home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Ion Cristoiu scrie Jurnalul Elenei Udrea în timp real?

Ion Cristoiu scrie Jurnalul Elenei Udrea în timp real?

Share

Deja devine jenant. De câte ori are probleme cu Justiţia cineva legat, într-un fel sau altul, de Elena Udrea, Ion Cristoiu citează din jurnalul acesteia. Totul în numele unei noi operaţiuni de confiscare a statului de drept, vezi, Doamne, de către Binomul DNA – SRI:

În cadrul campaniei de sprijinire a noi Operațiuni a Binomului SRI-DNA, Operațiune de genul, ia să vedem noi ce avem despre nenicul! adică despre cineva care împiedică atingerea unui obiectiv de răfuială politico- mafiotă, o anume parte a presei a reprodus cu vădită încîntare un nou fragment ce se vrea compromițător despre Dan Andronic din Dosarul Ferma Băneasa.

Palmă laterală a lui Cristoiu, cu kantul exterior, despre arestări, care, iote-te, vezi că acum te-au atins şi pe tine, Andronice! Mai ţii tu minte când mă-nnebuneai cu statul de drept? Na stat de drept:

(…) am uitat să spun că am avut multe discuții cu directorul și patronul Evenimentului zilei despre folosirea ziarului ca Aplaudac al arestărilor preventive și în general al abuzurilor comise în numele Luptei împotriva corupției (…)

Apoi, înşir-te mărgărite din Jurnalul Elenei Udrea:

Văzînd ziua cînd Dan Andronic era interceptat – 19 octombrie 2011 – am tresărit. La vremea respectivă, Dan Andronic era un soi de consultant politic neoficial al lui Traian Băsescu.

Așadar, Binomul SRI-DNA vrea să ne facă să credem că în 19 octombrie 2011 un apropiat al lui Traian Băsescu era interceptat în perspectiva unui Dosar din 9 decembrie 2015! A unui dosar care avea să fie deschis abia peste patru ani!

Apoi urmează şopârloiul. Citat din nou din Jurnalul Elenei Udrea:

Cu el ( cu Dan Andronic n.n) a fost o poveste mai demult. Acum vreun an am aflat de la Bica că a semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic. El vorbea des cu Preşedintele la telefon. L-am întrebat pe Preşedinte dacă ştie. Nu ştia. I-a chemat pe cei de la SRI, care nu au recunoscut inițial. Apoi au spus că au retras mandatul. Am verificat, nu era adevărat. I-am transmis Preşedintelui. I-a chemat din nou. Pînă la urmă au oprit ascultările, care nu aveau nici un temei legal.

Traducere: acum vreun an (exact când se pregăteau procurorii DNA să o ridice pe Udrea, cu alai), Elena Udrea ar fi aflat de la Alina Bica că aceasta ar fi semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic. Dan Andronic vorbea des cu preşedintele (n.n.: Traian Băsescu). Udrea l-a întrebat pe Băsescu dacă ştie că Bica a semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic şi Băsescu i-a spus că nu ştie. Şucărit, “Băse” i-ar fi chemat pe cei de la SRI. “De ce, mă? De ce?” “Noi n-am făcut nimic!” “Ba da! De ce, mă?” – apoi SRI a spus că i-a retras mandatul de ascultare lui Andronic, la presiunile lui Traian Băsescu. Udrea a verificat. Nu era adevărat, binomu’ mamei lor de mafioţi! Udrea i-a dat în gât la şeful statului. Băsescu i-a chemat din nou. “Bă, nu vă potoliţi, bă?”.

~Oare Jurnalul Elenei Udrea există, au poate scriitorul din Ion Cristoiu tot comite câte un fragment, la fiecare punere sub acuzare a cuiva din Grupul Udrea? De ce nu a publicat Ion Cristoiu de la bun început tot jurnalul, şi gata?~

Modul în care se maleează pe realitate “însemnarea” din aşa-zisul document, care ar putea fi jurnalul, este simptomatic. Caracteristicile sunt următoarele:

1. Este vorba despre o faptă penală săvârşită poate de un personaj din cercul de interese al Elenei Udrea. Ca interfaţă a acesteia la Evenimentul zilei (publicaţie despre care se spune că e deţinută chiar de Udrea), Dan Andronic avea acest rol important.

2. Este vorba despre nişte fapte care se revelează ex-abrupto după ce acest personaj este luat la întrebări de procurori. Când Elena Udrea a fost încolţită de procurorii DNA, Cristoiu a anunţat public că aceasta i-a dat o copie din Jurnalul ei şi de atunci jurnalistul tot spicuieşte din aşa-zisul document.

3. De fiecare dată, este invocat, într-un fel sau altul, Traian Băsescu, al cărui rol ar putea fi cel de vârf de lance al presiunilor mediatice făcute contra sistemului judiciar. Evident, cele “dezvăluite” despre fostul şef al statului sunt criminale.

PRIMO Reiese că Traian Băsescu s-ar fi băgat peste mandatele cerute de un serviciu secret de la o structură a procurorilor, DIICOT, ceea ce este complet ilegal.

SECUNDO SRI ar fi rezistat presiunilor şefului statului, minţindu-l pe acesta că a retras mandatul la Andronic, ar fi urmat noi presiuni şi retragerea mandatului.

TERZO Cei de la Antena 3 şi RTV vor exulta şi vor face multe emisiuni, în care vor glosa pe nenorocitul de Băsescu Dictatorul, care conducea România cu serviciile şi procurorii. Ion Cristoiu va intra în direct, ca Niels Schnecker, prin telefon, de la Găgeşti, la RTV şi va sta de vorbă cu Simona, Andreea şi Cristina şi celelalte fete dăştepte de la Ghiţă TV despre regimul oprimator Traian Băsescu.

În celelalte speţe juridice de până acum, Băsescu a fost îmboldit de Elena Udrea, în general prin declaraţii directe, dar şi prin interpuşi (la un moment dat Ruxandra Dragomir, acum Ion Cristoiu) să iasă public şi să ia atitudine.

Elena Udrea a făcut apel, aparent, la sentimente. “Am fost lăsată singură!“, s-a plâns ea. Acum, protejatul ei, Dan Andronic, are probleme, Jurnalul Elenei Udrea se întoarce, by Ion Cristoiu.

Citeşte şi
Revista presei. Export de moguli

Romania libera - Băsescu: Vântu vrea să instituie un sistem de şantaj în Republica Moldova. Read more

Revista presa(rilor)

Razboiul Lumilor, varianta georgiana, istorisit de Ziua Online: Dacă Orson Wells i-a făcut pe americani Read more

Cornel Tăbăcaru, afacerist costarican, consilierul Vioricăi Dăncilă

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a fost numit consilier de campanie al liderului PSD Viorica Read more

Elena Udrea sfidează pe toată lumea cu luxul ei făţiş

Elena Udrea a ieșit din casă într-o ținută de aproximativ 10.000 de euro. Mai exact, Read more

Elena Udrea se va duce prima dată la Antena 3

Elena Udrea a decis ca primul interviu de la revenirea in Romania sa il acorde Read more

Elena Udrea ar fi plecat din Costa Rica şi se află în Frankfurt

Elena Udrea a plecat din Costa Rica şi s-a îndreptat spre Europa, au precizat surse Read more

Elena Udrea şi Dan Andronic, retrimişi în judecată în Dosarul Hidroelectrica

Elena Udrea? Acum înţelegem mai bine de ce nu vine în ţară. ŞI cum se Read more

Elena Udrea o face pe Codruţa Kovesi nebună şi frustrată

Prietenă tot mai bună cu Antena 3, televiziune de propagandă pe care o curtează languros, Read more

Elena Udrea îi plânge de milă lui Dragnea la televiziunea lui Ghiţă

Elena Udrea își dă arama pe față, sub presiunea spaimei de puşcărie: are o gândire Read more

Elena Udrea susţine că Kovesi a avut un discurs exact ca al penalilor

Elena Udrea i-a transmis Laurei Codruţa Kovesi "Bun venit în clubul penalilor!', după ce fosta Read more

Share