Împrumuturi pe termen scurt. De unde și cum să faci rost de bani rapid

Împrumuturi pe termen scurt. De unde și cum să faci rost de bani rapid

De unde și cum să faci rost de bani rapid. Există mai multe soluții pentru a face rost de bani rapid, atunci ești în nevoie, pe care ți le vom prezenta succinct, în continuare. Care este însă cea mai bună soluție pentru a împrumuta o sumă pe termen scurt?

Descoperirea de cont sau overdraft-ul

Descoperirea de cont sau overdraft-ul reprezintă un credit pe care banca ți-l acordă pe un card de debit. În baza acestuia, posesorul are acces la o sumă (plafon) stabilită în funcție de salariu. Atunci când banii din cont sunt epuizați, utilizatorul plătește dobânzile aferente. Acest tip de împrumut este condiționat de plata salariului de către angajator pe cardul de debit.

Cardurile de credit

Spre deosebire de overdraft, acest tip de împrumut nu este condiționat de plata salariului în contul deschis la finanțator. Comisioanele percepute sunt însă mai mari, însă în cazul cumpărăturilor realizate cu acesta, pentru care se returnează banii în termenul de 45 sau de 60 de zile, acestea sunt inexistente.

Împrumuturi de tip CAR

Casele de Ajutor Reciproc reprezintă cea mai populară alternativă în rândul românilor cu venituri mici și medii, când au nevoie de împrumuturi pe termen scurt. În țara noastră, sunt înscrise 2.500 de astfel de instituții, înscrise la BNR, Registrul de Evidență al Instituțiilor Financiare. Organizarea din cadrul CAR-urilor diferă de la caz la caz, însă condițiile de creditare sunt avantajoase, ceea ce face din ele un concuren veritabil pentru alte Instituții Bancare sau Non-Bancare.

Creditele la domiciliu

Se acordă în general pentru sume mici și perioade scurte. Contractele de creditare se încheie la domiciliul clienților, iar ratele se plătesc în același mod, direct reprezentanților creditorului. Aspectul mai puțin plăcut este că acestea se plătesc săptămânal, iar dobânzile sunt dezavantajante.

Amanet Auto

Este unul dintre cele mai avantajoase tipuri de împrumuturi pe termen scurt. Dezavantajul este că limita este stabilită de valoarea mașinii, iar împrumutatul poate obține până la 75% din valoarea ei. Totuși, poate reprezenta forma de împrumut care oferă cei mai mulți bani, cu dobânzi acceptabile, dacă banii sunt restituiți la timp.

Pune în balanță, pentru oricare dintre împrumuturile pe termen scurt pentru care ai opta, toate avantajele și dezavantajele. Caută să înțelegi modul de funcționare al acestora și alege acel credit de pe urma căruia pierzi cel mai puțin atunci când nu mai poți înapoia banii. Cum ar fi cazul împrumutului cu garanție auto, de pe urma căruia poți pierde mașina, ceea ce este sinonim cu a o vinde la nevoie.

1 comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu este publicata. Campurile necesare sunt marcate cu *

Anuleaza

1 Comment

 • HELEN WILSON
  22 martie 2017, 19:19

  Vreau să informeze publicul larg că doamna Helen Wilson, un creditor împrumut privat, care dă posibilitatea de timp de viață. Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a plăti datoria dumneavoastră, sau aveți nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. creditare noastră persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa:
  (helenwilson719@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la firma mea ne puteți contacta astăzi.

  Suma maximă pe care o împrumuta este de 600,000,000.00 în cele ce urmează
  Moneda: United State dolari, euro și lire sterline Great

  DATE SOLICITANTUL

  1) Numele complet: ……………………………………… ………………………….
  2) Țara: ………………………………………. …………………………….
  3) Adresa: ………………………………………. …………………………….
  4) Stat: ………………………………………. …………………………………
  5) Sex: ………………………………………. ………………………………
  6) Stare civilă: ……………………………………… …………………….
  7) Ocupatia: ………………………………………. ……………………….
  8) Număr de telefon: ……………………………………… ……………………
  9) Poziția în prezent locul de muncă: ………………………………
  10) Venit lunar: ……………………………………… ………………………
  11) Suma creditului necesare: …………………………………….. …………….
  12) Împrumut Durata: ……………………………………… ………………………
  13) Scopul creditului: …………………………………….. ………………………
  14) Religia: ………………………………………. ………………………………….
  15) V-ați aplicat înainte: ……………………………………. …………….
  16) Data nașterii: …………………………………….. ………………………………….
  Mulțumiri

  REPLY

Economie

Politică

Puciștii

PSD, Partida Rusă

Regele Mihai