home CORUPTIE, POLITICA Liviu Dragnea anunță miting PSD pro-democrație, sâmbătă, la Piața Victoriei

Liviu Dragnea anunță miting PSD pro-democrație, sâmbătă, la Piața Victoriei

Share

PSD se screme de 15 luni să facă un prăpădit de miting de susţinere al propriului Executiv şi nu reuşeşte. Acum, Liviu Dragnea anunţă că acest miting va avea loc sâmbăta aceasta, la ora 20.00. El ar fi un miting pro-democraţie. Dragnea promite că va aduce sute de mii de oameni.

Nu mai este vorba însă despre un miting de susținere a Guvernului sau a premierului Viorica Dăncilă. PSD s-a sucit, este un miting de apărare a Justiției, spune Liviu Dragnea. Un miting împotriva terorii, care ar fi instaurate de instituțiile de forță, după cum s-a exprimat liderul PSD.

Ultima dată când a făcut o astfel de manifestaţia, de ziua lui Victor Ponta, PSD a blocat cel puţin un bulevard al Capitalei cu autobuze şu autocare cu care şi-a adus aderenţii din toată ţara. Liviu Dragnea afirmă despre Klaus Iohannis: Incită la violenţă

Liviu Dragnea vrea să apere democaţia şi statul de drept

Mitingul anunţat de PSD va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00 şi va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept, a afirmat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, liderul partidului, Liviu Dragnea.

Este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse sub semnul întrebării. Vrem să arătăm că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi asteptm pe toti ce care doresc să trăiască într-o ţară liberă, unde instituţiile nu mai sunt sub teroare.

O ţară care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structură neligitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să influenţeze în mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, intruziuni ilegale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti sa fie inchişi, zeci, sute, mii de destine să fie distruse, având în vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior.

, a declarat Liviu Dragnea. Întrebat ce instituţii se află sub teroare şi ce instituţii fac abuzuri, el a răspuns că le va nominaliza la miting. „Ne interesează să protejăm justiţia şi pe cei care o înfăptuiesc”, a precizat Dragnea.

Citeşte şi
Presa străină a comentat la cald decizia Comitetului Executiv al PSD de a-i acorda un
Liviu Dragnea rezistă! Dar este o rezistenţă care se datorează mai curând inerţiei sistemice şi
Liviu Dragnea negociază om cu om înaintea ședinței CEX de vineri și amenință cu pierderea
În apropierea lui Liviu Dragnea se vorbește tot mai mult depre activarea „Planului B”: fuga
PSD caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei ostile liderului Liviu Dragnea. În judeţul
Un eveniment actual ne dă prilejul să scriem despre intenţiile pe care le are Rusia
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a transmis pe Facebook primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al
Marian Neacșu, secretarul general al PSD și unul dintre aliații – cheie ai lui Liviu
Delirul peremist tot mai manifest care se observă în aceste zile la Liviu Dragnea are
Victor Ponta ameninţă de foarte mult timp că deţine un portofoliu de poze icugătoare pentru
Share