home CORUPTIE, POLITICA Liviu Dragnea anunță miting PSD pro-democrație, sâmbătă, la Piața Victoriei

Liviu Dragnea anunță miting PSD pro-democrație, sâmbătă, la Piața Victoriei

Share

PSD se screme de 15 luni să facă un prăpădit de miting de susţinere al propriului Executiv şi nu reuşeşte. Acum, Liviu Dragnea anunţă că acest miting va avea loc sâmbăta aceasta, la ora 20.00. El ar fi un miting pro-democraţie. Dragnea promite că va aduce sute de mii de oameni.

Nu mai este vorba însă despre un miting de susținere a Guvernului sau a premierului Viorica Dăncilă. PSD s-a sucit, este un miting de apărare a Justiției, spune Liviu Dragnea. Un miting împotriva terorii, care ar fi instaurate de instituțiile de forță, după cum s-a exprimat liderul PSD.

Ultima dată când a făcut o astfel de manifestaţia, de ziua lui Victor Ponta, PSD a blocat cel puţin un bulevard al Capitalei cu autobuze şu autocare cu care şi-a adus aderenţii din toată ţara. Liviu Dragnea afirmă despre Klaus Iohannis: Incită la violenţă

Liviu Dragnea vrea să apere democaţia şi statul de drept

Mitingul anunţat de PSD va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00 şi va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept, a afirmat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, liderul partidului, Liviu Dragnea.

Este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse sub semnul întrebării. Vrem să arătăm că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi asteptm pe toti ce care doresc să trăiască într-o ţară liberă, unde instituţiile nu mai sunt sub teroare.

O ţară care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structură neligitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să influenţeze în mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, intruziuni ilegale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti sa fie inchişi, zeci, sute, mii de destine să fie distruse, având în vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior.

, a declarat Liviu Dragnea. Întrebat ce instituţii se află sub teroare şi ce instituţii fac abuzuri, el a răspuns că le va nominaliza la miting. „Ne interesează să protejăm justiţia şi pe cei care o înfăptuiesc”, a precizat Dragnea.

Citeşte şi
Gabriela Firea ar putea fi exclusă sau sancţionată de CExN al PSD în urma declaraţiilor
PSD sunt toţi la fel, indiferent dacă acum unii trag într-o parte şi alţii în
Corina Crețu, comisar european pentru Politică Regională, a declarat miercuri că imaginea României, după ce
Jurnalistul Dan Alexe explică situaţia imposibilă în care este România, în prezent, din cauza Cabinetului
Un sondaj de opinie relizat de IMAS, la comanda USR confirmă prăbuşiea PSD în opţiunile
Jurnalistul Ionel Stoica susţine că Victor Negrescu şi-ar fi dat de fapt demisia din Guvern
Ancuța Gianina Opre se împrieteneşte tot mai mult cu jurnaliştii de investigaţie de la Rise
Prim-vicepreședintele, PNL Raluca Turcan, a declarat miercuri pentru G4Media.ro că Simona Maya Teodoroiu, judecătorul raportor
Autorităţile din România vor intra în coliziune cu o rezoluţie foarte dură a Parlamentului European
Noi stenograme cu Adrian Ţuţuianu au fost publicate exact înainte de şedinţa CExN, în care
Share