home CORUPTIE, POLITICA Liviu Dragnea anunță miting PSD pro-democrație, sâmbătă, la Piața Victoriei

Liviu Dragnea anunță miting PSD pro-democrație, sâmbătă, la Piața Victoriei

Share

PSD se screme de 15 luni să facă un prăpădit de miting de susţinere al propriului Executiv şi nu reuşeşte. Acum, Liviu Dragnea anunţă că acest miting va avea loc sâmbăta aceasta, la ora 20.00. El ar fi un miting pro-democraţie. Dragnea promite că va aduce sute de mii de oameni.

Nu mai este vorba însă despre un miting de susținere a Guvernului sau a premierului Viorica Dăncilă. PSD s-a sucit, este un miting de apărare a Justiției, spune Liviu Dragnea. Un miting împotriva terorii, care ar fi instaurate de instituțiile de forță, după cum s-a exprimat liderul PSD.

Ultima dată când a făcut o astfel de manifestaţia, de ziua lui Victor Ponta, PSD a blocat cel puţin un bulevard al Capitalei cu autobuze şu autocare cu care şi-a adus aderenţii din toată ţara. Liviu Dragnea afirmă despre Klaus Iohannis: Incită la violenţă

Liviu Dragnea vrea să apere democaţia şi statul de drept

Mitingul anunţat de PSD va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00 şi va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept, a afirmat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, liderul partidului, Liviu Dragnea.

Este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse sub semnul întrebării. Vrem să arătăm că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi asteptm pe toti ce care doresc să trăiască într-o ţară liberă, unde instituţiile nu mai sunt sub teroare.

O ţară care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structură neligitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să influenţeze în mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, intruziuni ilegale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti sa fie inchişi, zeci, sute, mii de destine să fie distruse, având în vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior.

, a declarat Liviu Dragnea. Întrebat ce instituţii se află sub teroare şi ce instituţii fac abuzuri, el a răspuns că le va nominaliza la miting. „Ne interesează să protejăm justiţia şi pe cei care o înfăptuiesc”, a precizat Dragnea.

Citeşte şi
După mai multe săptămâni în care multiple surse au relatat despre disperarea lui Liviu Dragnea,
Europarlamentarul Daciana Sârbu, soţia fostului premier Victor Ponta, a anunţat că, începând de luni, se
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu crede că va scăpa de
Codul penalilor a fost adoptat astăzi de Camera Deputaţilor.Modificările aduse de PSD și ALDE la
Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu s-au reunit într-o ședință a coaliției de Guvernare în
Recent, pe piaţa media a apărut informaţia că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, negociază cu
Un contract eşuat al PSD cu Elliot Broidy relevă faptul că PSD intenţionează să controleze
PSD a transmis o circulară în filiale solicitând ca fiecare județ să trimită 15 oameni
Soprana româncă de renume mondial Angela Gheorghiu o taxează dur pe Gabriela Firea. "Am refuzat aceste
38 de ONG-uri civice fac un apel către angajații presați să nu participe la mitingul
Share