home POLITICA Liviu Dragnea s-a tras în poză cu Donald Trump pe bani grei

Liviu Dragnea s-a tras în poză cu Donald Trump pe bani grei

Share

Liviu Dragnea a plătit bani grei pentru un exerciţiu de imagine cu poze cu Trump, relevă datele publice existente. În realitate, este vorba despre o baie de mulţime a noului preşedinte.

Aceasta a avut loc la Trump International Hotel din Washington D.C.. Website-ul Politico.com dă tarifele pentru a plăti şi a participa la diferite nivele la această baie de mulţime cu Donald Trump.

Liviu Dragnea, exerciţiu de imagine, egal cu zero pentru România

Liviu Dragnea a postat joi seara pe contul său de Facebook mai multe imagini.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDcCUzRSUzQ2lmcmFtZSUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbSUyRnBsdWdpbnMlMkZwb3N0LnBocCUzRmhyZWYlM0RodHRwcyUyNTNBJTI1MkYlMjUyRnd3dy5mYWNlYm9vay5jb20lMjUyRmxpdml1ZHJhZ25lYS5ybyUyNTJGcG9zdHMlMjUyRjEyNzcyMDg3MzU2OTEyMDQlMjZ3aWR0aCUzRDUwMCUyMiUyMHdpZHRoJTNEJTIyNTAwJTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyNzQxJTIyJTIwc3R5bGUlM0QlMjJib3JkZXIlM0Fub25lJTNCb3ZlcmZsb3clM0FoaWRkZW4lMjIlMjBzY3JvbGxpbmclM0QlMjJubyUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMGFsbG93VHJhbnNwYXJlbmN5JTNEJTIydHJ1ZSUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRSUzQyUyRnAlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Acestea nu păreau foarte clare. Ele arătau ca şi când ar fi fost obţinute de pe o filmare video. Într-adevăr, există o filmare, ce arată cum este Liviu Dragnea, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la baia de mulţime. Nicidecum la o cină exclusivistă cu Donald Trump.

Un milion de dolari pentru o poză cu Trump

Politico dă tarifele. Accesul la astfel de întâlniri este contra cost. Sumele variază între 100.000 și 200.000 de dolari pentru o cină cu viitorii șefi ai agențiilor guvernamentale.

Pentru o cină cu vice-președintele ales Mike Pence, „donatorii”, așa cum sunt numiți de organizatori, pot oferi 500.000 – 1.000.000 de dolari. Cei care plătesc acești bani se pot întâlni și cu Donald Trump, președintele ales al Statelor Unite.

Întrebarea este de unde a plătit aceşti bani Liviu Dragnea. Din banii proprii? De la bugetul Camerei Deputaţilor? Din fondul de rezervă al Guvernului? Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, îşi pune această întrebare. Şi dă un video edificator.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Citeşte şi
Consilierul prezidenţial pentru politică externă, Bogdan Aurescu, a avut la Casa Albă o întrevedere la
Statul Israel este, din motive care ne sunt astăzi neclare, Ţara Făgăduinţei pentru Liviu Dragnea,
În fine, ceea ce era de aşteptat să se întâmple devine faptă. Preşedintele american, Trump
Liviu Dragnea i-ar fi dat lui Elliot Broidy bani prin intermediul unui contract încheiat cu
Trump Războinicul, noul timp de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, dă noi semnale belicoase
Președintele Donald Trump a spus că secretarul de stat Rex Tillerson pierde timpul, încercând să
Twitter a spus joi că a închis 201 conturi legate de operativi ruşi. Este vorba
Din noianul de gafe şi apariţii virale şi compromoţătoare ale lui Donald Trump. Aceasta este
Donald Trump continuă să spargă tiparele tipice politicii unui stat democratic. New York Times dezvăluie
Donald Trump şi echipa sa ar prezenta în aceste momente senatorilor planul SUA pentru Coreea
Share