Nemirschi, alţi masoni

La fel, fostul politician PD Augustin Zegrean, ulterior preşedinte al Curţii Constituţionale. Despre Zegrean se ştie de mai mulţi ani că este unul dintre venerabilii masoni, fiind mare maestru. În listele publicate de Florin Ghiulbenghian, apare şi inginerul şi publicistul Harald Zimmerman.

masoni

Filologul şi respectatul profesor Victor Neumann este de asemenea mason. Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşiului, este de asemenea mason. Alăturarea dintre numele celor doi – primul, o personalitate, al doilea, un om cu probleme cu legea, e din filmul cu numele “Masoni care merită respectul nostru şi măscărici care compromit numele Masoneriei”.

Şi, în fine, Lucian Netejoru, şeful Inspecţiei Judiciare, este sau a fost membru al Lojei Sf. Gheorghe. În jurul său a fost un întreg scandal, pentru că în declaraţia sa de interese nu şi-a declinat calitatea de membru al Frăţiei.

Victor Ponta şi filierele mafiei gorjene

Chiar deasupra acestuia, în listă, se află profesorul şi istoricul Horia Nestorescu-Bălceşti care a şi scris despre masoni şi masonerie foarte mult.

Şi fostul viceprimar de Constanţa şi ministru al Mediului în Cabinetul Ponta Nicolae Nemirschi era în 2010 în listele membrilor Lojei Sf. Andrei, afiliată la Marea Lojă Naţională a României.

masoni

Citeşte şi
~miza interceptarilor de la CJ Iasi~Blaga zice ca l-a invins Boc, nu Basescu~banii pe taxa
Noi nu am gestat tocmai monştri, dar câteva sute de bastarzi tot am onorabilizat. Dar,
~Genisti au treaba: nu a explodat inca tot la Oslo~Norvegia reintroduce controalele la granite~Anders Behring
Ruxandra Săraru, fostul director de Comunicare şi Marketing in SRR, va fi consilierul personal al
Sararu a afirmat ca plecarea sa a avut loc ca urmare a presiunilor facute de
A fost Revolutia lui Horea un experiment al lojelor masonice pentru pregatirea Revolutiei Franceze?
Traian Basescu nu raspunde masonic la strangerea de mana cu priza tipica, pe care a
Consultantul financiar Andrei Caramitru susţine că Ionuţ Mişa a fost dat afară de la ANAF
Bogdan Chirieac, Doru Buşcu şi alţi vectori mai mult sau mai puţin media sunt plătiţi
Coaliţia pentru Dezvoltare a adresat preşedintelui Klaus Iohannis şi CSAT o scrisoare deschisă. Prin aceasta,
Share