home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Hurezeanu, despre Consiliul editorial: Un proiect nedefinitivat

Hurezeanu, despre Consiliul editorial: Un proiect nedefinitivat

Share

Emil Hurezeanu, una dintre cele 12 persoane anunţate ca făcând parte din noul Consiliul editorial al Realitatea Media, a declarat pentru Mediafax că proiectul acestui Consiliu editorial nu s-a definitivat, fiind “contraproductivă” anunţarea unei asemenea structuri, înainte ca ea să fie definită.

foto: Catavencu

Hurezeanu a declarat că înfiinţarea unui Consiliu editorial al Realitatea este un proiect mai vechi, care nu s-a finalizat.

“Nu s-a definitivat niciun proiect al Consiliului editorial. Domnul Ghiţă (Sebastian Ghiţă, n.r.) mi-a notificat telefonic intenţia de a pune pe picioare un asemenea Consiliu editorial, care este, de altfel, un proiect mai vechi.

Suntem la a doua tentativă. Urma să discutăm. Un asemenea proiect trebuia negociat. Sunt nişte proceduri înainte de a-l lansa la apă. Nu merge aşa uşor, nu aşa se face. Trebuie făcut cu acordul tuturor părţilor, trebuie să ştim fiecare de ce se ocupă.

Însă, până la un acord, sunt mai multe proceduri de îndeplinit. Acest acord nu a existat, nu ne putem transforma într-un Consiliu editorial fără să ştim cu ce se ocupă, ce face, ce putere de intervenţie are, ce relaţie are cu patronatul”

, a spus Emil Hurezeanu. “Dacă nu are vocaţie calificată, este o poveste simbolică, din care facem parte toţi cei care lucrăm acolo”, a mai spus Hurezeanu.

Citeşte şi
Organizaţia Amnesty International consideră că arestarea disidentului rus Aleksey Navalny reprezintă „suprimarea societății civile” din
Asociaţia Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că azi aceştia sunt în grevă generală. Ei vor
Guvernul mexican spionează jurnaliştii şi activiştii folosind un program informatic vândut doar SUA. Afirmațiile jurnaliştilor
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
FAIR MediaSind adresează o scrisoare deschisă premierului Sorin Grindeanu. Ea este intitulată "Nu distrugeţi sectorul
Adunarea generală a EFJ, de la Bucuresti, denunţă presiunile asupra jurnaliștilor europeni. În perioada 18-19
Reprezentața Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului
Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful
Organizaţia Reporters sans frontières (RSF) este alarmată de atacurile repetate de noua administrație Trump. RSF
74 jurnalişti profesionişti au fost ucişi anul acesta, anunţă organizaţia Reportéres sans Frontiéres. Uciderea lor
Share