home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Florian Coldea va fi înlocuit. Se ştie cu cine (revista presei)

Florian Coldea va fi înlocuit. Se ştie cu cine (revista presei)

Share

Florian Coldea va fi înlocuit. Se ştie cu cine (revista presei)

Florian Coldea, general locotenent, în prezent interimar la conducerea SRI în locul lui George Maior, care a demisionat, va fi înlocuit, se ştie de către ine şi anume în ce fel.

Se numeşte George Viorel Voinescu şi nu este oareşcine, ci un alt fost adjunct al lui George Maior, şi acum pe funcţie. Este general maior. Pe logistică. Meseriaş, om al sistemului. Evident, Klaus Iohannis a decis, Eduard Hellvig, odată numit, îl va aduce pe acesta în locul lui Florian Coldea. Cel puţin aşa a aflat Comisarul.

Edi Hellvig are două pete în biografie, reliefate de Ştiri pe surse. Prima este că s-a lansat în politichie prin furcile caudine ale PUR, exact aşa cum a spus azi Traian Băsescu, citat de Fanatik (imediat a venit şi Elena Udrea, ţopţorop, să afirme acelaşi lucru, dă asta şi Realitatea.net, apoi să trântească faptul că defapt Coldea l-a numit pe Hellvig).

Puterea povesteşte felul cum a ajuns Vlad Georgescu, jurnalistul german de origine română, să dezvăluie rolul lui Frank Walter Steinmeyer, şeful diplomaţiei germane, în Dosarul EADS.

Omul de afaceri Ilie Drăgan a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA în Dosarul Herţanu şi azi urmează să fie dus în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, explică ziarul Curentul.

Klaus Iohannis a început să vorbească. De exemplu, despre scenariul demiterii lui Victor Ponta din fruntea guvernului, după scandalul de corupţie în care e implicat cumnatul său, Herţanu.

E foarte frumos cum le zice ambiguu: “Prefer să nu mă pronunţ în această chestiune, dar dacă se prelungeşte această fază, atunci, sigur că se va pune tot mai mult, în spaţiul public, această întrebare”.

Iohannis mai zice una, citat de Gândul. Vorbeşte despre o şansă pentru reuşita unei moţiuni de cenzură la adresa Cabinetului Ponta în chestiunea modificării Codului Fiscal. Pas cu pas.

ANALIZĂ Noul Cod Fiscal: poate duce Guvernul pe cât a promis? Ce spun specialiştii în fiscalitate – aşa se numeşte un articol din Adevărul. Problema ar trebui pusă astfel: poate duce următorul cabinet, în campania electorală din 2016, ce a promis Cabinetul Ponta?

Naţional spune povestea montajului făcut de Marian Oprişan în Dosarul Căprioara. Ceea ce nu se ştie este că încă din anii 70 în Crângul Petreşti, la şase kilometri nord de Focşani, exista o cabană Căprioara, vizavi de Grădina Zoologică, care fusese mutată din centrul Focşaniului.

Apoi, a început construirea noului complex, restaurant şi hotel, asemănător cu Cioplea şi Orizont din Predeal, dar mai mic, care a stat mult timp ca structură de rezistenţă neterminată. Pe atunci, Marian Oprişan era cel mult adolescent, nici măcar manechin la Fabrica de confecţii…

Steaua a rămas fără palmares, informează EvZ. Mai curând, fără palmaresul de până în 1999, când a preluat echipa Gigi Becali. Este foarte interesant ce va face Armata cu restul palmaresului. Un nou club?

Rusia se joacă de-a v-aţi ascunselea la fruntariile NATO. E în Marea Neagră şi la limita statelor baltice, care se tem că scenariul ucrainean s-ar putea repeta, explică Bursa.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share