home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI “La revedere” – a spus Traian Băsescu despre noul aviz de arestare al Elenei Udrea (revista presei)

“La revedere” – a spus Traian Băsescu despre noul aviz de arestare al Elenei Udrea (revista presei)

Share
"Pentru tot ce-a fost îţi mulţumesc, Dar chiar şi pentru-atât îţi mulţumesc!"
“Pentru tot ce-a fost îţi mulţumesc,
Dar chiar şi pentru-atât îţi mulţumesc!”

“La revedere” – aceasta a fost reacţia lui Traian Băsescu, atunci când a fost întrebat ce părere are despre noul aviz pentru arestarea Elenei Udrea, conform website-ului Ştiri pe surse. Este o reacţie tipică fostului preşedinte, care se manifestă adeseori spontan şi dramatic la cele mai diverse lucruri care se întâmplă în jurul său. Traian Băsescu a spus “La revedere” când era înpreună cu soţia lui, Maria Băsescu, la vizionarea filmului “De ce eu?” al regizorului Tudor Giurgiu, care porneşte de la moartea procurorului Cristian Panait. Interesant: “De ce eu?”, se întreba Elena, iar preşedintele a răspuns, spontan: “La revedere”.

Nu se potoleşte, asta este cert. Elena Udrea iar s-a pipăit pe la nas, în plen, înainte să spună vorbe de duh despre statul poliţienesc. O fi pupat-o vreun şobolan pe năsuc în arest, ce ştim noi, neiniţiaţii?

Ieri DNA a percheziţionat firma fratelui lui Sebastian Ghiţă, Alexandru Ghiţă, 2K Telecom, explică HotNews. Mie asta cu “doica” îmi duce gândul, nu ştiu de ce, la doici şi la alăptare.

Ana Maria a denunţat-o pe Elena, anunţă Curentul. Ea este “prietena” şi este a treia fată veselă din celebrele poze de la Paris, făcute acum un an şi apărute ex-abrupto, în campania electorală.

Condamnat, urmărit penal sau trimis în judecată într-un dosar penal – aşa este fiecare al zecilea parlamentar, conform Gândul. Ăştia ne fac legile.

România este ţara cu 30 de miniştri = două guverne de penali. România Curată a făcut calculele.

Miliardarii epocii noastre mândre fac chetă pentru o campanie disperată, cu care încearcă să scape in-extremis de Kovesi, anunţă Naţional. Planul ar fi să o arunce în sus pe şefa DNA în corpul procurorilor europeni, ce se constituie. Prea târziu.

Germania a pus tsiprasul cu botul pe labe şi acum îi dă lovituri dure, punând condiţii draconice, identice cu cele de dinainte de negocieri: Grecia să compenseze cheltuielile cu economii sau majorări de taxe. Nu cred că Syriza va rezista mult la putere, grecii vor ieşi în stradă.

De mai mulţi ani spun că injecţia de bani în gangrenele financiare, făcută în Occident de către băncile centrale, nu rezolvă, ci doar amână criza, care, când va exploda, va fi teribilă. Adrian Panaite de la Curierul naţional vorbeşte deja despre intrarea pieţelor în dezintegrare.

Noua ţintă a separatiştilor pro-ruşi, adică a lui Putin, este Mariupol, informează România liberă. Se masează trupe în jurul oraşului, vom avea încă un take-over.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share