home CORUPTIE, POLITICA Liviu Dragnea anunță miting PSD pro-democrație, sâmbătă, la Piața Victoriei

Liviu Dragnea anunță miting PSD pro-democrație, sâmbătă, la Piața Victoriei

Share

PSD se screme de 15 luni să facă un prăpădit de miting de susţinere al propriului Executiv şi nu reuşeşte. Acum, Liviu Dragnea anunţă că acest miting va avea loc sâmbăta aceasta, la ora 20.00. El ar fi un miting pro-democraţie. Dragnea promite că va aduce sute de mii de oameni.

Nu mai este vorba însă despre un miting de susținere a Guvernului sau a premierului Viorica Dăncilă. PSD s-a sucit, este un miting de apărare a Justiției, spune Liviu Dragnea. Un miting împotriva terorii, care ar fi instaurate de instituțiile de forță, după cum s-a exprimat liderul PSD.

Ultima dată când a făcut o astfel de manifestaţia, de ziua lui Victor Ponta, PSD a blocat cel puţin un bulevard al Capitalei cu autobuze şu autocare cu care şi-a adus aderenţii din toată ţara. Liviu Dragnea afirmă despre Klaus Iohannis: Incită la violenţă

Liviu Dragnea vrea să apere democaţia şi statul de drept

Mitingul anunţat de PSD va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00 şi va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept, a afirmat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, liderul partidului, Liviu Dragnea.

Este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse sub semnul întrebării. Vrem să arătăm că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi asteptm pe toti ce care doresc să trăiască într-o ţară liberă, unde instituţiile nu mai sunt sub teroare.

O ţară care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structură neligitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să influenţeze în mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, intruziuni ilegale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti sa fie inchişi, zeci, sute, mii de destine să fie distruse, având în vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior.

, a declarat Liviu Dragnea. Întrebat ce instituţii se află sub teroare şi ce instituţii fac abuzuri, el a răspuns că le va nominaliza la miting. „Ne interesează să protejăm justiţia şi pe cei care o înfăptuiesc”, a precizat Dragnea.

Citeşte şi
Anunţ bombă, pe surse, la scurt timp după ce fostul ministru Lia Olguţa Vasilescu a
PSD comite o nouă mizerie indescriptibilă, care întinează memoria luptătorilor anticomunişti care au murit în
Unealta folosită de PSD pentru carotarea iniţiativei cetăţeneşti "Fără penali în funcţiile publice" este o
PSD s-a prăbușit în intențiile de vot ale românilor. Partidul condus de Liviu Dragnea a
Ion Cristoiu emite o teorie interesantă, potrivit căreia preşedintele Klaus Iohannis a făcut-o fără să
Liviu Dragnea dorea să meargă în Statele Unite şi să participe la "Mic dejun cu
Cu Aladin Georgescu, liderul PSD Mehedinţi, plonjăm direct în interlopa pendinte această organizaţie teroristă care
PSD face propagandă de cea mai joasă speţă, trimiţând, ca argument, copiii la înaintare, ca
Să fie acesta începutul sfârşitului lui Liviu Dragnea, anunţat de Gabriela Firea. Între cei doi
PSD a pierdut majoritatea la Camera Deputaților, în urma dezertărilor (pe alocuri sonore) către Pro
Share