home ECONOMIE Klaus Iohannis critică politica fiscală confuză a Guvernului

Klaus Iohannis critică politica fiscală confuză a Guvernului

Share

Preşedintele Klaus Iohannis spune că e inadmisibil că oamenii de afaceri nu-şi pot face planurile de business. Aceasta din cauta politicilor fiscale confuze ale Cabinetului Tudose.

Floricica Dansatoarea către Klaus Iohannis: „Pă toţi din PSD să-i daţi jos!”

Preşedintele a făcut aceste declaraţii la Gala “Topul Naţional al Firmelor”. Eş spune că aceste politici sunt aflate parcă la discreţia exclusivă a câtorva decidenţi. Iohannis a mai arătat că e o mare nedreptate faptul că eforturile oamenilor de afaceri sunt anulate de politici fiscale neinspirate.

Acestea sunt insuficient argumentate sau chiar lipsite de fundamente economice. Iohannis a afirmat că este cazul ca aceste practici defectuoase să înceteze.

Klaus Iohannis: Birocraţia, concurenţa neloaială afectează economia

Birocraţia, concurenţa neloială şi lipsa de predictibilitate afectează şi frânează economia. Soluţiile trebuie să aducă eficienţă şi etică, deopotrivă în afaceri şi în actul guvernării.

Economia nu poate progresa în absenţa eticii, a responsabilităţii în economie. Dar nici în absenţa responsabilităţii în decizia politică.

, a spus şeful statului. Klaus Iohannis a arătat că, în pofida creşterii economice record a României, există serioase motive de îngrijorare. Aceasta din cauza reducerii investiţiilor străine directe cu aproape 20% pe primele opt luni ale anului. Dar şi a reducerii investiţiilor publice, aflate într-un continuu şi pronunţat regres.

Klaus Iohannis. Antreprenoriatul se luptă cu incertitudinea

Într-un mediu de afaceri instabil, antreprenoriatul se luptă nu doar cu incertitudinea economică inerentă afacerilor. Ci şi cu imprevizibilitatea politicilor guvernamentale. Tocmai pentru a evita un asemenea climat, pregătirea şi buna credinţă a decidenţilor politici sunt esenţiale.

Consider că este o mare nedreptate faptul că eforturile şi planurile dumneavoastră de afaceri sunt anulate de politici fiscale neinspirate, insuficient argumentate sau chiar lipsite de fundamente economice. Consider că este cazul ca aceste practici să înceteze.

Mediul de afaceri nu poate prospera decât prin politici economice responsabile, coerente, care să rezolve problemele de azi fără a genera altele mâine, poate chiar mult mai grave pe termen lung.

, a mai arătat şeful statului.

Citeşte şi
~sechestru pe gunoiul Cosa Nostra~Steaua sub teroarea Becali~frauda, sport national in Grecia~personajele din sceneta franceza
Preșdintele Klaus Iohannis a condamnat adoptarea Codului penal în Camera Deputaților și a anunțat că
Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu s-au reunit într-o ședință a coaliției de Guvernare în
Recent, pe piaţa media a apărut informaţia că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, negociază cu
PSD-ALDE a pierdut orice control al raţiunii şi ar pregăti o nouă lovitură de stat.
Klaus Iohannis a spus că motivarea CCR aduce la suprafaţă mai multe întrebări decât clarificări.
Klaus Iohannis, președintele României, a declarat marți, la Cotroceni, că va respecta Constituția indiferent de
Președintele PSD Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui României, Klaus Iohannis. Politicianul
Premierul Viorica Dăncilă și președintele României, Klaus Iohannis, se contrazic flagrant după întâlnirea de la
Liviu Dragnea îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că incită populaţia României la violenţă. El
Share