home DIVERSE, SEISMOLOGIE Ieri, 20.10.2010, era asteptat un cutremur de peste 6 grade

Ieri, 20.10.2010, era asteptat un cutremur de peste 6 grade

Share

~aceasta stire-bomba a fost publicata ieri de catre website-ul AIM si mai era inca in deschiderea publicatiei astazi dimineata~

Astazi, 20.10.2010, avem de-a face cu o simetrie perfecta a datei. O simetrie care i-a facut pe cei de la serviciile americane, gen CIA si NSA sa ia masuri suplimentare referitoare la un atac terorist.

Este stiut ca teroristii au predilectie catre numerologie, spre a transmite mesaje, deci de a comite atentate in date speciale. Asta peste Ocean, la noi in Romania despre altfel de previziuni se vorbeste.

Atat Carmen Harra, cat si alti clarvazatori si-au exprimat punctul de vedere ca in octombrie 2010 va avea loc un foarte important cutremur de pamant in zona Vrancei, odata cu intensificarile activitatilor Lunii si Soarelui, care ar avea un efect important.

Cutremur în Vrancea. Ce se coace la Kiev? (Romania libera)

Dar nu numai clarvazatorii opineaza asupra acestui fapt. Ci si numerologii. Pornind de la faptul ca in 4.03.1977 a avut loc un cutremur devastator si in 20.10.2010 se poate intampla acelasi lucru. 4.03.77, adica 4+3=7, se obtine tripleta 777, la fel un numar simetric. Cutremurul anterior, cel din 1940 a avut loc la ora 3:39 din dimineata zilei de 11 noiembrie, adica 11.11, o alta data remarcabila.

Pe de alta parte, statistic vorbind, in octombrie au avut loc o serie de cutremure din istoria activitatii din Vrancea, raportate de om: 26 octombrie 1550, 18 octombrie 1620, 21 octombrie 1715, 17 octombrie 1802, toate in jurul sau dupa data de 20 octombrie.

Cu toate acestea, cele mai multe cutremure au fost inregistrate in Vrancea in august si in noiembrie. In noiembrie este si luna in care Gheorghe Marmureanu, directorul Institutului de Fizica Pamantului, a spus ca ar putea avea loc un cutremur in Vrancea, dar pana in 6 grade pe Richter. Mai trebuie luata in calcul si celebra Ecuatie Vrancea.

Iata insa ce spun si alti specialisti: Următorul cutremur va fi la Nereju, tot în Vrancea. Acolo avem emoţii, deoarece în acea zonă se ciocnesc plăcile tectonice. Aşteptăm un cutremur de până în 5,2 grade pe Richter, în perioada 18 octombrie – 26 noiembrie.

În acele zile, activitatea seismică va fi mai intensă, tot din cauza lunii”, a declarat pentru Click Toader Victorin, directorul Institutului de Seismologie Aplicata. “Se ştie că, în această perioadă, pământul exercită o forţă de atracţie faţă de lună, la fel ca şi apele (n.r. apare fenomenul de flux şi reflux).

În cazul pământului, apar mareele tectonice, magma din interiorul scoarţei terestre fiind atrasă de lună. Drept urmare, plăcile tectonice se mişcă”, a mai spus el.

Carmen Harra (in aprilie 2010): “Va spun clar ca in 2010 va fi un cutremur si in Romania! Va fi un cutremur care va fi mult mai mare decat cel din 1977, desi nu vor fi mai multi morti si raniti ca atunci, de asta va asigur.

Asta este partea buna a lucrurilor: ca, desi va avea o mare magnitudine, nu vor fi la fel de multi morti si raniti. Cutremurul nu va fi chiar acum, ci candva la sfarsitul verii acesteia, spre toamna.”

Sursa: Agentia de Investigatii Media

Citeşte şi
O traducere automată în engleză a website-ului CJ Vrancea trimite în derizoriu unii consilieri judeţeni,
Viorica Dăncilă a fost astăzi în fieful liderului PSD Vrancea, Marian Oprişan, la Focşani, la
Pământului anunţă că azi au fost în Vrancea patru cutremure. Toate patru au fost de
Un cutremur puternic, de 5,6 pe scala Richter, a avut loc acum câteva momente. Seismul
Vom da în continuare trei exemple grăitoare despre cum funcţionează în domeniul electoral mafia pesedistă
Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, a reuşit să scape achitat de Dosarul Căprioara. Încercăm să
Un cutremur semnificativ de 4,1 grade pe scala Richter a avut loc în zona Vrancea
38 de ani au trecut de la marele cutremur de pământ vrâncean din 4 martie
Cutremur sâmbătă, cu epicentrul în zona Vrancea şi cu o magnitudine de 5,7 grade pe
Un cutremur de 4,8 grade pe scala Richter a avut loc în Vrancea la ora
Share