home CORUPTIE, POLITICA Gargară în latrină. Un miting ca o criză de epilepsie a unui ticălos care a chemat lumea să îl admire

Gargară în latrină. Un miting ca o criză de epilepsie a unui ticălos care a chemat lumea să îl admire

Share

Atunci când faci gargară, nu faci gargară în latrină. Faci gargară ca să te speli în gură, să-ţi cureţi gâtlejul de mizeriile care se adună în el în timpul zilei. Îţi întăreşti dinţii. ONG-uri civice cer angajaţilor presaţi de PSD să nu participe la miting

Ţi-i cureţi de tartru. Când faci gargară, ai buna-cuviinţă să te speli şi pe faţă, apoi pe gât şi, dacă eşti cuviincios până la capăt, faci şi un duş măcar, din când în când. În acastă seară, am văzut nişte indivizi, politicienii de vârf PSD, făcând gargară în latrină.

Nu s-au mulţumit însă doar cu atât. Şi-au luat conţinutul acesteia şi şi l-au întins, cu voluptate, pe faţă. Apoi, au apărut pe scenă, îmbrăcaţi în alb, simbolul purităţii, şi au început să împroaşte, regurgitând, spre publicul adus cu de-a sila în faţa lor, minciuni îngrozitoare. Care mai de care mai gogonate, sfruntate, nesimţite. În frunte cu actorul Costel Constantin, ruşine să-i fie lui.

Gargară în latrină. “Aţi venit aici forţaţi? Nu!”

Acesta a fost unul dintre punctele culminante ale discursului tern al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. A fost momentul în care, după ce a făcut gargară în latrină, latrina ideilor mincinoase, desigur, ticluite în laboratoarele propagandei PSD, a regurgitat scârbos peste acoliţii din structurile locale de putere, fraierii, vitele şi nefericiţii aduşi cu forţa în Capitala României.

Iar adunarea eteroclită din faţa lui, slab, cu ochii la terasa cu bere ieftină Noroc, a răspuns: “Nuuuu…”. Alt moment grotesc a fost cel al Olguţei Vasilescu. S-a victimizat jenibil, cu ochii cât cepele, povestind cum a fost scoasă în cătuşe de la DNA.

Poliţia poliiiiitică! Nimic mai grotesc. Revenind la Dragnea: este clar că mesajul este de capacitare a nucleului dur, corupt, reacţionar al partidului, din toată ţara. Şi că vor urma noi atacuri tot mai violente la statul de drept.

Gargară în latrină. Imnul naţional nu a mai fost cântat. Poză cu lanterne ratată

Conform scenariului gândit de organizatori, la finalul mitingului trebuia cântat imnul naţional şi trebuiau aprinse lanternele telefoanelor mobile. Scopul era de a transmite Occidentului că, la paritate cu Mişcarea #Rezist, şi de cealaltă parte este tot o forţă populară redutabilă, inteligentă, credibilă.

Dar ceea ce s-a petrecut a fost un fiasco. Discursul lui Dragnea a fost tern, plictisitor şi manifestanţii au început să plece. La momentul în care Dragnea a început să recite prima strofă din Imn, nimeni nu îl mai asculta.

Iar când pe scenă a apărut toată şleahta acoliţilor lui El Lider Maximo, aprinzând lanternele telefoanelor, mai nimeni nu a mai aprins din manifestaţie lanterna. Asta în timp ce alţii, dintr-o margine, le aprinseseră de mult.

Gargară în latrină. Sloganele stupide ale lui Liviu Pleşoianu

Despre Kovesi: “Ieşi afară / Cucuvea tortionara”, apoi “Noi majoritatea / Voi securitatea!”, despre Ludovic Orban “Ludovic / Nu fi trist / Tu esti noul securist!”. Apoi: “Werner si Codruta / Sa-si faca bocceluta”, “Codruta Kovesi / Ne va parasi” “Din sufragerie / Te duci la puscarie”.

O succesune de rime şchioape, stupide, incluzând întrânsele minciuni demonstrate. Contul de mail “Cucuveaua Mov” a fost creat probabil chiar de propaganda PSD, pentru că LCK se declarase colecţionară de statuete-cucuvea. PSD nu este majoritatea, a fost votată de vreo 18% din electorat ş.a.m.d…

Din peisaj, nu a lipsit Mircea Badea, care a înţeles să înjure pe faţă.

gargară în latrină

nota: Cu un text prost şi mincinos bine scris, Viorica Dăncilă a reuşit să citească fără să mai facă nici o gafă. La ce i-a folosit, nu ştim…

Citeşte şi
Mihnea Constantinescu era martor-cheie în dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu. DNA îl acuză pe Tăriceanu
Sediul Parchetului Militar din Bucureşti a rămas fără alimentare cu energie electrică marţi. Sună a
Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică au fost audiați vineri la ÎCCJ în calitate de martori.
Liviu Luca, fostul lider al Federaţiei Sindicatelor Petrom, nu a vrut să stea de vorbă
~cin' sa fie la Elbit, contractant MApN? Dudu, fostul ministru al Apararii~sfarsitul doi si-un sfert?~spaga
~ziua cand loveste Mafia Lemnului~tunurile bancilor pe romani~cine blocheaza lucrarile la autostrada~Concurenta sanctioneaza un nou
~vamesi curati ca lacrima~unde pui degetul~Oltchim spre privatizare~riscul unui cutremur in Romania~petrolul se scumpeste, atacat
Cautam ca blembelecii extraterestri de 1.60 – 1.85 m, cantarind de preferinta 60 – 90
Intrebari fara raspuns pentru cativa turisti, care, aflati la Busteni, au surprins o umbra a
Cristian Mihai Dide, protestatarul care aproape săptămânal intră în conflict cu Jandarmeria şi este amendat
Share