home CORUPTIE, POLITICA Liderii PSD nu se delimitează de atacul Ecaterinei Andronescu

Liderii PSD nu se delimitează de atacul Ecaterinei Andronescu

Share

Liderii PSD marcanţi refuză să se delimiteze de atacul Ecaterinei Andronescu asupra lui Liviu Dragnea, în ciuda solicitării imperative a șefului partidului.

PSD pe tobogan. Sondaj devastator pentru social-democraţi. Le cade electoratul

Niculae Bădălău a transmis un mesaj intern sugestiv, în care spune că o democrație nu poate fi sănătoasă decât dacă libertatea de exprimare este una echilibrată.

Liderii PSD nu îşi reafirmă sprijinul pentru Dragnea

Majoritatea covârșitoare a liderilor organizațiilor județene ale PSD au refuzat să iasă public, cu comunicate de presă, prin care să se delimiteze de Ecaterina Andronescu și să își reafirme sprijinul pentru actuala conducere a partidului, așa cum le-au solicitat Liviu Dragnea și Marian Neacșu, au declarat surse din conducerea PSD.

Doar cinci organizații au executat cererea lui Dragnea, și anume Hunedoara, Sibiu, Suceava, Vaslui și Sectorul 5 al Capitalei.

Mesaj intern de la Niculae Bădălău

Mai mult, fostul președinte executiv al PSD, îndepărtat de Liviu Dragnea la congresul din luna martie, le-a transmis un mesaj intern – obținut de G4Media.ro – senatorilor PSD, prin care îi ia apărarea Ecaterinei Andronescu și face apel la ”calm și prudență” în partid.

”Fără a face referire la fondul scrisorii deschise adresate de doamna profesor Ecaterina Andronescu membrilor PSD, am convingerea fermă că toți colegii social-democrați trebuie să ținem cont de vechimea colegei noastre în partid (26 de ani), de faptul că este una dintre cele mai marcante membre din PSD, cu rezultate foarte bune în sondaje, un foarte bun comunicator, un om care a dat valoare tuturor funcțiilor pe care le-a deținut prin muncă și dedicare, un dascăl de o verticalitate și profesionalism exemplare”, le-a scris Niculae Bădălău senatorilor PSD.

Se activează şi Mihai Tudose

Eu cred că este nevoie de o discuţie în partid şi nu numai pe temele supuse atenţiei de dna Andronescu. A fost şi scrisoarea dlui Bădălău din ianuarie, da? Şi aceea a rămas, cumva, nediscutată. Poate greşea, dar hai să vorbim înăuntru şi cu un ton civilizat, cu argumente pro sau contra, nimeni nu deţine adevărul absolut.

, a declarat Mihai Tudose, continuând apoi:

Nu înţeleg cum se pot exprima public unii colegi de-ai mei înfierând exprimarea publică. Păi nu vi se pare că ceva e cam nonsens aici? Mai multe scrisori care înfierează public luarea de poziţii în public?

Haideţi să ne păstrăm pentru discuţiile din partid. Plus tonul folosit. Putem să fim sau să nu fim de acord cu opinia cuiva, dar dna Andronescu nu a folosit un ton jignitor la adresa nimănui, e opinia domniei sale

Citeşte şi
Deputatul PNL Marin Anton a fost agresat fizic sâmbătă seara, de senatorul PSD Nicolae Bădălău.
Întrebare: ce a făcut Niculae Ficăţel Bădălău între finalul anului 2004 şi jumătatea anului 2008,
Într-un moment în care Inspecţia Judiciară este folosită ca toroipan contra magistraţilor integri, instituţia devine
Gabriela Firea ar putea fi exclusă sau sancţionată de CExN al PSD în urma declaraţiilor
Mihnea Constantinescu era martor-cheie în dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu. DNA îl acuză pe Tăriceanu
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a început în 1999 cursurile unei facultăţi de contabilitate din Alexandria
Senatorul PSD Șerban Nicolae, unul dintre susținătorii relaxării legislației penale din Parlament, a primit un
PSD sunt toţi la fel, indiferent dacă acum unii trag într-o parte şi alţii în
Pentru că trebuie să iasă cine trebuie, Liviu Dragnea ameninţă cât poate, pe unde poate
"Curvă sanatistă" - aşa spune deputatul PSD de Iaşi, Vasile Cîtea, că este Uniunea Europeană,
Share