home POLITICA Liviu Dragnea îl ameninţă acum pe preşedintele Iohannis

Liviu Dragnea îl ameninţă acum pe preşedintele Iohannis

Share

Liviu Dragnea a ieşit pe Facebook cu o declaraţie care jigneşte 30.000 de bucureşteni. El îl acuză pe Klaus Iohannis că şi-a depăşit atribuţiile constituţionale.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

M-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade.

, a scris Liviu Dragnea pe contul de Facebook.

Liviu Dragnea: Mineriadă. E un început de lovitură de stat

Liderul PSD a vorbit despre „o manifestație neautorizată, împotriva guvernului României„. Aceasta ar fi fost „împotriva ordinii constituționale și împotriva votului popular din 11 decembrie„.

Protestul celor 30.000 de bucureşteni ar fi sabotat „legalitatea care stă la baza statului de drept„.

Președintele țării s-a situat azi în afara legii, vizând avantaje politice personale și cerând aberații constituționale. Retragerea unor ordonanțe, mai ales a unora care nu au fost date.

, a afirmat Dragnea.

E un început de lovitură de stat. De fapt, președintele Iohannis vrea, așa cum a vrut și fostul președinte Băsescu, să pună în cătușe puterea legitimată prin votul democratic.

, a scris liderul PSD.

Ameninţări transparente

Am spus în campanie că vreau ca românii să trăiască liberi în țara lor, fără teama că sunt ascultați, urmăriți, hăituiți, șantajați și nedreptățiți. Nu-mi iau cuvintele înapoi. Susțin acțiunile împotriva corupției, dar împotriva adevăratei corupții.

, a explicat Liviu Dragnea.

Apoi, ameninţările:

Îi asigur pe români că nu-i voi mai permite președintelui Iohannis să răstoarne ordinea constituțională. Să uzurpe calități oficiale, intrând abuziv în ședințele de guvern sau să incite la dezordine socială și violență.

Vreau ca programul de guvernare să fie pus în practică în totalitate. Dincolo de jocul politic egoist al președintelui Iohannis, viața românilor are nevoie de bunăstare și siguranță.

, a concluzionat Dragnea.

Postari Similare
Impozitul pe dividende ar urma să nu mai fie eliminat de coaliţia PSD ALDE. Liderul
Este ţeapă în PSD. Tot Liviu Dragnea este cel care controlează Executivul. Înlocuitorii celor trei
PSD trebuie adus în situaţia în care va fi obligat, strâns cu uşa, să recunoască
Un sondaj IMAS arată că premierul Mihai Tudose este în prezent mai popular decât Liviu
Mălin Bot susţine, cu lacrimi în ochi, că a fost bătut la ÎCCJ de gorilele
Sociologul Vasile Dâncu a scris o scurtă parabolă despre Liviu Dragnea. În aceasta, el îi
Insula Belina urmează să devină paradis fiscal, relevă documente făcute publice astăzi. Senatorul PSD Şerban
Le fuge pământul de sub picioare. Este dezastru la PSD. Doi pioni de bază ai
Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, ar fi fost în două vizite private
Audieri DNA în serie au loc în aceste momente în rândul membrilor clanului lui Liviu
Share