home EVENIMENT Iudeomasoneria anti-defăimează România? Aşa să fie?

Iudeomasoneria anti-defăimează România? Aşa să fie?

Share

Iudeomasoneria pare să aibă o strânsă legătură cu oribilul proiect de lege anti-defăimare, iniţiat de liderul PSD, Liviu Dragnea. Totul porneşte de la cum şi-a fundamentat preşedintele PSD proiectul de lege prin care intenţionează să îngrădească libertatea de exprimare în România.

• Citeşte aici: Legea defăimării, cu amendamentele de la Comisie 

În expunerea de motive, Liviu Dragnea susţine că iniţiativa sa legislativă îngrozitoare este compatibilă cu legislaţia europeană în domeniu şi că…

… Propunerea legislativă vine în completarea legislaţiei comunitare în materie, fiind inspirată de «Convenţia Cadru Europeană pentru Promovarea Toleranţei şi Combaterea Intoleranţei», propusă ca model pentru toate statele membre ale Uniunii Europene de către Consiliul European al Toleranţei şi Reconcilierii.

Dar ce este acest Consiliu European al Toleranţei şi Reconcilierii? Conform website-ului acestei organizaţii, este…

(…) un ONG international, creat în octombrie 2008 de Aleksander Kwasniewski, fost preşedinte al Poloniei, şi Moshe Kantor, preşedintele Congresului Evreiesc European (ECTR).

Din prezentarea ONG-ului, aflăm că el este una dintre pălăriile transnaţionale care unesc cu generozitate Estul şi Vestul în acest moment, pentru că membrii săi sunt:

Tony Blair, actualul preşedinte ECTR;
Moshe Kantor, preşedintele Consiliului European Evreiesc şi Forumului Mondial al Holocaustului, copreşedinte ECTR;
Jose María Aznar, fost prim-ministru al Spaniei;
Erhard Busek, fost coordonator special al Pactului pentru Stabilitate în Sud-Estul Europei şi fost vicecancelar al Austriei;
Talât Sait Halman, fost ministru al Culturii al Turciei, profesor la Universitatea Bilkent;
Igor Ivanov, fost ministru de Externe şi secretar al Consiului pentru Securitate al Rusiei;
Milan Kučan, fost preşedinte al Sloveniei;
Alfred Moisiu, fost preşedinte al Albaniei;
Göran Persson, fost premier al Suediei;
Rita Süssmuth, fost speaker al Bundestagului;
Vilma Trajkovska, preşedinte al Fundaţiei Internaţionale Trajkovski din Macedonia;
George Vassiliou, fost preşedinte al Ciprului;
Vaira Vīķe-Freiberga, fost preşedinte al Letoniei;
Ireneusz Bil, secretar general ECTR.

Cum se observă, acest ONG nu are nici o legătură cu instituţiile UE şi, dacă de aici i se trage lui Dragnea cu Legea anti-defăimare, începem să ne gândim la alte lucruri. Vom detalia în continuare.

Liviu Dragnea, ochiul şi compasul PSD. Creierul e la ei

Pe 27 ianuarie acest an, Liviu Dragnea a fost decorat cu cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European, Compasul Ierusalimului, de către Moshe Kantor, copreşedintele ECTR.

Să notăm că, în simbolistica masonică, compasul are o semnificaţie foarte puternică. Echerul şi compasul semnifică, în simbolistica masonică, moralitatea, respectiv spiritualitatea:

Echerul simbolizează sinceritatea şi Justiţia intenţiei, a hotărârii şi a operei, adică reprezintă o obligaţie, o normă imuabilă, un “trebuie”, în vreme ce Compasul semnifică hotărârea, capacitatea, geniul.

Zău aşa: vedeţi la Dragnea hotărâre, capacitate, geniu? Noi nu. Indiscutabil însă, o distincţie cum este Compasul Ierusalimului nu putea fi acordată decât de o organizaţie cu puternice filiaţii şi rădăcini iudeo-masonice.

Ce a spus Liviu Dragnea la primirea distincţiei? A închinat o odă pentru iudeomasoneria legiuitoare:

Congresul Evreiesc European este o organizație care a lucrat neobosit pentru revitalizarea vieții evreiești în Europa, o Europă puternică și unită, una care protejează cetățenii împotriva tuturor formelor de discriminare, ură și intoleranță, care nu ar trebui să se regăsească în nici un discurs public sau privat.

Clar, nu? Dacă mai era nevoie, legătura între Legea anti-defăimare, Congresul Evreiesc European şi ECTR (adică formele de agregare pentru iudeomasoneria cu compasul, din spatele fenomenului) a făcut-o chiar Dragnea:

Consider că această lege este un adevărat pas înainte, care va aduce beneficii tuturor cetățenilor noștri și ajută să se dezvolte un mediu de întelegere și respect reciproc prin educație.

Aceasta este o chestiune esențială nu doar acum, ci și pentru generațiile viitoare. Trebuie să fim toți în stare să creăm lumea noastră în siguranță, prietenie și securitate.

Toată povestea aceasta urâtă, edulcorată prin Congresul Evreiesc European, are legătură conceptualădirectă cu LICRA (Liga Anti-Defăimare din Franţa) şi cu celelalte ligi anti-defăimare existente în lume, sub diverse forme.

Prima organizaţie de această factură, Anti Defamation League, a fost înfiinţată de loja masonică roşie B’nai B’rith, în Chicago, acum 103 ani, şi se autointitulează ca o organizaţie pentru apărarea drepturilor omului, apărând evreii contra discriminării.

Este notorie prin felul în care caută cu lumânarea cazuri de discriminare a evreilor şi acolo unde ele, în mod evident, nu există. De exemplu, în logica gândirii acestor oameni, simplul mod cum am scris acest articol este o dovadă de rasism.

La fel, faptul că am vorbit despre iudeomasonarie în acest articol e o dovadă de atitudine antisemită, în viziunea acestor oameni. Ca şi faptul că i-am acuzat de ceva, de exemplu că s-ar afla poate în spate Legii Anti-defăimare a lui Liviu Dragnea.

Ori poate că scrii orice de rău sau chiar pur şi simplu nelaudativ despre ei. Ori poate faptul că scrii despre simbolistica din spatele compasului. Ceea ce evident că este o tâmpenie. Sesizabilă cu mintea liberă.

Citeşte şi
Un fragment dintr-un nou episod al serialului „Belina - Insula Fărădelegii“ a fost publicat în
Localnicii din Olt susţin că Paul Stănescu şi Liviu Dragnea ar fi protagoniştii unor orgii
Chiar dacă grupul consilierilor locali liberali din Turnu Măgurele şi-au dorit, Liviu Dragnea rămâne cetăţean
Adrian Ţuţuianu, fost vicepresedinte al PSD, il acuza pe Codrin Stefanescu, fost secretar general al
Curtea Constituţională din România (CCR) este dezlănţuită. Nu mai are nici o limită. Nu mai
Fostul lider PSD Liviu Dragnea va lucra la atelierul auto al Penitenciarului Rahova, unde execută
Dosarul Teldrum, care îi poate agrava situaţia juridică lui Liviu Dragnea, nu este gata nici
Articol straniu, nesemnat, pe DC News, site deţinut de Bogdan Chirieac. În articol se afirmă
După 26-27 mai, PSD continuă drumul spre zid şi îşi semnează decesul politic, incapabil să
Greul abia începe pentru fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, aflat acum în penitenciarul Rahova, ca
Share