Liviu Dragnea: Scoatem Legile Justiţiei! Va fi război total!

Share

Liviu Dragnea a anunţat în această seară, la RTV, că declanşează război total. El a anunţat că va modifica Legile Justiţiei, în forma primară, dată iniţial de Tudorel Toader.

Nu e o joacă şi nici o glumă. Vrem să reformăm legislaţia. Sper să nu cedeze nici un ministru. Să stai ghiocel nu e în regulă. Eu nu garantez pentru nimeni, chiar dacă ştiu că au genunchi foarte tari. Noi scoatem Legile Justiţiei, chiar dacă ajungem la DNA. Va fi război.

, a ameninţat liderul PSD.

PSD îşi joacă în aceste zile viitorul ca partid politic

Liviu Dragnea: Kovesi va pleca cu tot cu funcţia! Război total

Liviu Dragnea a fost astăzi la DNA. El a devenit suspect în noul dosar Tel Drum, de deturnare a 21 de milioane de euro din fonduri europen. Procurorii i-au adus la cunoştiinţă că este suspect, cu cinci capete de acuzare.

Apoi, seara, a anunţat că declară răuzboi total statului de drept. Liderul PSD spune că e nevinovat şi lansează un avertisment dur pentru şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi:

Şi la plecare, va pleca tot cu functia. Este un sfârşit în toate. O să vedem. Sistemul face ce ştie mai bine, dosare. Mi-ar fi foarte uşor să mă retrag, dar eu nu dau înapoi. Eu nu am butoane la mine. Mi-ar fi foarte uşor.

Liviu Dragnea: Război total pentru expertiză la bălegar

Eu nu cred că există un membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar făcut. Am ajuns să nu mai cred acest lucru. Este îngrozitor, nu este năucitor! Sper să nu fie așa, dar ați văzut lideri locali (…) Ați văzut cazul domnului Maricel Popa.

, a spus Dragnea. Este război total. Pentru ce? Pentru nişte bălegar:

Omul ăla a fost seizat că o firmă toarnă asfalt peste bălegar, merge acolo, oprește lucrările și sesizează Parchetul. Maricel Popa se alege cu dosar pentru că nu a făcut expertiză tehnică. La ce să facă, la bălegar?

, s-a întrebat retoric Liviu Dragnea.

Război total. Atac la Klaus Iohannis

Principalul beneficiar al acestor mișcări ale Sistemului este domnul Iohannis (…) Nici nu este nevoie ca domnul Iohannis să comande. Eu vă spun cum funcționează acest Sistem și dacă dumnealui nu înțelege cu Sistemul l-a sărit pe domnul Băsescu, așa îl va sări și pe el, atunci va pierde.

Interesul Sistemului este să păstreze situația actuală. Cu cineva la Cotroceni care tolerează acest sistem, atunci interesul lor este să se perpetueze acest sistem.

, a explicat Liviu Dragnea.

Dacă eu eram băiat cuminte, nici eu, nici cei care au fost azi la DNA nu aveam nici o problemă. Dacă la alegerile locale luam un scor bunicel, la parlamentare la fel, atunci nu se mai întâmpla nimic din ceea ce s-a întâmplat.

Share